2013. május 18., szombat

(#13701) Allien válasza Ripper03 (#13699) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Jaja, ha ez a "cím" (addikt) mondjuk észt is jelentene, akko én bódog lennék, de oly sok hüleséget, blődséget irogatok, hogy ezzel az erővel lehettne külön "rangom", mondjuk I-dioda. :B :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#13702) philoxenia válasza Allien (#13701) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

Ide kérünk egy cikket a P betűhöz ez ügyben..... :D

(#13703) Ripper03 válasza Allien (#13701) üzenetére

Ripper03
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lol amúgy én ezt nem a magam lealacsonyítására mondtam, mert nem tartom magamat butának csak vannak ilyen emberek és nem rang függő ez a dolog :R

Idegesítenek azok az emberek, akik nem adják a nevüket ahhoz, amit mondanak. (ismeretlen)

(#13704) Allien válasza Ripper03 (#13703) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Persze-persze. :DDD Amikor megvariálták a rangokat, anno, a klánunkból először nekem lett ilyen. Azt hitték, hogy ez valami komoly dolog, kicsit még a moderátorral is bekeverték. De gyorsan meggyőztem őket, hogy erről szó sincsen. :DDD

Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 http://bf2s.com/player/45446900/ | Pentax K200D dupla kit+gripp | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert | Zboard billentyűzet+BF2 kieg

(#13705) Allien válasza Ripper03 (#13696) üzenetére

Allien
(PH! kedvence)

Amúgy, legyünk ON-ok is kicsit. A képek kiégtek. A másodiknál ez akár lehettne direkte is, de az elsőnél nem szerencsés, szerintem. Kompenzálni kellene a géped beállitásainál. Anno, a bridge gépemet minimum -0.7-el "sötétebbre" kellett állitanom, mert felül exponált. :B

(#13706) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

ebben a topicban barki beteheti a kepeit,ha egy jo pillanat ha muveszi alkotasra torekedett,
en peldaul a mai napig el szoktam b*i a rekeszt :DDD pedig nem ma keztem fenykepezni,az elso gepem meg filmes volt,es a feny mero vel szamolgattam hogy sikeruljon a kep,

ma meg lovok 20at es meghagyom a legjobbat,tobbet lehet kiserletezni,konnyebb az embernek magatol tanulni

(#13707) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vasárnap estére egy szép autócska..

Nem láttam még ilyet narancs színben és élőben.

Harrrr! Here's your kitten flavor lollipop.

(#13708) Proci85

Proci85
(senior tag)

Néhány aranyos állatképem [link]
Külön kiemelve ezt:)

Ez a zöld levelibéka a legújabb. Párszor már összefutottam vele a kertben, de csak nem rég sikerült lencsevégre kapni. Még most is elmosolygok rajta olyan jópofa ábrázatot tud vágni :))

[ Szerkesztve ]

(#13709) Chapel válasza Ndruu (#13707) üzenetére

Chapel
(őstag)

Ilyen ez a gép: :Y :Y :Y :DDD

Hol lőtted?

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

(#13710) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

pisti
Királyok lettek a makróid, gratula. :R

[ Szerkesztve ]

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#13711) biggamer

biggamer
(PH! kedvence)

[link]

Na, megjöttem Karintiából, ezt a képet az Ossiach tóval szemben lévő hegyről lőttem telével.
Nagyon párás, ködös idő volt / arrafelé mindig párás a levegő, kivéve ha valamilyen tornádó ki nem söpri a trutyit / ezért örülök, hogy utólag valamennyivel élvezhetőbbé tudtam tenni a felvételt.

Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... Origin / BF3 ... biggamerHUN

(#13712) Szoles válasza pisti (#13691) üzenetére

Szoles
(fanatikus tag)

Kösz, ezt az A4-es lapos dolgot kipróbálom!

(#13713) Hacker75 válasza biggamer (#13711) üzenetére

Hacker75
(fanatikus tag)

Nagyon szép kép lett! :C :R
Gyönyörű helyen jártál, szívesen ellaknék itt...

http://www.youtube.com/user/OOooHACKERooOO

(#13714) Viszlát válasza biggamer (#13711) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

A párás idővel én is sokat kínlódom mostanában, de ezt egész szépen megcsináltad. Mi a trükk? :)

Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.

(#13715) Tüzi

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

[Ma]
[már]
[megérte]
[felkelnem...]
[hepi vagyok]

kommentár nélkül: http://www.midwayfilm.com/ az új magyar médiacelebek: http://www.hnp.hu/retisas.php

(#13716) Viszlát válasza Tüzi (#13715) üzenetére

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Grat! Nekem a faágról lelépős tetszik a legjobban. :)

(#13717) rumos14 válasza biggamer (#13711) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

engem is érdekelne hogy mit trükköztél.

(#13718) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

biggamer: Szép lett még ködös időben is :)

Tüzi: Na látom csak sikerült jó képeket lőni, az utolsó tetszik a legjobban :] De vágd már le a füvet! :D

[ Szerkesztve ]

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#13719) Tüzi válasza biggamer (#13711) üzenetére

Tüzi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy szeretnék én is ilyen tükörképes képet lőni, de a Balatont mindig fodrozza valami szellő :(
Ez a kép nagyon tetszetős, bejön :)

(#13718) hemaka
A fűvágáson rajta vagyok, csak kb 2km-re van minden lakott területtől, kb 3km-re a fűnyírótól.
Kaszálás lesz szerintem. Bár nem tudom minek, este úgyis jön a vadröfi, aztán összetúr mindent :((( De ez végsősoron jó, mert mindig más pózban lesznek a fák :D

kommentár nélkül: http://www.midwayfilm.com/ az új magyar médiacelebek: http://www.hnp.hu/retisas.php

(#13720) Viszlát

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Csak egy próbálkozás:

[link]

(#13721) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

hétvége termése

[link] ezt inkább poénnak szántam

[link]ezt meg amolyan kötelező jelleggel, cska sajna fújt a szél így lehetett volna jobb is a fókusz

azé van még lehetőség a jó öreg fuji 6500be :)

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#13722) nervus.v válasza -=Libria=- (#13721) üzenetére

nervus.v
(tag)

Mindkettő tetszik, a csigás különösen :)))

Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

(#13723) Szten Márs válasza -=Libria=- (#13721) üzenetére

Szten Márs
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Van ám :K A másodiknál kissé elcsúszott a fehéregyensúly érzésem szerint, de amúgy mindkettő kép kifejezetten tetszik :K

"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

(#13724) werttzui válasza Ndruu (#13707) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Ez úgy lenne jó kép ha benne ülnék! :DDD :DDD

PENTAX

(#13725) sztyui2 válasza sztyui2 (#13695) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Erre vélemény? Valaki?

[ Szerkesztve ]

www.sztyui.com

(#13726) pisti válasza sztyui2 (#13725) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

A szamarasok közül az tetszik, amin a szeme is látszik a szamárnak.

Meg ez

így vágva.

[ Szerkesztve ]

(#13727) 1010 válasza -=Libria=- (#13721) üzenetére

1010
(őstag)
LOGOUT blog

a csigas mindent visz

[ Szerkesztve ]

(#13728) Xantomas

Xantomas
(őstag)
LOGOUT blog

Csak egy kis csendélet egy Fuji s5600-zal. Azért ott van a mélységélesség :D
Makró, 1,5 méterről, max zoommal, és manuális fókusszal.
Egy gyorsba összecsapott hdr, csak a hecc kedvéért.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#13729) johnjohn

johnjohn
(PH! addikt)

HIT

Háromféle probléma van a világon: Az egyikkel eleve nem érdemes foglalkozni, a másodikon úgysem tudsz változtatni, a harmadik megoldódik magától !

(#13730) Viszlát

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

[link]

Tudom, a becsillanás... és azt leszámítva?

(#13731) Chapel válasza Viszlát (#13730) üzenetére

Chapel
(őstag)

azt leszámítva vagy azzal, nekem spec tetszik,hangulatos kép :K
kézből lőtted? kicsit lehetne élesebb,bár ha egy kis szellő fújdogál ezek a fűszálak nagyon genyók tudnak lenni :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13732) ruan

ruan
(tag)

Ha [megnézted] és tetszett, esetleg [meghozta] a kedved fotózni [akkor] megérte

-= StarIICraft =- Hell, it's about time! SSD it's about time, too ^^

(#13733) sztyui2 válasza johnjohn (#13729) üzenetére

sztyui2
(őstag)

Jó lett! Erre a képemre emlékeztet:D

Viszlát:Nekem tetszik! Ha neked nem tetszik a becsillanás, akkor eltűntetheted. Azt leszámítva jó. Miért nem tűnteted el, ahelyett, hogy előre elmondod, a kép egyetlen hibáját?

ruan:Itt viszont már engem zavar a becsillanás és a nagyon kiégett nap a fák között.

www.sztyui.com

(#13734) Blaise7

Blaise7
(kvázi-tag)

Viszlát: Nekem nagyon tetszik! Hangulatos kis kép.

[ Szerkesztve ]

(#13735) nervus.v válasza ruan (#13732) üzenetére

nervus.v
(tag)

Az utolsó nagyon jó :)

Csak annyit kérek, hogy a súlyosan értelmi fogyatékosok kíméljenek!

(#13736) gr_balu válasza runner 125 (#13697) üzenetére

gr_balu
(lelkes újonc)

Köszönöm az észrevételeket Hemaka, 1010 és runner125 részéről, meg mindenkinek akinek valamennyire is tetszettek! Az alapkoncepció az volt, hogy valahogy kiemeljem a "nagy vizet" az épületek előtt. Szűkre pedig azért szabtam, mert elég sok zavaró fény van ott mellettük amik szintén tükröződtek a Dunán és elég nehéz lett volna eltüntetni őket :)

Mutatok mégegyet a hétvégi termésből: [link]

Work smart, not hard! :) http://www.flickr.com/photos/zbalu/

(#13737) -=Libria=- válasza Viszlát (#13730) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

nekem tetszik, színeiben egy korábbi háttérképre emlékeztet, bár a fű életlenséges kicsit zavaró :)

erre: [link]

egyébként Photoshoppal szerintem sokat lehetne dobni rajta.

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#13738) Ndruu

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Proci85: Nekem a béka nagyon tetszik. Legjobban az, amikor féloldalasan belenéz közelről a kamerába és előre van nyújtva a bal első lába. Kicsit szűkebb rekesszel élesebb lett volna a lába is, de számomra nem ront semmit a képen.

Chapel, werttzui: :R Én is örülnék, ha ilyennel gurulhatnék...

biggamer: Szinte elveszik a vitorlás a nagy templom mellett. Szép kép. :C A templom mellett mintha valami kastély lenne.

Tüzi: Ez a természetfotózás egyre jobban tetszik. Tetszenek a képek.

-=Libria=-: A csigás kép bejön.

Viszlát (#13730): A pára és a köd szépen keveredik. Nekem tetszik.

ruan: A kettes kép tetszik.

sztyui2 és johnjohn: Hangulatosak ezek a gyertás képek. Grat :C

(#13739) Ndruu válasza Ndruu (#13738) üzenetére

Ndruu
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"A pára és a köd szépen keveredik." - Köd helyett füstöt szerettem volna írni.

[ Szerkesztve ]

(#13740) Viszlát

Viszlát
(KORREKTOR)
LOGOUT blog

Köszi mindenkinek.

Libria: a kép nem ilyen, photoshoppal csináltam ilyenre, mert nekem így tetszik. :) A fű tűéles az eredeti képen például.

(#13741) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

[link] akis piszok.. :)

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#13742) -=Libria=- válasza sNORh (#13741) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

kamerát bekészít, lapátot felkap, macskástól borít a kukába, videót youtube ra röhögés céljábú feltölt :D

de amugy jópofa, gondolom azé nem előlről kaptad le mert eltakarja a lapátot

(#13743) runner 125 válasza Viszlát (#13730) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Hali!
Szvsz az sem zavaró.
Kellemes,nyugalmat sugározó fotó.
:R
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#13744) pisti

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

biggamer: Nagyon kellemes kép lett, nem látszik rajta a levegő párássága se, gondolom a kontraszt növeléssel "trükköztél".

Tüzi: Fácán tojó, jó képek. Látom nagyon a fa előtt mászkált pedig szerintem jót tenne a képnek, ha nem pont mögötte lenne. Jó persze van ilyen is, de ott meg hátat fordított vagy árnyékba ment. Legközelebb szólj neki, hogy fotózod és vegyen fel egy normális pozíciót! :D

-=Libria=-: A csigás nagyon jó lett.

johnjohn: Nagyon hangulatos jól összerakott és kivitelezett kép lett, tetszik.

gr_balu: Érdekes formák, jól áll neki az ff, jó kép ez is.

Ndruu: Az a musztang nagyon ütős kinézetű kis járgány. De most nézem, hogy ez a Shelby féle tuningolt változat, hoppá. :R Jó kép.

sNORh: :DDD Jó helyet nézett ki magának.

Viszlát: A becsillanást leszámítva (jó mondjuk az sem annyira vészes) tényleg kellemes kép, hangulatos. Használtál valami segédeszközt (több expó, esetleg átmenetes szürke szűrő) az elkészítéséhez?

(#13745) -=Libria=- válasza pisti (#13744) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

furcsamód mindenkinek a csigás tetszik, nem tom miért. Nekem - nem modnom ogy rossz kép, de nem jön be annyira mint vártam. A virágosat sokkal több kedvvel dolgozgattam PS ben

(#13746) stefanitsr

stefanitsr
(senior tag)

Én csak bohóckodtam egyet a hétvégén illetve tegnap este:

RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, G&D DTW RIS CQBR, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com

(#13747) Chapel válasza sNORh (#13741) üzenetére

Chapel
(őstag)

jó fej ceca :DDD

jó tanács:méretezd a képeidet,mert vagy kicsiben látszik ahol összenyomja (recés stb.) vagy nagyban ahol meg 3 képernyő méretű. ;)

[ Szerkesztve ]

(#13748) sNORh válasza Chapel (#13747) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

^^
22"-ba nézd :P

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#13749) Blaise7 válasza Ndruu (#13707) üzenetére

Blaise7
(kvázi-tag)

Eléggé bejön a kocsi, főleg ebben a színben. Jó kép lett amúgy

(#13750) Cassidey válasza Viszlát (#13730) üzenetére

Cassidey
(VIP)
LOGOUT blog

tetszik, kell az a becsillanas :)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.