- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
válasz djtörök #16851 üzenetére
Legújabb EU dev rom volt rajta.
ujjlenyomat és pin kód védelemmel.
Beirtam neki a pin kódot tovább is engedett de csak
azt ajánlotta fel hogy csináljunk gyári visszaállítást.
Mást nem engedett
ilyenkor mi van ?Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
crok
Topikgazda
-
jimmy5
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz jimmy5 #16856 üzenetére
Egészen biztos hogy valamit fenthagytál. Rajtad kívül ezreknek megy.
De ha nem kár a telefonon levő app adatokért akkor USB OTG-ről vagy adb sideload-al teszel fel egy ROM-ot és előtte wipe-olod a /data-t is (fact. reset) akkor biztosan megsemmisül.. de ennyi erővel kérheted a (rossz) PIN beírása után is hogy fact. reset.
Vagy.. Red Wolf van fent? Red Wolfban Advanced menü, aztán Special actions majd ott kapcsold be az első kettőt (Disably DM-Verity és Disable Forced Encryption) aztán restart.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
red wolf van fent
Beléptem a special actionsba.
Ott be volt már kapcsolva az a két dolog amit irtál
Plussz be van még az " Enable debugging in the rom"
és a Agressive stock recovery deactivation.
Ezeket nem én kapcsoltam be.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
crok
Topikgazda
válasz jimmy5 #16858 üzenetére
Akkor kapcsold ki és vissza, ha az se akkor marad amit írtam, hogy van még file ami fentmaradt vagy marad az USB OTG és a minden wipe (de pl. erre se lenne szükség, internal-ba teszed a ROM-ot és onnan installálod, előtte meg advanced wipe, ott meg ART, data, system.. a többit csinálja majd az installer.
-
jimmy5
aktív tag
Irtam be rossz PIN kódot.
Kértem a gyári visszaállítást és akkor is kéri telepítés után "Az Android indításához irja be a jelszavát"Annyira birnék káromkodni hogy aki ezt a szart kitalálta a Google-nél egy szenes lapáttal
jól meglódítanám.Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
jimmy5
aktív tag
válasz jimmy5 #16860 üzenetére
Ezt próbáltam felrakni : https://androidfilehost.com/?fid=962021903579492257
OTG-USB telepítésnél is kéri a jelszót.
Pedig az egész telefon le van gyalulva !!!!!Feladom.......
köszi
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
crok
Topikgazda
válasz jimmy5 #16861 üzenetére
Egyetlen félrevezető dologról tudok még, amikor nem tudja mount-olni a /data partíciót, mert pl. sérült. (Ha nem tudja a rendszer mount-olni akkor automatikusan úgy veszi hogy encrypted és kéri a jelszót, nem nézi hogy mi miatt nem tudta mount-olni, csak feltételezi, hogy azért és megpróbálja jelszóval mount-olni) de azt mondod hogy törölted a file-okat amiket leírtam márpedig akkor a /data elérhető kell legyen. Szóval, RedWolf, Mount, Data mellett van-e pipa? Ha nincs akkor rákattintasz akkor fel tudja mount-olni vagy valami hibát dob? Formázd meg a Wipe-ban levő Format Data-val.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Termi92 #16863 üzenetére
Vagy ha az valamiért nem akar menni akkor fastboot-ban indítsd el a telefont és PCről add ki ezt a parancsot
fastboot format userdata
Meg (ez most hülyén fog hangozni, de) tedd fel a lazyflash-ert.. mert az is kikapcsolja az encrypt-et, legalábbis amit én használok: lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip
Kérdés: tuti PIN-t kér? Nem password-öt? Mert az alap jelszó az, hogy "default_password" - persze idézőjelek nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
Widgetet akarok kirakni, jöhetne új dev...
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz jimmy5 #16830 üzenetére
Előtte ki kellett volna lépni a Google fiókból.
Ha ezt nem teszed meg, akkor csak azzal a fiókkal tudsz belépni, ami előtte be volt lépve.
Hiába gyalulod , elvileg nem fog törlődni. De persze lehet tévúton vagyok, próbáltam visszapörgetni az eseményeket.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
jimmy5
aktív tag
válasz Graphics #16870 üzenetére
Usb-otgről volt telepítve.
Az egész telefon törölve volt.
Minden particio, kivéve ugye a pendrive.Be kell írni a "default_password" ???
[ Szerkesztve ]
Poco F2 Pro 8GB/256Gb ł Intel I5-4690 ł Asrock H97 Fatal1ty Performance ł FSP Raider S 550W ł Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3 Rev2.0
-
nagyúr
Notification
No sound and vibration when receiving notification in Whatsapp and Line"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Black_Raven
veterán
válasz jimmy5 #16871 üzenetére
Az ujjlenyomat+pinből kéri a pint. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Mert én beirom a Pint, de flash után, újrainditás után is csinálja. Pedig töröltem az ujjlenyomat+pin kérést, töröltem a 2 google fiókomat, és a TWRPbe lépésnél is kéri, különben ugrik az external. Én tudom a Pint, de hogyan lehet kikapcsolni végleg.?
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
jimmy5
aktív tag
Éjfélkor vissza álltam EU DEV-re, mert meló van. Kell a telefon. Este ra megyek és most csak annyit csinálok beirom a "default_password" szót.
Az ala húzás kell közé ?
-
crok
Topikgazda
válasz jimmy5 #16877 üzenetére
Kell az aláhúzás is, persze.
Tényleg ezért kérdeztem hogy PIN vagy pass, mert ha pass akkor van teljes billentyűzet, ha PIN akkor csak numerikus. Lehet végig rosszul próbálkoztál? Ebben a témában a legelső hozzászólásaid közt azt láttam, hogy " Az Android indításához irja be jelszavát " - neked ezt írta a telefon, nem PIN hanem jelszó.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy5
aktív tag
válasz Black_Raven #16876 üzenetére
Crok kolléga lentebb linkelt egy oldalt nekem ahol még van a leírás mit kell csinálni.
-
helixP
nagyúr
válasz jimmy5 #16877 üzenetére
Ezt végül kipróbáltad?
DarthFader-nek is jó lehet. Nekem ilyen módon eddig mindig ment.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz Black_Raven #16876 üzenetére
Te kezdd az olvasást itt.
-
MrChef
aktív tag
Hi!
Hol lehet kikapcsolni, hogy az ujjlenyomat-olvasóhoz hozzáérve exponáljon a kamera?
(Miui 9-em van) -
Black_Raven
veterán
Az a helyzet hogy olvastam a blogodat de nem merem megcsinálni, mert tudom a Pint, de éjszaka Twrp-t cseréltem és már nem fogadta el, ez nélkül meg mindenről letilt. Visdzaraktam az eredeti twrpt azóta csinál mindent megint. És ha a törlések után nem fogadja el a pin kódot na az szivás, ezért most olvasgatok, meg mindjárt irok a googlenak, hagy baxa meg magát.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
crok
Topikgazda
válasz Black_Raven #16885 üzenetére
Nem teljesen értelek.. van TWRP-d. Csinálsz egy teljes backup-ot. Azt mókolsz utána amit akarsz, ha valami cink van 4..5 perc és visszakapod ugyanazt amid volt.
-
helixP
nagyúr
válasz Black_Raven #16885 üzenetére
Hát a Google-nek való írást egész biztosan kihagyhatod, mert nem vezet sok eredményre.
Croc leírta a megoldást, full backup. De a törlések után el fogja fogadni, el kell, hogy fogadja.crok: Én sem tudom már, mit csinált, meg mit nem a kolléga, vagy hogy mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
apszi
őstag
Sziasztok!
Bocsánat ha marhaságot kérdezek, de ez a Hotspot hiba mennyire megoldható egy Global készüléken, gyári rom használatával, akár Croc leírása alapján, leginkább (nekem ez tűnik a legegyszerűbbnek) egy számítógép DNS fixálásával, vagy akárhogy máshogy? -
crok
Topikgazda
-
apszi
őstag
Köszönöm a válaszod . A lényeg, hogy adott esetben szükséges lehet az eszközzel való internetmegosztás számgép felé (telekom, telenor). Ennek megvalósíthatóságára vonatkozó bizonyosságot szerettem volna, mert olvasgatva a fórumot láttam, hogy ezzel akadhatnak gondok. Tulajdonképpen nagyjából már csupán ez tart vissza a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
Ja, hogy a telefon még nincs nálad..
A PC-re könnyű megoldani, max annyi hogy itt a Wifi Hotspot részben az 5.a és a 6 pontot kell max megcsinálnod, alatta a leírásban ott vannak az APN beállítások is, én mindenkinek a helyében újrahúznám az APN-eket kézzel aki hotspot-ozik (az is aki nem, just in case).
-
Simba86
senior tag
segítek egy válasszal: tökéletesen megy a hotspot (két kártyával használom, a 2. helyen van a mobilnetes sim )
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
robekri
addikt
Sziasztok!
Most jött meg telóm EU.stock.
7.0NRD90M
8.5.4.0 (NCFMIED)Felajánlja a 9.0.3-as MIUI frissítést, nem tudom fel merjem-e tenni elég vegyes tapasztalatokat olvastam róla!
üdv
-Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!
-
ht42
senior tag
Használ valaki Xiaomi Roidmi 2S autós töltő-transmitter-hand_free_call cuccot?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Automata kávégépek
- Ketogén étrend
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest