Új hozzászólás Aktív témák

 • Zidoo X9S -ről néhány vélemény!

  Volt alkalmam kipróbálni egy ilyen készüléket egy nagyon kedves Kolléga tokyo2 jóvoltából! utólag is még 1X nagyon köszönöm neki a lehetőséget! :R

  A lényegre térnék: kinézetre és anyag használatra nagyon rendben van a készülék(bár a gyári távirányító lehetne jobb is)

  Leteszteltem vele gyakorlatilag a létező összes formátumot 720P től(avi, DVD, és SD tartalmakat nem próbáltam mivel ezek számomra nem nézhető kategória) egészen 4K ig! a leg frissebb 1.2.7 FW volt rajta!

  A gyári beépített média lejátszó program majdnem mindent tökéletesen játszik bár a 4K-s videók azért ott sem tökéletesek PL: 4K 60.FPS VP9 videókkal kb semmit nem tud kezdeni elindulnak ugyan de, képregény minőségben kb 5.FPS sebességgel!
  Szintén 4K 60.FPS videó de x265 HEVC 10.Bit formátum, itt valamivel jobb a helyzet de ezek sem mennek tökéletesen!

  1080p és 3D MVC(3D iso) videók viszont gyönyörűen mennek vele!

  Az előre telepített KODI klón(ZDMC) kb semmire nem használható tetű lassú az egész akadozik és rengeteg formátumot le sem játszik!
  A helyzeten nem lehet javítani azzal sem hogy pl feltesszük a leg frissebb 17.es KODI -t mert az még botrányosabban megy, és ott az automata freki váltás sem működik!

  Próbáltam XBMC vel is, sajnos azzal sem igen megy a dolog, a másik kodi klón a SPMC pedig el sem indul mivel nem támogatja a Realtek SOC -t!

  DTS HD Master Passthrough tökéletesen megy HDMI kimeneten(optikát nem próbáltam) itt is van egy pár formátum ahol nincs hang de ezek nem igen jellemzők filmeknél szóval az audió része az kb rendben van!

  Összességében NAGYON rendben van a lejátszó kár hogy a 4K formátumokkal még nem igen boldogul minddel!

  De ha azt nézem hogy egy 4-ed áron kapható S905 BOX LibreELEC el agyon veri kb mindenben (kivéve a nagyon fájó pontot a 3D MVC formátum) akkor annyira nem számít jó vételnek!

  Persze azért vannak jó tulajdonságai is mint PL: az USB 3.0 port, vagy éppen a S-Ata csatlakozó ami akár NAS ként is tud működni! ezek ugye S905 ön nincsenek, akinek erre van szüksége mindenképp jó vételnek számít a Zidoo X9S, viszont akinek csak egy mindet lejátszó Média Player kell és nincs szüksége a Frame Packed 3D iso ra annak nem mondanám hogy jó vételnek számít!

Új hozzászólás Aktív témák