-
PROHARDVER!
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Az EUStock-tól vettem, a gyári rendszerrel - global stable - minden általam használt funkció kifogástalanul működött. A topik egyes tagjai által hivatkozott problémák nem jöttek elő. Hangminőségbeli problémák - másik fél nem hallott rendesen - akkor jött elő, amikor hülyén tartottam a telefont.
-
crok
Topikgazda
Ja, hogy a telefon még nincs nálad..
A PC-re könnyű megoldani, max annyi hogy itt a Wifi Hotspot részben az 5.a és a 6 pontot kell max megcsinálnod, alatta a leírásban ott vannak az APN beállítások is, én mindenkinek a helyében újrahúznám az APN-eket kézzel aki hotspot-ozik (az is aki nem, just in case).
-
crok
Topikgazda
-
Rickeffe
aktív tag
Nálam produkál.
Minden hívott felem arra panaszkodik, hogy bugyborgást hall és a sziszegő hangok nem tiszták (agresszív zajszűrés), illetve van, hogy halkan hall (Ez lehetséges, hogy egyénfüggő én nem szoktam telefonálás közben túl hangosan beszélni).
Az tény, hogy ha elmegy mellettem egy harckocsi akkor abból nagyon keveset hallanak, mert kiszűri a zajszűrő.
Root után a fixek arra jók, hogy kikapcsolják a 2 mikrofonos működést, vagy csak a zajszűrést kikapcsolják.
Csak zajszűrés kikapcsolásakor a 2 mikrofon miatt rettenetes visszhangot hallanak, ezt on-the-fly a felső mikrofon ujjal való letakarásával lehet tompítani.
(Egy P9 Liteot hívtam és mind két oldalon felvettem a hívást, a P9 Lite szerintem érezhetően tisztább jelet produkál.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest