-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Kinsiinoo #5288 üzenetére
Ez nálam már csak így megy,1 telefon se töltött nálam 6-7 hónapnál többet,de inkább a 3-5 hónap a jellemző.
A Note eredetileg is átmeneti telefonnak lett véve,kb 2 hétre terveztem vele,ahhoz képest lassan 1,5 hónapja nálam van már és még egy ideig marad is.
Esélyes hogy valamikor az utolsó negyedévben váltok vissza a flagship kategóriába,addigra kint lesz(nek) az új szifon(ok),Galaxy Note 8 és az LG V30 is. -
holozis_HUN
veterán
válasz Kinsiinoo #5345 üzenetére
Remélem jön hamarosan, mert úgy néz ki a telót újra kell húznom, mivel Facebook sehol nem akar működni a tegnapi hiba után (kicsit bugos lett a Facebook gépen, mindenhol)... Se böngészőből (oldal nem elérhető) sem az app sem a Messenger nem jó. Letöröltem, wipe cache/dalvik, adattörlés minden, amikor belépnék azt írja, hogy hálózati hiba, csatlakozz hálózathoz stb... Természetes próbáltam mobilneten is, ugyan ez. Beállításokban szétnéztem, midnen okés.... Nem értem... Na mind1, remélem kijön az új 1-2 nap múlva
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
B.F.G.
senior tag
válasz Kinsiinoo #5363 üzenetére
Oké csak ez egy külföldi oldal, itt hogy lehet, hogy 2 napon belül itt volt?
Garancia 1 év van rá? Mi a menete van itt szervizük? Mennyi ideig tart?
Pont azért szeretnék Magyarországi garit, hogy ha probléma lenne, amit elég kevés van, legalábbis eddig amit átolvastam a topicban... talán 1 pixelhibát jelzett valaki amit "rögtön" kicseréltek.Itt gondolom, hogy nincs háztól házig gari.
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Kinsiinoo #5370 üzenetére
Ok köszönöm a részletes választ. Így már értem!
Csak egy kérdés, hogy ha netán küldenek egy pixelhibást azt vissza kell küldeni nekik?
Update: most ovlasom: Itt tesztelik is a készüléke ezért elvileg nem lehet pixelhibás.Amennyiben valamilyen oknál fogva vissza kéne küldeni ez esetben a visszaküldési költségek a vevőt terhelik?
Bár erre elég kicsi az esély, mivel eléggé kitesztelik ott ahol írtad. -
Nestor16
senior tag
válasz Kinsiinoo #5370 üzenetére
Köszönöm a hozzászólásod, remek ötletnek tűnik a Honorbuy oldal, jókat hallottam róla eddig is.
Ugye ezt érdemes venni? Xiaomi Redmi Note 4 64GB
Csak az zavar meg egy kicsit, hogy nem a Note 4x listában van benne, hanem az International menüpontban és azt hittem, hogy az x azt jelenti.Mennyi lesz a végösszeg? (Gondolom van még rá postaköltség, de a további\rejtett költségre vagyok kíváncsi.)
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dávid
-
juve600
nagyúr
válasz Kinsiinoo #5429 üzenetére
én próbáltam az elmúlt 2 hétben jópár rom-ot
miui stable-6os ,ugye ezzel kaptam
miui glob dev
miui eu-s
octos
aicp
lineage
aosp
RRRR üti mindet,sebességben,akkuidőben,beállitási lehetőségekben,stb
glob dev-et ugye fastboot módban tettem fel,vissza is zárta a BL-t faszán,nyithattam újra
TWRP -t a miuihu-s multi tool-al lehet a legkönnyebben feltenni[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
válasz Kinsiinoo #5523 üzenetére
Snapchat?
Van egy baromi egyszerű megoldás, el sem hiszed...
Felrakod a romot. Magisket még nem flasheled fel. Reboot, google acc stb belépsz. Letöltöd a Snapchatet, belépsz, boot TWRP-be, magisk fel és kész.
Esetleg még Magisk beállításokban bekapcsolod a Magisk Hide-ot, majd a Magisk menüben belépsz a magisk hide menüpontban és ott bepipálod a Snapchatet.
Húgomnak így simán megy a Snapchat. De van safetynet fix is, bár nekem ha felrakom a fixet, akkor csak tölt a safetynet check...
-
holozis_HUN
veterán
válasz Kinsiinoo #5543 üzenetére
Hmmm itt melyiket próbáltad? stable vagy beta?
Honnan telepítetted fel? Magisk Manager vagy TWRP?
-
Upo
addikt
válasz Kinsiinoo #5557 üzenetére
Nem cifráztam, leszedtem a régebbit (tán v2 beta2 volt fent), reboot, felraktam a v2 beta5-öt, reboot, és megy is. Köszönöm az említést, ugyan nincs szükségem rá igazából, de jobb érzés hogy ez is kipipálható.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
holozis_HUN
veterán
válasz Kinsiinoo #5572 üzenetére
Mekkora mákod van, hogy itt vagyok
MIUI alá V4A kicsit szarakodós, de meg lehet csinálni. Kell pár magisk modul...
1.: Le kell szedni a magiskes V4A-ot: [link]
2.: Magisk Download Modules menüpontban letöltöd ezeket: Audio Modification Library, Magisk SELinux Permissive Script, Magisk init.d, Universal deep_buffer Remover, VIPER4Android FX.
3.: Titanium Backuppal csinálsz mentés a Music FX-ről (gyári Music FX) és letörlöd.
4.: Installálod a modulokat, reboot (ajánlott wipe cache/dalvik cache)
5.: Installálod a letöltött Viper4Android APK-t.És elvileg működnie kellene....
Bár nekem kicsit bugos, nem mindig indul el a Processing, ugye Youtubebal próbáltam csak eddig (ezért kell az a deep buffer cucc, hogy működjön stream appoknál is a V4A) szóval nem 100%-os, de MIUI nem igazán szereti úgy látom... Szerintem letöltött zenékkel zenelejátszóval menni fog, youtube spotify stb lehet, hogy nem mindig fog elindulni a processing (Ott tudod megnézni, hogy amikor szól a zene megnyitod a V4A-ot és menü --> Driver status és ott a Processing yes, a többi enabled stb akkor jó, de ha minden enabled de a processing no, akkor hiába állítasz bármit nem fog menni, ha unsupported minden akkor sem értelemszerűen)
Remélem érthető
-
Headless
őstag
válasz Kinsiinoo #5554 üzenetére
Nem tudom ti hogy vagytok vele de 13.3-as magisk, faust 3.1, és AEX alatt azt tapasztalom, hogy a
magisk_daemon -post-fs
process folyamatosan 7-10%-os terhelést ad a procinak. Magisk helyett supersu és semmi terhelés. Csak gondoltam kipróbálom az otp appot, de így nem lesz addig amíg ez nem változik.LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
kzs
tag
válasz Kinsiinoo #5889 üzenetére
Köszi a tippet neked és Lacopapinak is: sajnos nem akarja az igazsagot.
Google Play és Google Play Services adatok törölve, Google account törölve, telefont ujrainditottam, ujra hozzaadva Google fiokot... nem megy...
Ugy tünik, a telefon teljes ujratelepitése lesz a megoldas :-/ -
kzs
tag
válasz Kinsiinoo #5905 üzenetére
Bar sovany vigasz, de ugy tünik, nem csak engem érint:
http://en.miui.com/thread-711949-6-1.htmlNem mindenkit érint (nyilvanvaloan), de ha valakit igen, annak pillanatnyilag annyit javasolnak, hasznaljon masik Google fiokot (csinakjon ujat)... illetve varjon, amig kideritik, mi a gond... ezek szerint ez van.
(Es érdekes modon masoknal is kb 3 napja kezdödött.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest