- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ájvé
veterán
válasz borzosmorzi #17904 üzenetére
Nem folyamatosan frissül a fordítás, szóval azóta már bekerült (dev hetente frissül). Van hogy hetek is eltelnek mire az épp aktuális fordítási állapot bekerül MIUI-ba és nem azért mert nincs lefordítva, hanem mert a Xiaomi nem teszi be az aktuálisat (valamiért ez időbe telik nekik). Nézd meg amúgy Crowdinon, a fordítás 99-100% hála a lelkes fordítóknak.
-
Ájvé
veterán
válasz borzosmorzi #17906 üzenetére
Olvasd néha a Crowdin fordítási oldalt, van hogy korábbi fordítás kerül be újabb ROM-ba vagy már rég javítottak/fordítottak valamit még se kerül be. Elég hektikus néha és nem a fordítás állása miatt, az majdnem mindig napra kész (kikerül egy új build akkor egy kis idő még fordítják, de gyorsan szokott menni, majdnem mindig 99-100% a fordítás). Szóval a hiba sokszor a Xiaominàl (meglepő módon).
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A saját szám kijelzését hol lehet beállítani stabil romnál_? Feleségem készülékénél egyik napról a másikra nem jelzi ki a számot, ha hív.
-
-
crok
Topikgazda
-
zzz03
őstag
kis segitseg kellene. letoltottem 1 temat amibol csak az ora widgetet szeretnem hasznalni, ezt hogy tudom elocsalni? beallitani? stabil 9.0.5
[ Szerkesztve ]
-
lovas93
tag
Sziasztok! Ma frissült a telefon a 9.0.5.0 verzióra. Kérdés, hogy ezzel végre megszűnt a zenék akadása? Mert engem eléggé kizökkentett mindig és zavaró volt.
-
fuzzyka
tag
Sziasztok.
Kellene nekem egy kis segítség.
Frissült a telefon 7.11.16 beta-ra és azóta térerő problémákkal küszködik. ?alálkozott már valaki ilyennel?. A dolog elég érdekes mert ahol eddig volt pár csík ott most nincsen. ha be van kapcsolva a Wifi akkor van mindig két csík de nincs rajta a hálózaton(nem is értem) nem tudok ívást indítani, se fogadni. Kijövök a lakásból eltelik pár perc összeszedi magát és kapom az sms-t, hogy volt 15 nem fogadott hívásom. Erős a gyanúm, hogy nem szoftver hiba lesz, mivel senki nem panaszkodik ilyen problémákra. De azért tennék egy próbát és frissíteném a rom-ot. de valamilyen oknál fogva nem engedi a gyári updater app... Se down se update-elni nem tudom. Leszedtem az 1el újabb dev. romot de az adatlekérés közben megszakad "other reason" hibaüzenettel... Van valakinek valami ötlete hogyan lehetne ezt a dolgot megoldani? Így használhatatlan a telefon és nagyon frusztrál.A válaszokat előre is köszönöm.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Vettem egy Redmi 4-et, a Miui most uj nekem. Régen egy Redmi 1-es-t használtam, de már elfelejtettem a Miuit. A gyári recóba nem lehet wipe cache-t csinálni? Bocs a hülye kérdésért.
Kösz.
Üdv.Zavard össze a világot, mosolyogjál hétfőn..
-
kukinyo
addikt
Van egy nagyon amatőr kérdésem.
Kipróbálnám az eu romot de egy kicsit elbizonytalanodtam.
Ez a rom kell nekünk: xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.11.23_v9-7.0?[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz kukinyo #17930 üzenetére
Attól függ: a dev-re vagy a stabile-ra alapozott Xiaomi.eu-t akarod kipróbálni?
DEV:
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_7.11.23_v9-7.0.zip - itt keresdSTABLE:
xiaomi.eu_multi_HMNote4X_V9.0.4.0.NCFCNEI_v9-7.0.zip - itt keresd -
crok
Topikgazda
válasz kukinyo #17933 üzenetére
Pedig ott van amúgy a xiaomi.eu oldalon a ROMS DOWNLOAD menüpontban, csak az a menüpont (vagyis a hely, ahova mutat) minden héten frissül mert pénteken(?) van frissítés.. és minden héten a legfrissebbre mutat.. és a naplementés kép alatt közvetlenül mindig ki van írva, hogy Download weekly (DEV) és két link ahonnan letölthetőek meg hogy Download stables és szintén két link - csak ezen általában az emberek átscrolloznak elég gyorsan.
-
crok
Topikgazda
Én nem tudom ki hogy van vele, de én spec eléggé kiábrándultam a MIUI-ból az eltűnő meg a bekerülő de használhatatlan vagy felesleges vagy letilthatatlan/kikapcsolhatatlan feature-ök miatt. A legutóbb, mikor ránéztem akkor egy GlobDEV-et tettem fel meg egy Xiaomi.eu DEV-et és a kettő együtt se töltött fent a telefonon 5 órát.. ment is vissza az előtte lementett AEX. Totál off és teljesen szubjektív, egyéni vélemény.
A legelső, amivel vettem a telefont (8.2 Global stable) még jó volt. -
crok
Topikgazda
Parancsolj, kérlek:
Red Wolf recovery - Redmi Note 4 Global MidoOfficial download link:
https://www.androidfilehost.com/?fid=889964283620769323Feltettem a gyűjteményembe is ide:
RECOVERY > RedWolf > RedWolf-V3.2.0_023-mido.img
(Ha az Android File Host megint szarakodna..)[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Ha Magisk-el rootolt a telefon, akkor megmarad a frissítés után is EU ROM-on?
B.Cs.
-
helixP
nagyúr
-
aRm1n
aktív tag
Tegnap megjött a Cafele vékony tokom, amúgy elég gyorsan, mert két hete rendeltem. Eddig nagyon tetszik, tökéletesen illeszkedik és pontosan van kivágva. Jó a fogása is, végre nem csúszós a telefon
Samsung Galaxy S10+ - Stock | Xiaomi Redmi Note 8T - crDroid 8 official
-
Uthenger
aktív tag
Valahogy ujra lehet inditani a telefont, ha a kikapcsolo gombra nem reagal?
Tegnap meghulyult a telefon, kb 80%on volt, majd leraktam es ra 10 percre se kep se hang.
Bekapcsolo gomb megnyomasakor csak1 piros villanas a lednel.
Ha hosszan nyomtam > 10 mp, akkor meg addig villogott amig nyomtam.Utana tolto kozelebe jutottam, 1 oran keresztul toltodott es addig is csak villogott a led pirosan. Lehuztam a kabelt, akkor ures aksit mutatott majd sotet kepernyo.
Utana be tudtam kapcsolni mar, es 14%on volt, es utana mar tudtam tolteni, hiba nelkul mukodott.Aex 1118as rom es electra 7.0-s kernel volt rajta.
A toltesnel is fixen azt jelezte hogy 3 perc mulva lesz feltoltve, a %tol fuggetlenul.
Aex1118as visszarakva masik kernel nelkul, azota jo.
Mas talalkozott ilyen hibaval? Valami program nyirhatta ki?
Koszi a javaslatokat.Fekete, full cover üvegfóliák Xiaomi, Huawei és Samsung telefonokhoz. OE-KVK, BMF-KVK (Kandó) tankönyvek. Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/uthenger
-
csongi
veterán
Sziasztok!
A Redmi note 4x elmleletileg nem tamogatja a B20at, osszefoglalo szerint.
De lehet kapni LTE verziot. Ez most felre informalas az elado reszerol, vagy idokozbe ez is piacra kerult.
Snapival szerelve.
Mert van Global MIUI, ami gondolom a B20 tamogatasu.[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz csongi #17947 üzenetére
Rengeteg LTE Band van, ebből csak egy a B20 - csak pont ez az amit a legtöbb (köztük a hazai) szolgáltatók használnak mert ezt volt legkönnyebb/legolcsóbb kivitelezniük és elég alacsony frekvencia, hogy nagyobb területet fedjenek le kevesebb új (és már meglevő, 3G) toronnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest