-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KunZi
csendes tag
Playről letölthető pár program amivel meg lehet csinálni, én most a light manager 2-őt használom MIUI9 (Global Dev. 7.8.18) alatt ez műküdik. MIUI8 alatt ment a sima Light Manager is, a 9-ben változtattak valamit az engedélyeken.
Más:
Valaki tudja esetleg hová tették az automatizált feladatokat a 7.8.18-as Dev verzióban, egyszerűen nem találom. Meg amit sajnálok, hogy 8.5.4.0-tól kivették a gyerek módot. Ez vissza fog esetleg kerülni?Egyébként csatlakoznék a pozitív hozzászólásokhoz :
Május óta nyúzom a telót, nagyon szeretem, sima gyári miui rendszerrel, mókolatlanul, mert egyelőre nem éreztem szükségét. Tökéletesen használható a dobozból kivéve. A 9-es MIUI-it is frissítő appal tettem fel, minden gond nélkül. Szal ennyi pénzért tökéletes választás ez a telefon szvsz.[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz D1L1ZS #17996 üzenetére
Az alapértelmezett témával is ilyen tagolt az értesítési redőny Global béta 7.12.1 alatt. Újítás, hogy pl. az üzenetek, e-mailek egyből innen is megválaszolhatók vagy törölhetők, nem kell külön megnyitni a megfelelő appot.
De sajnos van egy bosszantó hiba az új romban: a Beállítások/Alkalmazásbeállítások/Telepített alkalmazások menüre bökve (vagy ugyanezt a Biztonság appból elérve) az asztal elszáll (újraindul).[ Szerkesztve ]
-
-
Gloob
addikt
válasz D1L1ZS #18743 üzenetére
Valóban, nálam is ez van. Igaz nálam EU. Dev van, de ott is ez tapasztalható. Gyakorlatilag nincsen zárképernyő. Ez biztosan zavarni fog jópár embert. Aztán, hogy ezt így is akarták, vagy valami megint félrecsúszott, azt nem tudom. Gondolom, valami bug lehet inkább, hiszen így a zárképernyő beállításoknak semmi értelme nincs, hiszen nem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
gps76
őstag
válasz D1L1ZS #18759 üzenetére
A fejlesztői beállításokban van egy közvetlen hozzáférés gomb, ez nincs bekapcsolva véletlen?
Aki global dev-ről vissza akar térni global stabilra nyitott BL esetén felrak egy twrp-t, onnan a gyári stabil romot, lazy flashert és már fent is a stabil. Mondjuk én az adaway miatt rootoltam, de más semmi mókolás.A dev-et a bluetooth fülessel használhatatlanság miatt szedtem le.[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
-
D1L1ZS
őstag
válasz D1L1ZS #21187 üzenetére
Nem tudom, hogy a memoptimalazáció vissza kapcsolása miatt, vagy a legfrissebb Global Dev. miatt, de mintha javult volna a készenléti fogyasztás...
Néhágy weekly dev. óta észrevettem, hogy rosszabb lett az üzemidő, de most már szerintem frankó!
Nem vagyok benne a dolgokban, nincs mókolva a teló; ezek a tapasztalataim.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
rellif
senior tag
válasz D1L1ZS #22053 üzenetére
Ha nem sürgős a vásárlás,akkor az eBay-en ugyanez nagyjából 500 Ft.
Ebben az árban jó minőségű tokok ezek is.[ Szerkesztve ]
-
tib78
tag
válasz D1L1ZS #22053 üzenetére
Nekem ez van, meg vagyok elégedve vele.
Pro:
- jól védi a telót minden irányból,
- jó a fogása, olyan gumis szilikonos,
- nem esik le róla
- a fólia szélét is takarja, emiatt jó rá a sima keret nélküli is.Kontra:
- a felső lehúzás mozdulat kicsit körülményes, mivel nagyon takarja a kijelzőt, ezért kicsit házilag kellett hackkelni.Mi8, Garmin Instinct, Seiko Sumo, Samurai, Citizen Promaster
-
kelly416
veterán
válasz D1L1ZS #22695 üzenetére
Nekem volt egy ilyen tokom kínából, ott erőteljesen rátakart a tok az üvegre, úgyhogy esély sem lett volna tokozott telóra feltenni.
Egyébként sokan mondják, hogy jó párás helyiségben, mondjuk fürdőben tusolás után... én már vagy 15 üveget tettem fel, mindet konyhában, szobában. Pára csak a sima mennyiség volt. Letöröltem tisztára a kijelzőt, leszedtem az üveget a gyári fóliájáról, még egyszer átnéztem a kijelzőt, és ha nem volt rajta szennyeződés, fölé helyeztem az üveget a négy sarkánál fogva, becéloztam, a helyére tettem és ráböktem a közepére. Miután feltapadt magától, még átsímogattam és kész. Általában este teszem fel, akkor még szivárványos itt-ott, de reggelre ez megszűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest