Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Passz, de jelzem, hogy egy 2013-ban ugyanígy belépett, majd elfeledett account is pont ugyanígy néz ki.
Szerintem, mivel google-lel lett belépve, így nincs emailcím, így "nincs fiók", emellett nincs is tartalom, szóval nem aktív a felület. (ha valaki a fenti címre küld emailt az úgy is abba a gmail fiókba fog landolni!)
Korábban te hasznéltad>>> láttál emaileket benne?
-
ph2012
senior tag
Szaisztok! Gmail fiókkal létrehoztam egy Yahoo levelező fiókot. De ilyen, nem aktív a levelező fiók: [link]
Mit kell csinálni, hogy aktív legyen?Köszi a választ.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Yahoo oldalán van a gond a password reminder sms és recovery mail címre se jön meg a értesítés?
köszi -
mufi
senior tag
Sziasztok,
miért van az, hogy Yahoo mail app nem ad/küld értesítést P20 pro telefonon, ha engedélyezve vannak az értesítések? Már minden beállítást megnéztem, de egyszerűen nem jönnek az értesítések amikor jön egy levél.
-
mzso
veterán
Más is kapott valami levelet a Yahoo-tól, valami peren kívüli megegyezés keretében?
-
leviske
veterán
Ha később valaki másnak is gondja akadna a nevének a megjelenítésével: Yahoo Help
Nem az általános Yahoo fiókban kell megváltoztatni a nevet, hanem az email beállításokban a fiók adatok közt.
-
Pachenkoooo
tag
Üdv
Segítségre lenne szükségem. Kb 3 hete megszűnt az előző telefonszámom, ami a Yahoo mailhez volt rendelve. Erre a számra kaptam a belépési kódot. Az istenért nem tudom megváltoztatni, hogy az új számom Legyen hozzárendelve. Az előzőhöz már nem férek hozzá, így 22es csapdája. Vegignéztem az összes helpdeskes szart amit javasolt a rendszer, külön volt erre az esetre egy opció, de "oh jaj valami hiba történt "üzenettel kiszúrják a szemem. Egy rohadt központi email címet vagy elérhetőséget nem találtam sehol ehhez a gyökér bandához... Valaki tudna segíteni, hogy újra hozzáférjek a fiókomhoz? -
E.Kaufmann
veterán
A Yahoo-ról nem jön egy kisebb cég tartományára levél, legalább is nagy a késleltetés és sokszor expired for domain üzenetet kap vissza a yahoo-ra a küldő. Más küldőktől bejönnek a levelek, de a naplókban úgy néz ki, mintha a yahoo meg se próbálna küldeni semmit, nyoma sincs próbálkozásoknak.
-
leviske
veterán
A a beérkező leveleknél megoldódott a gond (olvassa a topicot egy yahoo-s fejlesztő?
), viszont cserébe az elküldött levelekben a nevemben az "á" helyett számok jelennek meg. Erre max az a megoldás, ha kicserélem a nevemben az "á"-t "a"-ra? Outlook-on és Gmail-en ilyen gondom sose volt.
(#58) zolee0307: IE11-en nincs alapból belőve a "ne kövessenek"? Lehet, hogy az okozza a gondot.
-
zolee0307
őstag
Sziasztok!
Miért nem megy ie 11 alatt a yahoo mail? Folyamatosan azt írja, hogy erről a gépről még nem léptem be és kéri, hogy küldjek egy kódot magamnak, de ha rámegyek, hogy sms-ben küldje a kódot, vagy mail-ben, akkor itt megáll az egész, hibát ír a yahoo. Edge-el be tudok lépni, de mindig kéri ezt a kód küldéses dolgot. Nem lehet köze annak, hogy bekapcsoltam a két lépcsős azonosítást? -
Snoop-y
veterán
válasz
Intruder2k5 #56 üzenetére
Mindez tortent 2 evvel ezelott...
-
Minden idők legnagyobb támadása: félmilliárd Yahoo-felhasználó adatai tűntek el
Erősen ajánlott az azonnal jelszó változtatás!
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Azzal tudok valamit kezdeni, ha az "ó" valamilyen ázsiai írásjelként jelenik meg a Yahoo felületén?
Fura, hogy ez sem a teljes felületre igaz, mert csak a levelek közti böngészés során fordul elő (a feladó nevében). Ha megnyitom a levelet, akkor pedig ezek is helyesen jelennek meg. A Firefox-ban kéne állítanom valamit? Bár a Yahoo saját alkalmazásában is tökéletesen ugyanez a helyzet.
Persze együtt lehet élni a dologgal, de más mail szolgáltatónál ilyesmi nincs.
-
kemkriszt98
tag
Sziasztok, az e-mail címem kb 8 éves koromban csináltam s akkoriban sajnos felelőtlenűl megadtam minden fele.. Meg hát az évek során így is úgyis eljutott volna elég sok helyre ... Na lényeg a lényeg hogy naponta legalább 20-30 ráklámot kapok s elég frusztráló.. Nemrég elkezdtem letiltani a címeket de azóta is kapok ugyan azokról a címekről... Miért kapok még mindíg ha beraktam a ban listába?
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy egy ip kamera smtp beállításait nem sikerül megoldanom yahoo levélküldésre?
Google működik rajta, dns névfeloldás nem megy, de ip alapján működik.
A yahoo-nál esetleg van valami korlátozás? -
tutuhawer
őstag
Szevasztok, hozzáadtam telefonszámot a yahoo emailcímemhez, profilomhoz , ami tök jó. Szeretném, ha belépésnél küldene oda egy kódot is, de a beállításokban a megfelelő helyre kattintva se ma, se tegnap nem érkezik kód, hogy "igen, aktiváljuk a telefonos beléptetésedet". Esetleg valakinek volt gondja?
-
Nauda
tag
Sziasztok!
Segítsetek mert megőrülök
Most kezdtem el használni a yahoo-t és lehet én vagyok rettenetesen béna, de egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy mit művel a levélösszefűzésekkel...enable conversations ki volt pipálva...
Leveleztem valakivel, aztán kaptam az illetőtől levélben egy email címet amire kellett írnom egy teljesen külön levelet. Meg is írtam, beraktam címzettnek a kapott mail címet, beírtam totál más tárgyat, elküld. Erre mit csinál a yahoo? Hozzáfűzi ahhoz a levelezéshez amiben kaptam az email címet. Hát gondoltam furcsa de biztos csak valami átmeneti bibi.... Aztán azóta már még egy tök más levelezést is elkezdett hozzáfűzni. Na gondoltam bekaphatja, kiveszem a pipát a beállításokban. Erre meg minden egyes levél totálisan külön van !?!?! Mi ez már? Vagy hogy kell beállítani?
segítsetek mert így totál követhetetlen a dolog. Gmail-hez vagyok szokva
Vagy ez tényleg ennyire szar?
Előre is kössz.
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nagy problémàm adòdott a Yahoo - s fiòkommal. Be szerettem volna lépni, user acc. + jelszó beír, majd ezek után arcomba vàgott egy biztonsági kérdést, amire nem tudom a vàlaszt. Az elmúlt kilenc évben soha nem volt probléma a fiòkommal. Levelezőrendszert hasznàlok, és az volt a furcsa, hogy nem érkeznek meg a leveleim. Mit lehet ilyenkor tenni?
Köszönöm
-
Magnum_
nagyúr
srácok! nagy bajom van! nem jelenik meg semmi új mail a yahoos fiókomban és ezt használom mindenre. az új levelek rögtön a kukába mennek...
mi lehet a baj?köszi előre is!
-
D4rkm4n
őstag
YahooMail-ben be lehet állítani a címtárba profilképeket? Ha igen, hogyan?
-
zsolt320i
senior tag
bekaphatja a yahoo a fizetős pop szerverével együtt
-
azbest
félisten
most néztük éppen előbb...
ingyenes acc esetén is hozzá lehet férni, de valami nem szabványos paranccsal kell indítani.. wikipédia is írja:
telnet kliensben kipróbáltam:
telnet imap.mail.yahoo.com 143
Trying 87.248.114.173...
Connected to imap.mail.eu.g1.b.yahoo.com.
Escape character is '^]'.
* OK IMAP4rev1 server ready (3.5.62.3)
1 ID ("GUID" "1")
* ID ("name" "imapgate" "support-url" "http://help.yahoo.com/" "version" "3.5.62.3")
1 OK ID completed
2 LOGIN cimed@yahoo.com jelszo
2 OK LOGIN completed
3 LIST "" "*"
* LIST (\HasNoChildren) NIL "Bulk Mail"
* LIST (\HasNoChildren) NIL "Draft"
* LIST (\HasNoChildren) NIL "Inbox"
* LIST (\HasNoChildren) NIL "Sent"
* LIST (\HasNoChildren) NIL "Trash"
3 OK LIST completedSzóval lehetséges, de alapból nem megy. Valahol olvastam, hogy thunderbirdhöz van webmail addon és ahhoz yahoo addon:
http://webmail.mozdev.org/ -
-
FixY67
senior tag
válasz
Dark Archon #42 üzenetére
Miért pofátlanság? Nem tetszik, nem használom.
(egyébként valóban disznóság, de én nem is használom - pop3 és forward csak fizetős ügyfeleknek? Használja, akinek két anyja van) -
Mióta fizetős a Yahoo POP elérése? Tegnap csináltam egy új fiókot és nem engedi átállítani, hogy levelező kliensből is le tudjam tölteni a leveleket. Hát ez azért a pofátlanság teteje.
-
omonika20
csendes tag
Szia Mónika vagyok! Segítettek belépni yahooba. Ez a címem
monika@yahoo.com.Erre írhatsz Szia.
-
omonika20
csendes tag
ok
-
subitz
csendes tag
Sziasztok!egy kerdesre szeretnenk valaszt kapni !Yahoo e-mail cimem van betudom alitni a yahoot hogy ertesitsen mikor uj e-mailem erkezet?ha lehet, akkor hogy?Előre is kősz.
-
Bogres
csendes tag
Outlook Express 6-on szeretném beállítani
-
Bogres
csendes tag
köszike
de akkor ez most azt jelentené, hogy csak a fizetősöknek lehet?
"It is now possible to use your Outlook account to with your Yahoo! paid subscription email accounts that have the POP3 access and forwarding features."
pfú, én nagyon újonc vok -
localhost
Közösségépítő
-
Bogres
csendes tag
Na szóval;
A yahoo.com-os beállításról már lemondtam, mert úgy olvastam, hogy az fizetős.
De van egy yahoo.it-es email címem is, és az is jó lenne Outlookba.
Sajnos az se jött össze.
Beírtam, hogy pop.mail.yahoo.it
Az smtp-hez pedig, hogy smtp.mail.yahoo.it
ÉS állandóan bekéri a felhasználónevet és a jelszót, és nem tölti le a leveleket.
Help!
-
-
Bogres
csendes tag
Sziasztok!
Végigolvastam az eddigieket.
ÉS ki is próbáltam néhány dolgot, de nem tudtam beállítani az Open Office 6-ra a yahoo.com-os email címemet.
Valamit rosszul csinálok vagy nem lehet beállítani, csak a fizetősöknek?
Köszi -
hansolo1982
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #28 üzenetére
ugy oldottam meg hogy böngészöben nyitottam meg a yahoo oldalát és simán beléptem, ugy engedi csak
csáoo -
-
válasz
hansolo1982 #27 üzenetére
Hali!
Jobb ötletem nincs, mint hogy esetleg nézd meg ezt és ez alapján állítsd be..
(megváltoztak a pop/smtp szerverek a plus "miatt", de hátha segít)Fire.
-
hansolo1982
csendes tag
én egy MIO A702esröl próbáltam yahoo-s leveleim elküldeni de mindhiába.
Megkapni megkapom, de küldeni nem tudok.Amugy ha jól látom sima yahooval nem is lehet : http://help.yahoo.com/l/us/yahoo/mail/original/manage/manage-18.html
"If you're a Mail Plus user, you can send mail from your device, too!"
help??
-
enddav
aktív tag
Nekem van 1 Nokia E51-esem. Erre szeretném beállitani aYahoo!-s emailomat! .co.uk a vége az emailomnak. A beállitásaal már probálkoztam de nem akar jo lenni, kapcsolodik, nevet meg jelszot kér, meg hozzáférési pontot és megint kapcsolodik, ezt csinálja sokáig de nem jo neki sose
Vki esetleg letudja irni a beállitásokat?
-
joebeatle
csendes tag
válasz
centauri99 #1 üzenetére
POP Yahoo! Mail Plus with Microsoft Outlook Express
Here's how to "POP" mail from Yahoo! Mail Plus into your Outlook Express:
1. From the Tools menu, choose "Accounts."
2. Select the "Mail" tab.
3. Click the "Add" button.
4. From the Add menu, click "Mail."
5. In the text box labelled Display Name, type your name and click "Next."
6. In the Email Address box, type your Yahoo! Mail address (be sure to include "@yahoo.com") and click "Next."
7. Under "My incoming mail server is a…" select "POP3."
8. Type "pop.mail.yahoo.co.uk" in the Incoming Mail (POP3, IMAP, or HTTP) Server box.
9. Type "smtp.mail.yahoo.co.uk" in the Outgoing Mail (SMTP) Server box.
10. Click "Next."
11. In the Account Name box, type your Yahoo! Mail ID (your email address without the "@yahoo.com").
12. In the Password box, type your Yahoo! Mail password.
13. If you want Outlook Express to remember your password, check the "Remember password" box.
14. Do not check the boxes labelled "Log on using Secure…"
15. Click "Next."
16. Click "Finish."
17. Select 'pop.mail.yahoo.com' under 'Account,' and click 'Properties.'
18. Click the “Servers” tab.
19. Under “Outgoing Mail Server” check the box next to “My server requires authentication”
20. Click the 'Advanced' tab.
21. Under “Outgoing mail Server (SMTP)”, check the box next to “This server requires a secure connection (SSL). Enter port number “465” in the “Outgoing mail (SMTP)” field.
22. Under “Incoming mail (POP3)”, check the box next to “This server requires a secure connection (SSL)". The port number in the “Incoming mail (POP3)" field should automatically change from 110 to 995. If it doesn’t, make sure the port number is set to 995.
Troubleshooting instructions.
If you followed the above configuration steps, you should be all set. However, if you cannot send or receive mail with your email client, try the following tips.
The Yahoo! Mail SMTP server requires authentication. Make sure you have enabled SMTP authentication. To turn this setting on:
3. Double-click the account labeled "pop.mail.yahoo.com."
4. Select the "Servers" tab.
5. Check the box next to "My Server Requires Authentication."
6. Click "OK."
To control deletion of messages from the Yahoo! Mail Server:
3. Double-click the account labeled "pop.mail.yahoo.com."
4. Select the "Advanced" tab.
5. In the Delivery section at the bottom of the window, check "Leave a copy of messages on server" if you want to save your Yahoo! Mail messages on the Yahoo! Mail server as well as on your local computer. Do not check this box if you want your messages to be deleted from the Yahoo! Mail server once you have received them in Outlook Express.
We strongly recommend that you enable SSL for both POP and SMTP, as detailed in the above instructions. This will ensure that your Yahoo! ID, password and email messages are transmitted securely between your mail client and the Yahoo! servers. However, if you choose to not use SSL for SMTP, your email client will likely default the SMTP port to 25. If your ISP blocks port 25 or if you're unable to send email, then you will need to use port 587 when sending via Yahoo!'s SMTP server. To make this change, please follow the directions below:
1. From the "Tools" menu, select "Accounts"
2. Select your Yahoo! POP account and click on the "Properties" button
3. Click on the "Advanced" tab
4. Next to "Outgoing server (SMTP), change port 25 to 587
5. Click "Apply", then click "OK" and "Close" -
válasz
#19617792 #21 üzenetére
Helló!
köszi a linket, kipróbálom, de azóta rájöttem a tutira: Ha yahoo.com-os a címem, vagyis amcsi yahoo, akkor erre a cuccra van szükség, mert ott pénzér' vesztegetik a pop-ot, de ha más ország beli yahoo-ra regisztrálsz, akkor ingyenes a pop, és simán beállítható minden tökölés nélkül az oldalon megadott módon, mintha előfizetnél a yahoo mail plus-ra. A más ország-beli yahoo változatok közül a yahoo Canada szerintem a legjobb, mert angolul van, és nem com.au, meg co.uk a vége, hanem simán .ca.
És egyedül az amcsi yahoo-n van annyi reklám, a többin kevesebb valamivel.
Ettől függetlenül kipróbálom a yahoo.com-os címemen is amit linkeltél, de mielött kipróbálnám, elmondanál pár dolgot róla?
Nyújt valamiben többet ez a megoldás, mint a sima pop/smtp elérés?
Nálam nem teszi bele a weben a küldöttek listájába a TB-ből küldött leveleket, akkor sem ha a yahoo smtp-jét használom, evvel is így van?
Minek a GMAIL-hez ez a kiegészítő, mikor avval simán megy a TB?
Kösszi!
paramedic: Én is csak néha találom meg, mert két féle help-je van a yahoo-nak, és néha egyik jelenik meg, néha a másik, és nem tudom, hogy mitől függ...
[Szerkesztve] -
törölt tag
Yahoo!-t el lehet érni a Thunderbirddel és nem kell fizetni!
Kell Thunderbirdhöz ez: [link]
Alap Webmail kieg. + Webmailnek Yahoo! kiegje! -
paramedic
aktív tag
Hol és hogyan tudom törölni yahoo.com email címem?
Előre is kösz! -
Sziasztok!
Én is most váltottam yahoo-ra gmail-ről. Eddig nagyon tetszik, örülök a váltásnak.
Egy dolog viszont zavar. A yahú a levelek végére reklámot rak, és ezt csak úgy lehet kikerülni, hogy a saját internet szolgáltatóm SMTP-jét használom.
Nem is nagy macera.
Még azt is meg lehet oldani, hogy a TB-ből küldött levelek bekerüljenek így is a yahoo-s SENT mappába úgy, hogy TB-ben beállítasz egy alapértelmezett titkos másolatot, ami a yahoo-s címed, a yahoo-ban pedig egy szabályt csinálsz, hogy a saját címedről érkező leveleket rakja be a küldöttek mappába.
Nekem yahoo.ca címem van, és eddig nagyon örülök, hogy otthagytam a GMAIL-t... -
Hesus
csendes tag
szia kodani!
na akkor hogy is van ez? gondoltam kiprobalom a thunderbird-ot ugyhogy telepitettem, aztan megprobaltam beallitani a yahoo-val. ez volt tegnap, de azota mar kiteptem az osszes szal hajamat a pop es smtp beallitasok miatt. atneztem egy csomo forumot, volt ahol egy add-on telepiteset javasoltak de az se jott ossze. most akkor hogy van ez???! -
kodani
tag
hát választ nem kaptam a kérdésemre........ de a problémát sikerült megoldanom így gondoltam megosztom a fórumozókkal!
A megoldás kulcsa abban van, hogy a YPOPs-hoz mellékelt FAQ-ban egyszerűen rossz beállítások vannak megadva a Mozilla Thunderbird-re. Az Outlook Express 6-hoz adott beállításokkal viszont tökéletesen működik az OE6 is és a Thunderbird is.....
Lehet, hogy most vagy 1 évig megint senki se fog írni a topic-ba... -
kodani
tag
Sziasztok!
Remélem nem baj ha több, mint 1 év után feltámasztom ezt a topicot. Én is szeretném a yahoo.com-os e-mail cimemet levelezőkliensen keresztül (Thunderbird) használni. Ellenben hiába vannak tök jó leirások a YPOPs-hoz.... nekem nem működik.
PL:
http://opensourcearticles.com/thunderbird_15/english/part_10
http://ypopsemail.com/modules.php?op=modload&name=Sections&file=index&req=viewarticle&artid=19&page=1
Azt irja ki, hogy nincs új levél a kiszolgálón........ lehet, hogy azért nem működik ez a localhost-os izé mert router-en keresztül érem el a netet?
Előre is köszi ha van segitő ötlet...... -
Goose-T
veterán
Jó kis cucc ez, most már Outlook-ban nézegetem a Yahoo-s leveleket is.
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Bulk folderbe érkezett leveleket hova tölti le? Van egy haverom, akinek a leveleit mindig oda rakja, pedig nem spamek, nem szeretném, ha ezek elvesznének valahol útközben.
-
chop
őstag
válasz
centauri99 #8 üzenetére
Esetleg forwardolsz egy gmailes, vagy freemailes, vagy akarmilyen cimre, ahol van POP3. Mar ha ez ingyenes a Yahoo!-n...
-
Bash
őstag
válasz
centauri99 #8 üzenetére
Évekkel ezelőtt én is belefutottam ebbe a problémába, akkor ez tökéletesen működött: [link].
A topiccímet a tartalomnak megfelelően módosítottam. -
Tyrael
senior tag
válasz
centauri99 #6 üzenetére
nem, ha fizetsz
Tyrael -
centauri99
csendes tag
De akkor ezt lehetetlen megoldani?
[Szerkesztve] -
Gabás
addikt
válasz
centauri99 #1 üzenetére
Negatív. Olvass egy kis Yahoo-s FAQ-ot: csak fizetős yahoo esetén van pop-elérés (ezért használok én Gmailt
)
-
chop
őstag
válasz
centauri99 #1 üzenetére
''This features is not enabled for Free Yahoo! Mail accounts.''
-
centauri99
csendes tag
ezt próbáltam(engedélyezve van yahoo-n a POP3 letöltés),de valamiért még se működik
-
Tyrael
senior tag
válasz
centauri99 #1 üzenetére
http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/
csekk tisz áut
Tyrael -
centauri99
csendes tag
Sziasztok!
A kövekező lenne a kérédsem:Van egy yahoo.com-os e-mail cimem,valahogyan meg tudnám oldani,hogy ne kelljen folyton a yahho.com-ra fölmennem,hanem az outlook-ban a többi levéllel letöltse a leveleket?
Beirtam POP3 szervernek: pop.mail.yahoo.com
SMTP szerver:smtp.mail.yahoo.com
Ha minden igaz,akkor nem is a szerverrel van a gond,hanem vmi mással,nem hallandó letölteni a leveleket,olyan,mintha rossz lenne a jelszó.de már 100szor beirtam,és sose jó.Ha ez a megoldás nem működik,akkor tdnátok vmit ajánlani?(Az is kéne,hogy ne törölje a szerverről a leveleket,ha letöltöm őket)
Köszi:centauri99
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jövedelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Honda topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest