Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #54907 üzenetére
Szerintem ez csak egy darab szövet,ami éppen jobb a semminél,
Ez már elég komoly,és brutálul néz ki [link] -
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #54905 üzenetére
Lehet venni enenrgiás maszkot pl monstert találtam és még nem is drága.[link]
De alin,ebayn tuti van ilyesmi... -
ToBeY
nagyúr
A kisboltba 249huf az orig monster és nem szavidős (2022) - kár hogy a simát annyira nem csipázom,azért vettem kettőt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz grizlisandor #54898 üzenetére
Ez nem energiaital,hanem funkcionális ital főleg edzéshez ezért is lehet más az adagolás.
Ha megnéztem hot / black blood és más edzés előtti formulákat,azokban valami 300-400mg koffein van/adag. Nah,az brutál tényleg! -
ToBeY
nagyúr
Nah, megjelent a piacon és a kínaiban is a kávés monster a piacon 499ft a kínaiban 599ft (itt amúgy a monsta' is 350huf piacon csak 300ft)
Nem baj,majd szavidősen megkóstoljuk[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Érdekes ez az új lidl energiás,egyáltalán nem rossz, picit savanykás nekem a Hell focus és multis hell olcsó keresztezésére hasonlít.Egy próbát mindenképpen megér.
110ft talán nem ér,de akcióba jó lehet. -
ToBeY
nagyúr
Végre sikerült beszereznem a lidl új trópusi energiását.Majd megkóstoltam megirom hogy ízlett
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54813 üzenetére
Ha ennyi lessz valóban az ára, akkor nem sokat fognak belőle eladni!
Aztán majd jönnek azzal a szöveggel,hogy itthon nem kell senkinek az "energy coffe" - de bakker, de nem ennyiért -
ToBeY
nagyúr
Németeknél van olyan energiás ami nálunk nincs és érdemes rápróbálni?(főleg Rockstar),de monsta' is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Sparban 3db hell vásárlása esetén 139/db - annak aki amúgy is sokat szokott venni nem rossz deal szerintem.
-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne ha lenne valani alternatívája az assaultnak
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54648 üzenetére
Görögdinnye van ráírva és olyan az ízü is! Szerintem picit jobb mint a tavalyi, mivel érezni rajta a fekete tea ízt is /de hát ízlések és pofonok ugyebár... /
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Lidl-ben ismét lehet kapni a nyári limitált dinnyés teát - vettem is kettőt gyorsan amikor megláttam!
-
ToBeY
nagyúr
válasz basaharc502 #54638 üzenetére
Nekem is Szerintem megszünt mivel volt egy időszak amikor nagyon szórták kifele őket én akkor vettem valami 30-60ft/db,de már az is rég elfogyott..
-
ToBeY
nagyúr
válasz Rastaman17 #54621 üzenetére
Ez megint ok-okozat kérdése. Az emberek nem veszik mivel nincs berekámozva és kevés íz van belőle! A r* meg bepróbálta két ízzel, hogy mennyire kapós /ha nem fogy akkor meg bukó több ízt teríteni/ Ha jól ment volna ez a kettő, tuti jött volna több íz is szerintem
[ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon off de szerintem a Márka ice teá-i finomak nagyon.Tegnap ittam epreset,ma pedig citromosat és nekem mind a kettő bejött.
-
ToBeY
nagyúr
válasz nagysandor79 #54576 üzenetére
Inkább a 300mg-os Rockstar-ok ütősek,de nem tudom EU-ban kaphatóak-e
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54554 üzenetére
Black nem tudom van-e európában (talán angoloknál v németeknél esetleg) szóval az nem tudom milyen lehet (azt hiszem black cherry) ami így kimondva jól hangzik,de lehet nem jó-e
Nem rég kaptam egy ultra citron-t és annyira bejött ebben a melegben,hogy azóta még vagy 2-3x újravettem.Ez azért érdekes,mert amikor bejött annyira nem ízlett
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54550 üzenetére
Oszt Monsta' Khaos volt el? mert akkor kincs az a bolt.
-
ToBeY
nagyúr
Haha egy energiaital fun,megütötte a lottó ötöst?!
Csak vicc,álítólag hell irodái lesznek az Andrássy-n,de akkor is elég b@szó ez a villa![ Szerkesztve ]
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54533 üzenetére
Aszpartam miatt nekem ez nem,de valakit nem zavar.
-
ToBeY
nagyúr
válasz koshmar #54523 üzenetére
Ez is szerintem max egy-két hónapig lenne érdekes ha ott élne az ember.Aztán ráunna,megszokná a felhozatalt,lenne 1-2 kedvenc amit inna és ennyi.
Kicsit olyan lehet mikor az ember előszór megy UAI nyaralásra.Két-három napig eszik mint a gép,aztán annyira telítődik mindennel,hogy nyaralás hátralevő felében má csak csipegetne a neki tetsző dolgokból.
A második-harmadik alkalommal már okosabban eszik-iszik az ember. -
ToBeY
nagyúr
Érdekes hogy usa-ban millió fajta rockstar / monster van,de legtöbb helyről azt látom,hogy az usakok a red bull-ra vannak rápörögve.
-
ToBeY
nagyúr
A monsta' ultra citron egész kellemes ebben a mostani időjárásban
-
ToBeY
nagyúr
válasz davidkiss90 #54505 üzenetére
Nem ő volt,killer citrus teszt volt,de már nem találom a videót talán letörölte.
-
ToBeY
nagyúr
Ma megint felcsesztem magam egy youtube videó kapcsán,hogy saccra 10éves kölyök miért tolja fullba az energy drinket?Kemény a 6. osztály?
-
ToBeY
nagyúr
Ma vettem egy ilyet görögdinnye-eper 220pénz volt mert szavidős,180mg koffein
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest