- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz memoril #8001 üzenetére
Akkor ott valami bibi lesz.. egy gép restartot mindenképp megér.. De egyébként a Mi PC Suite fel kellene ismerje és "connected"-ként kellene megjelenjen, aztán fel is ajánlja hogy merre tovább.. jobb felső sarokban update-re klikkelni, flash-re nyomni.. De.. Egy kérdés: hol van most az a .tgz file? Esetleg az elérési útjában van-e olyan mappa, amiven van space? Ne legyen.. tedd át olyan helyre ahol nincs.. és próbáld MiFlash-el megint.
-
memoril
aktív tag
SIKERÜLT VÉGRE !!
-
Archttila
veterán
Megjött a telefon és ahh kész vagyok, nagyon tetszik! (természetesen már frissít )
Köszönöm EUSTOCK!
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
hattrickuser
aktív tag
válasz hattrickuser #7638 üzenetére
Sajnos a V8.5.4.0 frissítés sem oldotta meg a widget hibás ébresztő megjelenítési hibát. Nagyon nehezen hiszem el, hogy 9 hónap alatt ezt nem tudják javítani.
Valaki meg tudja mondani, hogy mi módon lehetne a híváslistát egyszerre törölni (mármint nem egyesével)?
-
vargalex
félisten
válasz Haligali #8010 üzenetére
Nem. A Snapdragon-os Redmi Note 4X (az összes Note 4X ilyen, kivéve a 4/64GB-os), valamint a Redmi Note 4 Global teljesen azonos külsőleg is. Az egyetlen különbség a B20 hiánya a 4X-ben (illetve a Hongkong-i változatban ott is van).
A B20-at elvileg root-olt telefon esetében tudod tesztelni. Vagy olyan helyszínre utazol, ahol biztos vagy benne, hogy 4G csak 800 MHz-en van. Ott a B20 nélküli készülék 3G-n, vagy Edge-n lesz.Alex
-
iff
senior tag
Ez első probléma a töltő, egy kalap sz@r, ha rádugom elkezd villogni meg csipogni a Redmi Note 4-en. A Huawei töltővel tölt. Viszont a Huawei-t próbáltam tölteni, de semmi.Vezetéket is megnéztem.
..........""..........
-
trouble
senior tag
válasz kriszpontaz #7974 üzenetére
Bingó
helixP :Úgy tűnik itt is bingó, frissítettem a minden guglit, azóta nem dobálja a "jelentési" ablakot
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
Hát, ha nem hangzik bizalomgerjesztően, akkor ne rendelj innen
EU-s raktár, 30 EUR szállítási díj, de 2 nappal később itt van, és EU-ba kell visszaküldeni, ha gari probléma van.
Lehet, hogy csak mák, de az innen rendelt készülékeim nem pixelhibásak, nem sérültek, hibátlanok.trouble: Helyes
[ Szerkesztve ]
-
faja0124
tag
Sziasztok! Olyan gondom van Android 6-os global rom - al működik a wifihotspot. Felrakom a stabil android 7 vagy a miui 9 ami szintén android 7 azokkal nem működik. Telepítve minden felé képpen twrp, gyári recovery, miflash, tiszta telepítés és az android 6 rom frissítésel. Valaki tudna segíteni. Köszi
-
sephirot
tag
Sziasztok.
Én olyat vettem észre, hogy ha vodafonos hív (én is az vagyok) vagy én hívok vodafonost, akkor néha be be recseg a hangszóró, viszont ha telenorossal vagy telekomossal beszélek semmi ilyen nincs. Ez most hálózati hiba lenne? Illetve próbáltam átállítani a preferált hálózatot 3G-re, de mintha semmit nem csináltam volna ugyanúgy csücsül 4G-n még ha repülőgép üzemmódba teszem és vissza akkor is. Valakinek van hasonló tapasztalata? (Egyébként MIUI 9 global dev, de a hangszórós dolog már a global stable-nál i megvolt.) -
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Csak nekem tunik ugy, hogy az uj frissites, ami csak a nugat (8.5) utan lassabb a telefon?
Nem gyorsabbnak kellene lennie?MAC Budapest Ice Hockey Team #55 Xiaomi Redmi Note 4 Global
-
szaki21
csendes tag
Sziasztok!
Hol/hogy lehet beállítani, hogy ha letöltök vmit, akkor ne a belső tárhelyre töltse le, hanem a külsőre (SD kártyára)? -
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Ma lesz vajon új Global dev. build?
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Whist
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, volt-e már, de leírom hátha valaki ilyen problémával küzd.
TWRP-t flasheltem, de a parancssorba való első sor után hibába ütköztem. Kiírta, hogy : a "fastboot" parancs nem ismerhető fel stbstb.
Utánajártam és rájöttem, hogy a drivereket fel kell tenni, hogy a gép felismerje az eszközt, mint fastboot device.Itt a link, ahonna az ADB-t és egyéb finomságokat leszedtem. Installnál mindenre "y" (yes) és 15 másodperc alatt kész is, mehet a parancsssor bütykölés ezáltal a TWRP flash.
Remélem valakinek tudtam segíteni. Nekem, mint zöldfülű noobnak nem volt ez egyértelmű.
-
zzz03
őstag
csak nekem tunik ugy mintha a terero jele gyengebb lenne? 8.5-os global stabil frissites utan.
-
tboy72
aktív tag
válasz Tailor21 #8024 üzenetére
Nekem új a teló. (tegnapi) Egyből frissítettem, utána kezdtem belakni. Viszont!
Az 1-es sim egy telekomos, azzal nem meg a wifi hotspot. Csatlakoznak hozzá a kliensek, de nincs nekik internet kapcsolat. A 2. sim egy vodafone, azzal meg megy gond nélkül. sim hely probléma lehet, vagy más? -
Tailor21
csendes tag
válasz faja0124 #8029 üzenetére
Áhh faxa. Nem azért de egyszerűbb lenne ha ROM frissítést úgy adnának ki, hogy mindenki saját magának aki akarja. Nekem csak egy újraindítást kért Aki ért hozzá az frissítse töltse le stb.
Amióta használom 2x frissített már az elsőnél xar lett. Most meg csak azért nyomtam rá hogy hátha megjavul.
V8.2.5.0.MCFMIDL sztem én ezzel vettem a telóm.
Gyanús a következő frissítésnél se fog megjavulni. Egyelőre annyit tettem, hogy ráböktem a legújabb verzió újratelepítésére és végre hibátlan lett. Ment a wifi hotspot akadás mentesen.... egy ideig... . Olyan mint egy betegség kiújul
Rajtam kívül meg 6 ember várja a 4G sebességet...tboy 72 Köszi a tippet. Akkor sim-et vágok XD az könnyebb
[ Szerkesztve ]
-
Binczet
tag
Mit kell tennem, hogy a Mi bandra megérkezzenek az értesítések? Mi fit ugye fel van telepítve, be vannak állítva a programok, amikről értesítést szeretnék, automata indítás engedélyezve neki, értesítések küldése is, mégsem jelzi, hogy pl. jött üzenet viberen.
-
Gloob
addikt
válasz Binczet #8042 üzenetére
Engedélyezted a programnak a noti bar-hoz a hozzáférést? Az akkumulátor kímélő üzemmódot kikapcsoltad a myFit program esetében? A futó alkalmazások listájánál (a bal oldali menügombra egy rövid katt) ott a lakat a program felett?
Nálam ezeket beállítva, + az autostartot a Lenovo HW01 szépen teszi a dolgát.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
feket663
tag
Még mindig küzdök a bootloader nyitással... Reggel kértem egy újabb kódot, arra nem érkezett válasz SMS... Most estére újra igényeltem egy másikat, az megérkezett, viszont ha beírom, akkor lefordítva az alábbi üzenetet kapom: "The number of IP requests you have exceeded". Vajon holnap újra próbálkozhatok, vagy végleg lemondhatok a nyitás lehetőségéről?
-
iff
senior tag
Az SD kártyával kapcsolatban, hogy csak a saját fájl kezelővel tudok másolni, ES File Explorer vagy HD fájlkezelő, X-plore egyikelse megy, elvileg van rá engedélyük.
..........""..........
-
crok
Topikgazda
Zárd be a filekezelőket, majd a telepített appok közt keresd meg a Documents (magyarul talán Dokumentumok?) app-ot és engedélyezd, menj vissza a filekezelőkbe és szerintem rá fog megint kérdezni az engedélyekre és utána menni fog (ezt az appot a telefon minden restartkor megint letiltja).
-
regener
veterán
válasz feket663 #8045 üzenetére
Holnap próbáld meg egy VPN-el másik IPről vagy akár a telón mobilnetről (más ip mint az otthoni wifi).
Tegnap este énis kértem párat, letiltott és mindig akkor jött meg az előző ha újat kértem.
Ma kértem reggel és délben megjött kb, addig nyitva volt az oldal a telón egy külön fülön.
Márcsak a 3 nap várás van, mert a régi miunlock nem tudja nyitni és csak az újjal engedné, de az meg 72óra várakozás persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest