- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtörök
senior tag
z-ramot érdemes bekapcsolni? Ha igen mekkorára állítsam?
3/32-es a teló. -
borzosmorzi
tag
Hiba a mai kiadású Global Dev. 7.11.10-ben:
- A Menü gomb hosszú megnyomását követően, alul a "Widgetek" ikonra bökve a azonnal elszáll a MIUI kezdőképernyő (hibajelentés elküldve, remélem tesznek valamit). Magyarul, jelenleg nem tudok új widgetet kirakni az asztalra.
Más hibát nem tapasztaltam, eddig ez a leggyorsabbnak tűnő Global MIUI rom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv!
Ilyen gépet vennék, de a 64GB-os nekem picit drága, a 32GB-osnál meg félek, hogy nem lesz elég a háttértár (2 SIM-et használok).
Keveset fényképezek, és kevés programot használok, inkább médiafájlok kerülnének rá: mp3, 1-2 sorozat, ebook-ok, pdf-ek, stb. Ha a 32GB-ból 16 szabadon maradna ezeknek, azzal már ki tudok békülni.
Programok közül médialejátszó, pdf/ebook olvasó, office, meg valami offline navigáció kellene; nem játszok.Note 5A még jó lenne a 2 SIM + SD kártya kombóval, de az meg ugye butított Note... bár még meggondolandó az is.
Szerintetek?
Nektek mennyit foglal a rendszer?
Van más különbség a két modell között (3/32, 4/64)?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
csemeteim
tag
Sziasztok
Frissítettem ma 7.10.11.re a telót és nem találom az FTP-t.
Vajon merre van? -
félisten
válasz kelly416 #16457 üzenetére
célig belakott állapotban
Öö... ez mit jelent?
Tehát ebben már benne vannak a programok, és még 52GB helyed van (32Gb-os készülék esetén 20Gb lenne) a saját tartalomnak, fotóknak, offline térképeknek, stb?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Ármester
válasz kelly416 #16457 üzenetére
Igen, 64-ből ~8-at a rendszer, a maradék 4-et meg a telepített dolgaid.
(#16458) AxBattler
Nekem 3/32-es kiszerelésben van, ~25Gb szabad tárhelyet ír ki összesen, amivel te rendelekzel, szóval 16Gb bőven marad szabadon.
Nekem teljesen belakva van még ~11Gb szabad hely (12gb-nyi alkalmazás és adataik, meg pár kisebb dolog), bár nekem a zenék sd kártyán vannak.[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
kelly416
veterán
válasz AxBattler #16458 üzenetére
Azt, hogy félig, csak a vonaton elég gatya írni is, olvasni is. Főleg, hogy egy z1compactra vagyok beszorulva note4 után.
A programok mindenkinél más helyet foglalnak. Azt ne számold. A lényeg, hogy friss 9es miuival 56 szabad a 64ből. Erre kell felférj mindennel, ami nem "out of the box". -
csemeteim
tag
Sziasztok
De hol az FTP szerver? -
félisten
válasz SyMbioTe #16459 üzenetére
+ (#16460) kelly416
Értem, köszi!
Akkor könnyen lehet, hogy elég lesz nekem a 32GB-os is...(#16461) helixP
Igen, láttam már ezt a megoldást, de rögtön be is zártam a böngészőt. Azért köszi!Még annyit kérdeznék, hogy a fekete változat ha karcolódik, akkor fém/ezüst karcok lesznek a kasztnin?
Szürke/ezüst kivitelben gondolom nem olyan feltűnő, bár én is flip tokban hordanám."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
keke69
őstag
Frissített a teló 8-ról 9-re. Amiért rootoltam a telefont az a TWRP volt, most azt tapasztalatam, hogy a frissítés után visszaállt a gyári TWRP. Van valamilyen egyszerűbb megoldás a TWRP-t feltenni vagy sajnos végig kell zongorázni mint ahogyan a rootolás után tettem?
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
V.Stryker
nagyúr
Na, megvettem a feleségemnek is a Note 4 -es és most néztem,hogy ennek a dobozában már Xiaomi márkajelzésű töltő van. Nekem még valami Dongee vagy mi volt benne, mikor megvettem.
-
-
keke69
őstag
válasz trebrona #16470 üzenetére
Szóval megvettem a telót stock recovery volt rajta, Végigzongoráztam a rootoláshoz vezető folyamatot, majd twrp,lazyflashert (összefoglaló szerint), öröm boldogság. Most frissítés után megint stock recovery van rajta.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz helixP #16473 üzenetére
Hm... érdekes. A múltkor pont egy xar blitzwolfról olvastam.
Tervben van majd valami több kimenetes töltő beszerzése, csak valahogy mindig elnapolom.
Amúgy ha a global stab romot global dev-re szeretném frissíteni, akkor még mindig nyitni kell a bootloadert? Most is valami kérelmet kell angolul írni,hogy engedélyezzék, majd várni 72 órát vagy ez változott az elmúlt időszakban?
[ Szerkesztve ]
-
-
keke69
őstag
válasz trebrona #16474 üzenetére
Bocsánat nem rootoltam hanem bootloader nyitás!
A lényeg megint a gyári recovery lett rajta frissítés után, Újra kell zongoráznom az összefoglalóben leírt TWRP felrakását vagy esetleg ha már egyszer fent volt van egyszerűbb megoldás is?Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Gloob
addikt
válasz keke69 #16472 üzenetére
Gyanítom, hogy kevered a BL nyitást, a root-tal. TWRP előtt nem tudtál rootolni, viszont BL nyitás nélkül nincs TWRP. A lényegen nem változtat semmit. Ha most a stock recovery van fent, akkor fel kell tenni a TWRP-t azzal a 2 db. ADB-s parancssorral. A BL nyitást már nem kell végigjárni, nincs 72 órás várakozás. Persze, ha jól értem az írásod.
Samsung Galaxy A52S
-
-
keke69
őstag
A telefonnal semmi bajom!!! De nekem csak a TWRP kellett (chace törlések), ez miatt unlockolni kellett a telefont, kérvényt írni magyarázkodni, várni napokat.. Aztán nem ám csak úgy fel flashelni a twrp hanem mókolni még ha csak 2 perc is, aztán a frissítés után mokólni megint.
Redmi 2-volt előtte azon más volt az az sokkal egyszerűbb! Na mindegy ennél ez van, majd megszokom a rosszat is nem csak a jót )Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Rob222
csendes újonc
Sziasztok, mostanában jelentkezett az a probléma a telóval, hogy állandóan headsetet (vagyis fülhalgatót) jelez, és nincs így hang ha médiát játszok le, pedig se rádugva se rácsatlakozva sincs semmilyen bluetooth ezközre sem. Ha bedugom a headsetet akkor normálisan működik, a headset szól de ha kihúzom akkor viszont sima fülhalgatót jelez és magának a telónak nincs hangja ha médiát játszok le, egyébként ébresztő stb-nél van.
Esetleg volt valakinek ilyen problémája?Köszi előre is a válaszokat!!
-
Gloob
addikt
válasz keke69 #16484 üzenetére
A custom recovery felrakásának ez az ADB-s parancssorból történő módja, egy nagyon szokványos mód. Lehet rá akár még egy batch file-t is írni, és akkor még egyszerűbb lenne, csak ugye akkor mindenkinél minden névnek, sok mindennek passzolni kéne. De mint írtuk ketten is, MultiTool-lal is lehet. Az talán egyszerűbb!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
MrVinyl
csendes tag
Megjött, fél délután alatt "belaktam", bár a Samsung után könnyű volt, hasonló kinézetet kialakítani.
Pár apró beállítás van amit vagy jól eldugtak, vagy nincs is benne. Például van-e rá lehetőség, hogy a Home gomb megnyomásával felvegyem a hívást?
Nekem ez a Miui global rom megfelel egyenlőre. Mondjuk most 8.2.10 Stabil van rajt, de jelzi hogy van 9-es.
Szerintem ráfrissítek, én nem fogok mókolni, ezt már az elején eldöntöttem, szóval jó lesz ez a rom. -
Buckey
őstag
Üdv urak!
Ha már az előbb telefon töltőkről volt szó, akkor erről mi a véleményetek?
-
csemeteim
tag
A mai dev frissítéssel eltűnt a widget
megjelenítésének lehetősége. -
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a Galériában nem mutatja az SD kártya tartalmát? Egyszerűen nem tudom beállítani, hogy minden képet mutasson.
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
patex1983
őstag
Miui 9 alatt hol lehet az Előzmények nézetét az applikáció képe helyett, ikonosra állítani? Miui 8 alatt simán át lehetett állítani, de a 9 alatt sehogy sem tudom és engem rohadtul idegesít....
X
-
somé
őstag
Én nem tudom mi van. Engem üldöz a hotspot probléma.
A gyári rom-ok közül csak és kizárólag azzal a rom-mal működik úgy ahogy kell, amivel kijött a telefon. (8.2.10)
Az első frissítés (8.5.8) már tönkrevágta, így visszatettem az eredetit. Tegnap jelzett a 9-es MIUI-ra, mondom legyen, teszek egy próbát. Frissítettem.
Első kapcsolódáskor minden rendben laptopra és TP-Link Wi-Fi stickre is. Próba, hívás a telefonnal, ugye ilyenkor megszakad, nem is kell mondanom. Dual Sim-mel használom a készüléket. Vissza már nem kapcsol, újracsatlakozáskor sem.
Megint tehettem vissza a 8.2.10-et.A 'croc' blogjában leírtakat egytől-egyig kipróbáltam, mielőtt downgradeltem, semmi nem vezetett eredményre.
Próbáltam korábban LegendROM-ot, Lineag ROM-ot, de a hotspot kipróbálásáig nem jutottam, mert nem tetszettek a MIUI-hoz képest.
Tech-No-Logical World.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest