Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronyn
senior tag
Nekem átvitte az adatokat, legalábbis tavaly augusztusig visszamenőleg ,hogy korábbi adat miért nincs, nem tudom,bár nem is izgat
Most újra kattintottam az átvételre ,így már a tegnapi adatok is szerepelnek a mifitben.A Zepp(Amazfit) appot nem próbáltad,felismeri-e?
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Azt meg kell hagyni,ez töltődik a leggyorsabban az eddigi Band-ek közül ,és meglepően jól bírja az akksi (a 7-eshez képest 😁😁)
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Alapvetően igaza van az előttem szólónak...
De amiért én mégis a 8-ast használom(a 7-es pihen)
-Auto DND és ezt szinkronizálja a telefonnal is(vagyis az is DND-re kapcsol)
-Nálam a 8-asnak sokkal! jobb az üzemideje
-Magyar nyelvű
-Ezen jól müködik az időjárás frissítése (a 7-esen valamiért ,vagy másik várost mutatott ,ahol fél nappal azelőtt
voltam,vagy este is a déli 26 fokot mutatta)Viszont
-A 8-as értesítés kezelése elég fapados( a 7-esre átjött a térkép navigációs értesítése is,a 8-ra nem; az emailek szövegének jó részét is mutatta,a 8-as csak a tárgyat )
- A számlapok valóban gagyik, amit én használok,az is a Zepp csinálta még a 7-eshez(vagyis át lehet rakni a 8-asra a 7-es számlapot, fejlesztői szinten, bár tény hogy nem müködik teljeskörűen(a 8-ason 4 parancsikonból csak 2 állítható,a 7-esen mind a 4)-
az automata fényerő valóban alul szabályoz__Egyébként méri a nappali alvást, megjelenik "Szundi" címszó alatt
__Müködik a "Felébresztés felemeléssel" funkció is, az órán lehet beállítani,a "Kijelző" menüpont alatt!(És sok minden mást is be lehet állítani az órán)Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Hello
Bár nem ide tartozik,de hátha tudja valaki tkp mi a különbség a Band 8,és a Band 8 active között? (A kijelzőt leszámítva) Miért ilyen olcsó (<10ezer}?
Tesztet nem találtam...Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Nekem csak az volt a problémám a hetessel ,hogy az időjárás sokszor hülyeséget írt
Egyébkéntsokmindenbentöbb dologban többet nyújt,mint a 8-asEgo sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Szerintem megbánni nem fogod, jó kis cucc, pláne a 4-eshez képest.
Fémszijjat is lehet venni hozzá ,csatos vagy mágneses rögzitéssel, vagy kijelző védő burkolatot .
Maga a szíj órához rögzítése is csatos...
Engem az zavart inkább hogy a 7-es után ,ami még ment Zepp life-vel, ennél vissza kellett térni a Mifithez , ami lehet hogy jobban követi az edzéseket,de minden más szempontból kevésbé praktikus - szerintem...[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Hát ha nem használsz semmit pl AOD mert az is van, akkor van benne akku kímélő funkció,akkor csak az időt és a lépésszámot mutatja és nem érhető el a menü sem. Szóval a pulzusméréshez ki kell lépned az üzemmódból.
Úgy nem tudom meddig bírja,de biztos sokáig, nekem minden bekapcsolva(folyamatos pulzus, stressz és vér oxigén mérés + részletes alvás elemzés) ,(asszem az AOD nem) ,és úgy bírta cca 6-7 napig.
Ki lehet kapcsolni, alapból tud magyarul, alumínium tokozat stb
Most elég olcsó is 12-13 ezerért elvihető, a 6-os ,7-es drágább 😄[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
A Xiaomi dilemma: Smart Band 8 vs 8 Active
De ha egy kicsit vissza görgettél volna, én már feltettem ezt a kérdést ,és válaszoltak is rá, a fenti linkkel
[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Pedig elég világosan le van írva, a leglényegesebb különbség, az az hogy nincsenek benne az ún. okos funkciók (értesítések, időjárás jelzése, zene vezérlés.stb)
Viszont ezekre nincs is szükséged, vagyis neked az a típus is jó lehet(pulzust etc mér, időt mutatja)Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
Nálam bő tíz perc alatt végzett,kezdve a letöltéstől az interneről ,a telepítés végéig
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
válasz #91735552 #241 üzenetére
Letöltöd a számlapot,(egy *.bin file),és keresel egy appot a playen,amivel fel lehet tenni saját számlapot is.
(Van olyan app több is, csak keresni kell,(általában a Mifittel kell feltenni először egy adott számlapot ,aztán azt fogja majd az app felülírni))Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
válasz #91735552 #244 üzenetére
Mondjuk próbáld meg keresni!!
Például beírod a play kereső mezőbe hogy "mi band 8 watch faces", és láss csodát: a legelső találat képes rá!!
Vagy keresd meg a már lentebb említett Notify appot,az is tudta régebben, gondolom most is tudja.("Notify For Mi Band" a neve,mert különben nem találod meg)[ Szerkesztve ]
Ego sum... Ronyn 🧔
-
Ronyn
senior tag
válasz David_DD #270 üzenetére
Az átmenet az elég rövid időtartam, (és itt a vízszintes tengely az idő, ráadásul a kis kijelzőn próbál ábrázolni egy viszonylag hosszú idő intervallumot), és amúgy is csak EEG-vel lehetne kimutatni...
Az óra csak a kísérő jelenségek alapján próbálja lekövetni hogy hol tartasz...Ego sum... Ronyn 🧔
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest