- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
tutuhawer
őstag
válasz SkyS1gn #1224 üzenetére
Épp felkínált megint egy átnevezéses mutatványt. Kinyomtam. Kiírta, hogy majd megkérdez később... De jó Nem zavar, csak nehogy véletlenül rosszra kattintsak, igazából akkor lenne bosszantó
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz SkyS1gn #1222 üzenetére
nekem is állandóan, mondjuk hetente ajánlja, hogy kössem össze a fiókokat, sőt, azonos nevem legyen. Ok, összekötöm, de a nevem külön legyen - mondom. Addig szaroztam, amíg a kedvenceket nem tudom nyilvánosra tenni, kellett egy külön listát létrehoznom, hogy ha nem akarok belépni, akkor is lássam a kedvenceket... Nem nagy wasistdas, túlélem. De az állandó név összevonás idegesít, meg kész vicc, hogy miket ajánl megtekintésre, sőt kész vicc, hogy oldalt elvileg kapcsolódó videóknak kéne lenniük, de ott is ajánlott (előzmények, listák alapján) videók vannak. Ha pl amerikai focis témát nézek 2-t 5-öt 10-et, akkor ne kínáljon fel vicces videókat, mert néztem 20 éve azt is. Kicsit bosszantó, de igazából mégis leszarom Tök ellentmondás, hogy kurvaanyázok közben és mellette le is szarom. Nem is lenne gáz, ha csak simán rossz lenne valamelyik funkció, de hogy havonta keresem , mi hol van, mi nem működik épp, az furcsa.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz SkyS1gn #1006 üzenetére
Jaj, engem még az, amikor hozzászólok egy vidihez, majd arra válaszol valaki, és erről emailt kapok, de nem a hsz-re dob, hanem az első oldalra...
Keressem az 1000 hsz között, idő alapján amit ugye relatív ad meg... 1 perc..1 nap... 1 év...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
válasz SkyS1gn #1006 üzenetére
Olyan szép, amikor van egy egyperces vidi, és a vége előtt 10 pásodperccel valamit nem értek, visszatekernék, és...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
spammer
veterán
Ha kitöltötted az adatokat és kipipáltad a feltételek elfogadását, akkor sem jelenik meg a gomb? Ha esetleg használsz Adblockot, próbáld meg, hogy addig kikapcsolod. Esetleg más böngészővel megpróbálni? Ha egyik sem megoldás, akkor passz, lehet, hogy valamit elbaszarintottak a Guglinál.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.