- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vírusirtó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Proxmox VE
- Volumio (minden verzió: RPi(ARM), x86/x64, bármi)
- Windows 11
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
Topikgazda
Ahogy írod nekem is rémlik, hogy 1x volt egy online frissítésem az X8-n, de azóta mindig megelőzöm.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
robi-k
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a Zidoo Z9x tudja-e a DV lejátszó oldali dekódolást annak érdekében, hogy azok a TV-k, amik nem rendelkeznek teljes DV dekódolási lehetőséggel (pl. Sony OLED TV-k), legyen DV?
Lényegében tudja-e a Vendor-Specific Video Data Block funkciót DM Dolby Vision paraméterekkel? -
robi-k
őstag
Nincs szabvány az mkv-ba implementált DV-re. és igen kétséges, hogy a Dolby bevenné a hivatalos profillistába: Dolby Vision: Profiles and levels
-
Beni2360
Topikgazda
És meg van a válasz a kérdéseinkre:
Az OpenWRT már nem támogatott, és a klasszikus Android beállítások menü eltűnt.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Nem biztos, hogy a HDR10+ nyer, Samsung fejlesztés, nem akartak liszenszet fizetni.
Sok szolgáltató a DV-t preferálja, tőle kap jobb ajánlatot, stb. Meglátjuk.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Azért többet tud a DV, megnéztem ugyanazt az anyagot DV-vel és HDR10-el is, kapcsolgattam a TV-t és azért némileg alul marad a HDR10, persze nem sokkal és ha nem hasonlítgatunk akkor senkinek nem fog hiányozni de aki tudja, hogy mit kéne nézni annak azért fel fog tűnni. LCD-n a HDR-nek sincs feltétlenül sok értelme és az sem mindegy, hogy miként kezeli a metaadatokat. Nem kell 12 bites kijelző, már most is jó a DV, OLED-en néztem és ott jobban látszik a különbség. DVTOHDR10+ nem lesz, olyan mint a HD DVD vs Blu-ray, valamelyik győzni fog, DV vs HDR10+-nál egyébként nagyon minimális a különbség, inkább úgy írom, hogy nincs is. Olyan UHD lemez már van amelyiken DV és HDR10+ is van, de ez még nem általános.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
LG-n megy, Philipsen is megy, legalábbis a TV-ken. A lejátszón elvileg megy, de ma megint kipróbálom, mert már nem emlékszem. SL DV-ket szoktam nézni. Netflixhez meg nem kell a DL.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Az ISO még + valami. Egyébként nem értem miért csodás. Mit vársz? Elvárod, hogy támogassák a warezt? mp4-ben is mehet a DL DV. Egyébként HDR10-ben megfogja jeleníteni. A TV-d szinte biztos, hogy nem tud ISO-t de kipróbálhatod különböző alkalmazásokkal amik képesek az ISO lejátszásra, hátha azzal képes lesz rá de akkor ott a DL DV amit meg nem biztos, hogy kezel. ISO-t én már nem használok kb. 5 éve, nincs értelme, ha lemezt akarok nézni akkor ahhoz van külön lejátszóm.
-
blakey
titán
99,9%, hogy nem. Azt csak "lemezképes" eszközöknek biztosítja a Dolby illetve a TV-knek, bár azoknak sem minden esetben.
-
Vhiktor
veterán
Azért én kiváncsi lennék, hogy ilyenkor 23 vagy 24 hz, esetleg 23.976 hz(ami tényleg jó)?
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Beni2360
Topikgazda
Mert én most az új z9s-nél úgy állítottam be, hogy a zidoo konvertálja 4K-ra a videókat és nem az avr vagy a tv. Habár a C8 oled-ben nagyon erős proci van és tanácsolták, hogy bízzam rá de így jobb a kép. A TV-ben is van mozgás korrekció TruMotion nem tudom, hogy ez beszámít-e ?
Ott a zidoo-ban a képfrissítés beállításnál nincs véletlenül a felső sávban a csúszka ( Ignore EDID) bekapcsolva? Én még igazán nem jöttem rá mi célt szolgál.Ott is valamit a váltásokról beszél. egyszer már begépeltem a fordítóba és arra jutottam, hogy nem kapcsolom be.
-------------------
blakey - de csak sima 24fps filmekről beszél. Akkor is számít? Nekem anno ment 30-s kábellel simán csak a 60-s akadozott, vagy el sem indult már nem emlékszem.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
blakey
titán
Azt ne felejtsd el, hogy a Sony 1080p-volt, a TCL meg 2160p-s. Ne hasonlítsd egymáshoz a kettő viselkedését illetve remélem a kábel megfelel a 4K HDR 60fps szabványnak, mert ha nem akkor EDID infók alapján butítás is lehet.
-
-
blakey
titán
Nem ismerem a TCL 24p módját, de gondolom nem a legfejlettebb a többi (Sony, Panasonic, Philips, LG, Samsung) márkához képest. Nem volt dolgom TCL-el így nem tudom milyen rajta a 24p viszont a többi márkával volt dolgom, mindegyik jól és hasonlóan kezelte, a Samsungnál volt néha hiba de az sem 24p-n. Az is elképzelhető, hogy a Sonyt használtad rosszul, lehet, hogy ott is volt pulldown.
-
blakey
titán
Valószínűleg rnem megfelelő a TV 24p mozgásmegjelenítése vagy nincs jól beállítva. Egyébként a 24p természetesen darabosabb a 60p-hez képest de ettől még nem kéne, hogy zavaróan darabos legyen. A 24p 60Hz-en való lejátszása nem darabos hanem bizonyos idöközönként röccenéseket eredményezhet ha nem megfelelő a pulldown. Lejátszó, kábel illetve TV ami ezeket mind befolyásolhatja.
-
Archttila
veterán
Végül úgy döntöttem én is a Z9X mellett teszem le a voksom. Ami az előző generációba kicsit drágább az annyival nem jobb, ami meg igen, az sokkal drágább
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Beni2360
Topikgazda
Ilyenre gondoltál?
Mekkora és milyen lesz az újdonság?[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
Nekem 36 Gb-s van és x265 és szintén valami halvány zöldes ecset elmosódás látható. Az X265 lesz a ludas?
A TV-m simám viszi. és ha meg jön a szervizből az AVR, az optikán kimegy az 5.1 DD hang. az meg nekem pont jó. Feliratot kicsit átneveztem, hogy megjelenítse a TV nem szereti a + hun megjegyzést a szövegben. Pont annak kell lennie mint a videó.[ Szerkesztve ]
-
Galahed
senior tag
A NAS meg úgy van kitalálva (Nálam Synology mint irtam vhol) , hogy szabályozza a ventillátor működését. (Persze jó távol, másik helyiségben van ahol a kutyát sem zavarja a hangja...) Nekem két HDD hely van benne, (DS216) de ugye vannak nagyobbak is... meg gyorsabbak is.
Valóban, a SSD-ben ez drága lenne...
-
Galahed
senior tag
A Z10 -ben a ventillátor sebessége állitható, sőt kikapcsolható. Ha NAS HDD-t teszel bele (vagy multimédiásat pl a WD-nek vannak nagyon jó és halk HDD-i, WD RED , WD BLACK stb stb sorozata )akkor szinte nem is hallod a Z10-et. Ha meg SSD-t teszel bele akkor meg hangtalan mint egy Z9...
-
Northlorien
tag
Tényleg? Na ez viszont nagyon jó hír, viszont akkor ezek szerint arra képes, hogy hdr10-é alakítja a dolby visiont, és nem natívan azt játsza? Ez biztos? Leelenőrzöm én is
GigaGabi-DV hogyha Netflix/HBO stb streamre is szükséged van+Atmos supportra, akkor viszont egy ShieldTV+Kodi kombóval jársz jól. Én a Kodi-t nem kedveltem annyira - nincs nagyon logikus magyarázatom rá, vagy nem azért mert gondom volt vele, csak jobban szerettem más rendszereket.
Amúgy egy Zidoo Z9s + Nas Kombó nagyon ideális tud lenne, meg elég kényelmes, viszont a streaming appek nem működnek jól/limitáltak a zidoo-n, szóval arra nem ideális egyáltalan. Viszont ha csak filmet akarsz lejátszani, és automatán feliratot letölteni, és hálózati lejátszóként használni, akkor a Zidoo közel tökéletes. -
Beni2360
Topikgazda
Köszi, tehát fel van telepítve de le van tiltva? Igen gyárilag volt fen a play áruház az X8 és az x10-n is nekem.
Nem nagyon van rá szükségem remélhetőleg ha csak hálózati és USB-s lejátszásra használom.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Vhiktor
veterán
Feltettem
Megváltozott a HT 2.0, nem lehet visszaállítani a klezelőfelületet a korábbira vagy legalább a bazi nagy klategória gombokat eltüntetni, hogy rögtön a poszterek látszódjanak?ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Tengri
senior tag
Lassan megjelenik a "High End Media Beast" Zidoo X egy pénztárcakímélő "alternatívája" is a Zidoo Z9X "személyében". Igaz a Z9X már nem HI-END kategória, de szerintem népszerű lesz a felhasználók körében.
Külső "konkurenciával" összehasonlítva a Z9X érdekesebbnek ígérkezik mint a Dune HD 4 Pro II (hardverileg gyengébb a Zidoo, de a DV támogatása miatt szerintem jobb). A Dune már előrendelhető a szigetországban. A linkelt céggel kapcsolatban valakinek van már valamilyen tapasztalata? Sok külföldi portálon említik őket, mint megbízható beszerzési lehetőség."Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, azt hagyjátok békén..."
-
Beni2360
Topikgazda
Nekem van is egy ilyen mindkét irányba köthető. Tv és pojektor megosztása.
és egy 2. van rendelés alatt.
Az egyiket hívják splitternek a másikat meg switchnek. Itt 2:1-ben vanBéni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Vhiktor
veterán
Bekapcsolt állapotban semmilyen eszközbe nem szabad se bedugni, se kihúzni hdmi kábelt.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
nagyúr
Ha lenne 8K megjelenítőm ki próbálnám!
Amúgy meg 8K 30.FPS-t tud, és hibátlanul megy 4K-s TV.n, szóval valószínűleg nem lenne gond 8K-s megjelenítőn sem!És csak 1 példa volt a 3D-re válaszolva!
55" Aktív 3D.s TV.n azért élvezhető a 3D műsor 2.méter távolságból nem kicsi ablak ahogy te gondolod, ezért is van még meg a régi TV.m ha netán 3D-zni szeretnék!
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
Énnekem is így (Native Player) volt beállítva de a videón 0,30p más látszik. Az én videómon is a Native Player van bejelölve ha jól emlékszem. Na akkor mire is kell állítani???? Vagyis saját hálózaton nem számít mire van állítva.
Töröltem is a rossz hsz-m vagy mégse rossz?
[ Szerkesztve ]
-
sixpak
nagyúr
-
sixpak
nagyúr
Nem, a kiterjesztést meghagyom... nem is értem.
Ilyenkor eszembe jut, hogy mennyire gáz ez a hdd-s szarakodás, főleg hogy elvileg hálózaton elérném a pc-t, de sajnos hülye vagyok a beállításához. Elolvastam a gyártó honlapján a smb konfigurálást win10-el, de egy büdös szót nem értettem belőle, inkább nem piszkálom.Köszi, értem.
Usb3, de nem a pendrivetól melegszik, inkább a ház teteje meleg...nem vészes, nem forró, csak melegebb, mint filmeknél.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
Sajnos én két filmbe is belefutottam, amit nem hajlandó lejátszani a Z9S.
Semmi extra, huszonvalahány gigás remux, 1080p, dts hd hanggal, külső hdd-ről.
(Midway, Edge of Tomorrow).
4K-t ezek után meg sem merek próbálni...
Hibaüzenet nincs, egyszerűen nem indul el.
Nem igazán erre számítottam, a 30 dolláros box röhögve fossa ki magából mind a kettőt, meg a pc-m is.A box 3 napos, semmi nem lett mókolva rajt, frissítettem a legutolsó verzióra usb-n, meg feldobtam egy YT-ot, ennyi.
Én elfogadom, ha ez user error, ebben az esetben megköszönöm a segítséget ha lesz.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
blakey
titán
Van RTLMost+ kódod, reklámmentesen megnézhetnéd, nem kell rögzíteni.
-
Beni2360
Topikgazda
Csak óvatosan és mindenki vigyázzon magára és a másokra.
Jobbulást és öröm olvasni, hogy valakinek van munkája és még vissza is várják.
Nekem 74-ben volt hasonlóidőszakom, motor-balesetem + 2 év táppénz és rehab.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Venni kell ugyan olyan típust - na rögtön egy másik X10-re gondoltam. Igaz ma van a 71. szülinapom és már nem bírom az ivást.
Na mondom akkor minek forrasztgatni?
De aztán 3. olvasásra leesett a tantusz te a memóriára gondolsz.
Na ennek is utána nézetek. csak ugye a kérdés, hogy a RAM vagy a ROM (tudom nem így kellene írni) sérült?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Érdekes, hogy az X10-hez nincsen új img! - pedig a múlt héten amikor keresgéltem mintha láttam volna, de akkor biztos az x9s volt.
Igen ezt mondja a segítőm is. De semmit nem talál fizikálisan. Meg mérések alapján sem. Hát azt, hogy lehet-e cserélni az egy jó kérdés.
De csak úgy magától bekapcsolt állapotban nem is használva
Bosszantóóóóóóóóóóóóóó[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Jó rakd fel ha lehet megjegyzésekkel. Engem most az elhalálozott X10 miatt érdekel mert az 1.4 img-re nem reagál, vagyis állítólag a háttérben lefut de megakad valami memória kiíráson vagy e féle ezt az értesítést kaptam. Hátha avval sikerülne.
Megköszönöm.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Én is visszatettem a régi fw-t .img -ből, és így visszarakta a Zidoo által akkor kiadott OőenWRT-t.
Szerintem itt is az lesz. -
embe
nagyúr
Ezt direkt a Himedához szereztem, kaptam egy havertól, az ugyanis hülyeségeket produkált amikor a benne lévő vinyóra másoltam. Le-lecsatlakozott.
Miután ezt kezdtem használni, helyreállt a világrendje.De most a kis androidos boxhoz is egy Toshiba 5V/5A-es tápot használok. Annak is jó a dugója.
Úgy hogy "tanár úr én készültem"
-
embe
nagyúr
Köszi a tippet!
Én most nem mókolok vele, mert ugye neked X8-asod van. Nem tuti hogy a Z9S-el is működne, utána meg kezdhetem a flashelést elölről. Ez a verzió jól működik most, maradjon.Nem vagyok benne biztos, de lehet nekem nem volt rácsatlakoztatva a vinyó mikor mókoltam, pont amiatt mert nem tudom mi okozta az anomáliákat.
-
Beni2360
Topikgazda
Ha jól veszem ki az írásodból akkor az X10-ben levő HDD.t is le kell csatlakoztatni az első hókuszpók előtt?
-
Beni2360
Topikgazda
Na azért előbb is írhattad volna, hogy ISO fájlokról van szó. Akkor ott a bibi mivel egy iso-bant van és hiányzik az nfo fájl.
nekem is van a BBC.PLANET.EARTH.DISC1.2006.BD25.VC-1.HUN sorozat ami 5 db iso-ból adódik azt sem hajlandó a KODI beolvasni, pedig már 1x sikerült. át kell neveznem minden mappát pedig van benne nfo fájl. Itt az eredeti nfo fájl. Hátha bemásolva segít helyrehozni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
embe
nagyúr
Passz!
De most azzal küzdök, hogy ámítógépről nem érem el a Zidoohoz kötött vinyót. Samba bekapcsolva.
Frissítettem az OpenWRT-t délelőtt, gondolván az kavarhatott be a vinyónak, és hátha. De nem oldotta meg.
Ellenben most nem érem el. Telón a Zidoo controlerrel elérem. Ha gépről próbálom, akkor ezt dobja, Hol kell ezt beállítani az OpenWRT-ben? Nem találom.
A Transmission működik szépen, telóról is tudom vezérelni.Hol kell beállítani? OpenWrt 19.07.0-rc2 van fent.
-
Beni2360
Topikgazda
Akkor a mappán menü előhívás és remach ha jól írom és ott megadni a címsávban a Csernobyl majd bal oldalt választva klikk a helyesre és jobb oldalt ok. Sorozatba raktad nem a filmek közé? Bocs de volt aki oda rakta. Nekem se olvasta be hanem kézzel kellett beírni.
Sajnos nincs erre elmentett képem meg videóm. De ha meglesz a boxom csinálok.
na jó éjt.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Nálam is ez a borító van bent mivel ez van feltéve a TMDB-re.
lehet csinálni nfo-t de nem érdemes mivel akkor is ez lesz.
Honnan szeretnél borítót betölteni hozzá?
imdb -m is ez van.
De ha rámész a borítóra és előhívod a menü részt ott lehet talán cseréltetni tallózni borítót.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
Topikgazda
Ahogy ezt most íród nekem is volt valami hasonló a törlés vagy áthelyezés után eltűnt a hdd-n nem találtam de a médiatárból lejátszotta. Már nem is tudom mi lett vele. Sorozat évad volt megnéztem és aztán a médiatárból is töröltem. lehet, hogy még mindig valahol ott kolbászol. Ezt az átvizsgálást miképpen gondolod? chkdsk ? Na de a win nem látja a NAS formázta.
Na elindítottam egy ellenőrzést és javítást a nason.[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
Topikgazda
Lehet, hogy valamit frissítettek rajta mert régebben a CUE nem indul ha jól emlékszem.
De most csak vakon vagyok várom a fejleményeket ami nem érkezik.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Gabesz87
veterán
Kábelen lóg, nem wifin. Pl. ma le akartam tölteni a youtube-ot, mert múltkor csináltam egy factory resetet. Megnyitottam a Play áruházat, és semmi, egyből valami hibát írt, hogy nincs kapcsolat. Megnyitottam a Chrome-ot, ott sem. Beállításokban a LAN-ál pedig írta, hogy connected. Újraindítás után működött rendesen. Én nem tudom, nálunk is folyton be van kapcsolva, de állandóan ebbe futunk bele egy idő után.
Hát ezt a rootolást meg inkább hagyom. Max akkor kikapcsolom manuálisan.Más téma...most nekem is meggyűlt a bajom a transmission-el. Megjött ma a HDD tokom, bele is tettem a régi 1TB-os Samsung vinyót, beállítottam mindent, de a transmission-ben nem indul el a letöltés. Valószínűleg a probléma az, hogy a network-nél az 51413 portra azt írja, hogy closed, pedig megcsináltam a szükséges beállításokat én is a HGW-n:
Én arra gondoltam, esetleg nem-e okozhatja az, hogy a Zidoo nem közvetlenül a HGW-n lóg, hanem az arra csatlakoztatott AP módban lévő routeren. Vagy ez lényegtelen? De akkor miért nem tudja használni vajon a portot?[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
Topikgazda
Sajnos még nem tudom csak az a visszajelzés jött, hogy itt nem erről van szó.
-
-
djnice
veterán
A makemkv-t még nem próbáltam, de van egy ingyenes python script amivel lehet single layer-t gyártani a dual layer-ből, ezt kell még átengedni a szintén ingyenes mp4muxer-en és kész az mp4 fájl amit a a Shield és minden player led licencel rendelkező box lejátszik. Az mkv-t a napokban kipróbálom.
-
Beni2360
Topikgazda
Gondoltam, hogy az úgy nem fog menni.
Érdekes van ahol azt írják, hogy a DV film HDR-ben nem lesz színhelyes. Hát mi az este megnéztük CE alatt és nem találtam a HDR feldolgozási színeket falsnak. Csak kíváncsi lettem volna a TV-n a DV-re mennyire más lett volna mint a boxon.
Az átnevezett videót már látta a Tv és csak HDR-ben jelezte ki.
A gladiatort. MP4 azt DV-nek jelzi.De a külső srt-t nem olvassa be a TV pedig egyazon néven szerepel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.