Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Kedves Mindenki,
A segitsegeteket kernem egy problema megoldasaban.
Az egyik baratomnak van egy X9S keszuleke es ujra kellett telepitenie a NASat amelyen megvaltozott a jelszo, azota nem tud ra belepni a Zidoo mediacenterrel (vagy mi a neve) mivel amikor samba megosztassal valo probalkozas eseten keri a jelszot (es megadja a jo logint es jelszot ) az alabbi kepen lathato hibauzenetet kapja.
Fontos info , hogy ugyanakkor a zdmc samba alatt hozzafer ugyanahoz a nashoz ugyanazzal a jelszoval.
Szerintetek mi lehet a problema?
Sajnos nekem jelenleg nincs zidoo mediaplayerem igy nem tudom kiprobalni mi okozhatja ezt.
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
válasz zsolt999 #7908 üzenetére
Koszonom a tanacsot, de ha jol gondolom a 4.16.4es sima androidos alkalmazasra gondolsz. (jobb lenne egy android tvre optimalizalt alkalmazas)
Az valoban mukodik, de azt a gyari tavkapcsoloval hasznalni nem eppen jo elmeny igy hat azon ritka alkalmakkor mikor itt kell a netflix marad a chromecast ahogy a HBO Go-nal is.[ Szerkesztve ]
-
Hyena
senior tag
válasz RockCNC #7891 üzenetére
En az alabbi cimrol vettem, csak 1 kicsit dragabb , a Europe cim mogott lengyelorszag rejlik, 2 nap alatt ideert normal szallitassal.
https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-Z9S-Realtek-RTD1296-Android-2GB-16GB-Blu-ray-TV-Box-416623.htmlharley-davidson-nyiregyhaza.hu
-
Hyena
senior tag
Koszonom a valaszt. Nem HBO Go-hoz vagy Netflixhez lett veve , csak jo lenne ha az is menne rajta.
Igazabol nem is gondoltam ra eddig, mert a haztartasban talalhato tvken vannak ezek az appok, csak a projektoron nincsen amin eddig chromecast-al ment/megy ez.
Volt szerencsem a "tabletes" HBO Go-hoz is, de azt kihagynam.
A netflixet feltelepitettem az Aptoide-bol de azt irta ki nem tamogatott hardver.A ZDMC Kodi 18.4-es.
Esetleg van valaki akinek van tapasztalata HBO Go es vagy Netflix addonnal kapcsolatban?Valami mas otlet/lehetoseg vagy marad a chromecastozas?
-
Hyena
senior tag
Kedves Zidoo guruk,
Vettem most egy Z9S keszuleket melyre (amint latom) nem tul egyszeru HBO Go es Netflix alkalmazasokat telepiteni ha lehet egyaltalan.
A kerdesem az , hogy talaltatok e ra valami megoldast?
Jo nehany HBO Go apkt letoltottem de vagy nem indult el mert mar regi volt, vagy nem android tv-re valo volt, vagy amerikai regit tamogatott csak.
Tud valaki egy linket ahonnan letolthetnek egy HBO Go android tv (vagy mas tavkapcsolora optimalizalt) magyarorszagon is mukodo alkalmazast?Ugyanez a kerdesem Netflixel kapcsolatban is. Van ra megoldas?
Vagy esetleg ZDMC ala letezik HBO Go es Netflix addon?
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest