Aktív témák

  • j.bravo

    addikt

    válasz j.bravo #12699 üzenetére

    Hűűű de pörög a topik, csak kapkodom a fejem...

    Köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a #12619-hez! :R
    Mostanában valahogy ezekhez van hangulatom. Lehetne jobbakat is, de perpill az agykapacitásomból ilyenekre futja. Remélem lesz jobb is. Azért örülök ha valakinek tetszik :B
    drkbl: köszönöm, ezt mondjuk nem bódottá ihlette, kissé borongós hangulatban vagyok most, lehet hogy aludnom kéne (de nagyon, nagyon sokat) és derűlátóbb lennék :) Az utak gyakran engem is megfognak, de újabban több mindenben keresi a szemem a formákat, íveket, szögeket.
    Stitch: köszi! Gondoltam ám rá hogy csináljak egy vékony világos belső keretet de valamiért az a változat győzött hogy olvadjon bele a keretbe :) Majd kipróbálom úgy is ("definiált" kerettel).

    (#12627) ASDAM : jól néz ki, valóban kissé festményes, mert ugye az időközben felgyűlt füstön ill. párán jól szóródik a fény, és ettől jóval lágyabb az egész :)

    (#12638) sztyui2 :: ennyire erős narancssárgás-vöröses naplemente nincs :) de jó kis pókháló. Tegyél hozzá még egy keretet és király. Az én kifacsart ízlésemnek legalábbis bejön, jó hogy csak sziluett/körvonal és kevés szín van rajta.

    (#12639) gr_balu: a harmadiknál Te is húztál a színeken, ugye? Talán kevésbé egyedi naplementés kép, de egyébként jó :) nekem a második tetszik a legjobban. A címmel az első is jó, szép kompozíció.

    (#12648) philoxenia: valahol az első és a második között ;) Vagy a harmadik, a bakot a jobb oldalra komponálva.

    (#12652) Tüzi: Azért így is irigyellek, hogy láttál Vukot!

    (#12682) BLOODSHOT: Ez a Selective Colors a PS-ben ill. PS Elemenstben van? (nem nagyon használtam még, az eddigeket megoldottam kisebb-egyszerűbb programokkal ill. a raw konverterrel...) A szűrőnél szoftveres szűrőre (írhattam volna), PS pluginre gondoltam. De ezek szerint akkor fake HDR :) nem rossz ötlet. Kicsit tartok az időigényességétől de ha lustaságom engedi :D akkor kipróbálom.
    Érdekes egyébként hogy mennyire függ a hangulattól, melyik képek tetszenek: máskor az első kettő jött volna be jobban, de most a harmadik, térköves tetszik a leginkább...
    Ez a danielcheong meg tényleg nem kispályás HDR-es!

    (#12702) johnjohn: jól néz ki az egyetem :) Megérne ez a panoráma egy HDR-es próbálkozást... lenne kedved megcsinálni?

    (#12711) Chapel: jó meglátás johnjohn képéből!

    (#12707) Terapeuta: nem is tudtam hogy rézbőrű vagy :D Jó portré, ügyes a világítás, az utómunka is :) Baloldalt talán picit többet hagytam volna, hogy a hajszálaid legvége ne legyen levágva. Vagy, ha már úgyis elég radikális vágást használtál, lehetne még szűkebb baoldalt, és kicsit jobboldalt is. De ez csak elmélkedés, amúgy szerintem szép munka. :C Gépedet nem cserélik...?

    (#12731) biggamer: mármint hogy szebb álmaink legyenek? :DDD
    ============================================================

    Naszóval, hogy legyen új kép(em) is, ami nem szól semmiről, de hátha mégis tetszik valakinek :B (rajtam kívül is). Legalább az egyik :)

    (Nem is tartott olyan soká összegyűjteni ennyit... és még párszor ennyit :DD)

    Megint vonalak...

    Véleményetek ne rejtsétek véka alá! :D

    [ Szerkesztve ]

    Whatever.

Aktív témák