- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Batch programozás
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Tomato firmware
- Python programozás
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo55
csendes tag
válasz Beni2360 #3046 üzenetére
Másik topicba leírtam a problémám és hogy mit szeretnék, erre ide irányítottak. Itt megint felvázoltam a problémám és tanácsot kértem.... Erre azt a tanácsot kaptam, h mást keressek és meg mertem kérdezni, ha nem ezt, akkor mégis mit ajánl a kedves válaszoló. Erre most megint azt a választ kapom, h máshol kérdezősködjek. Most azon kívül, h ide oda irányítotok tud vki érdemi választ adni a kérdéseimre? VAgy ez a topic nem azért van, hogy ha elakad az ember segítséget kérjen?
z23
-
Zozo55
csendes tag
válasz DroiDMester #3021 üzenetére
3d nem fontos mivel ahogy írtad a tv nem tudja. A HD hangok a fontosak, hogy ki tudjam használni a házimozi képességeit. Na meg a 4k,hdr. Wifin tudom, ha 4k esélytelen azt csak az android appok miatt kérdeztem, yt, spotify, böngészés stb...
olyan 40ig tudnék elmenni és nem akarok napokig szórakozni a mókolgatással.
s905x/s905d boxból mit tudnál ajánlani?
z23
-
Zozo55
csendes tag
Sziasztok!
"Milyen asztali médialejátszót vegyek?" topicban már kérdezősködtem és ide irányítottak.
Karácsonyra megleptem magam egy samsung mu6452 uhd tvvel és hozzá egy hk avr 171s erősítővel +5.1 hangfal szettel.
fullHD és 4k hdr filmeket szeretnék nézni hd hangokkal, 3d nem kell. Sajnos idő közben kiderült, hogy a tvm nem képes teljes mértékben kezelni a hd hangokat, azokat csak "lebutítva" továbbítja az erősítő felé így nem tudom a rendszert teljes mértékben kihasználni. Ezért gondoltam, hogy egy ilyen kütyü segíthet a gondomon.
A topicban erre az x9s-t és az x10-et ajánlották.
Ez megoldás lehet a problémámra? Ti melyiket ajánlanátok?
Van bármi lényeges különbség a két eszköz között? Annyit láttam, hogy az x10be lehet raktni hdd-t, de ez nem fontos nekem, mert külső vinyót használok.
wifijük mennyire használható?
Az olcsóbb eszközök mennyire használhatóak?előre is köszi a segítséget
z23
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ
- Bluesound Powernode 2i + Elac FS247 + Audioquest Rocket 11 felsőkategóriás hangrendszer
- Philips 55PUS8602/12 55" 4K, UHD, Quantum Dot, QLED, Ambient light, android TV eladó
- Steelseries Arctis nova 7 wireless