- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Bug a 9-esben.
Nem lehet a kijelző ébrenlétet állítani
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
tothandras80
tag
Hol tudok ilyen típusú telefont rendelni, ahonnan péntekig biztosan ki is szállítják? Privátban okés a tipp. Köszönöm
-
guftabi96
addikt
-
gallimi
tag
Ez a sound fix twrp-ből telepíthető? Miui 8-tehető?
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz borzosmorzi #16103 üzenetére
Jogos, vmi hiba votl bennem
-
gaba94
csendes tag
Sziasztok!
Az müködhet,hogy a frissítés alkalmazásnál a rom telepítésnél egy korábbi 8.5 stabilt választom 9 stabilról. Bootloader nyitás nélkül. -
Ármester
válasz tothandras80 #16108 üzenetére
Edigital?
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
trebrona
nagyúr
válasz helixP #16094 üzenetére
Parancsolj: Xiaomi A1 & Redmi Note4 összehasonlítás
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
NoMagix
addikt
válasz sakraphad #16097 üzenetére
Bizony az durva, munka közben csak azt látom, hogy az ájfonosok állandóan töltő után sírnak!
Ha iszonyúan szétnyomkodom a telót, sok internet, állandó email és talán egy kevés játék, akkor is estére csak 60 v. 50% -ra esik le az akku, másnap simán elmegyek munkába rátöltés nélkül!
7-9 óra SOT simán összejön![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Jó ez a Mi-Globe 9. Ezt használjátok ha jót akartok magatoknak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Iborka
tag
Helló!Érdeklődnék, hogy a RR-rom ban van-e valahol képernyőtükrözés, mert én nem találom.
Előre is köszi! -
Graphics
Jómunkásember
Wi-Fi Direct funkciót használja valaki?
LG TV-vel probalnám majd
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz helixP #16121 üzenetére
és (#16099) Ájvé:
Tudjátok mit? Inkább nem írok tanácsot, mindenki csináljon, amit akar.
Én teszteltem a Sony (ha beleteszed, akkor bizony van) és Samu különbséget is, és volt nálam A1 a Sony-s RN4 mellett. Tapasztalatot írtam le...
Mondhatnátok, hogy hazabeszélek, de az A1-ért eladtam a régi RN4-emet (mert elhittem, hogy az bizony sokkal jobb lesz kamerában), de most ismét RN4 van nálam, amihez várom a Sony érzékelőt...
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Megint a kint a frissítés 8.5 Global Stable-re
-
Terence12
tag
Sziasztok,
teljesen összekavarodtam, hogy most nekem melyik Snapis telom van. E-digitalos vásárlás
Kinézet alapján (ahogy az összefoglalóban mutatjátok) a B20 nélküli, ugyanakkor az e-digital szerint pedig B20 is van benne.
Valakinek ötlet? Vissza kell mennem reklamálni? -
nagyra
tag
válasz littlelion21 #16133 üzenetére
És már a MIUI weblapjáról rendesen is letölthető...
Sajnos nálam előjött egy újabb bug stable 9-en, megint meg-megakad a zenelejátszás (pont az a bug, amit 8.5.8.0-ban javítottak)...
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
gabe_
őstag
válasz littlelion21 #16133 üzenetére
Hophopp, nálam is jelzi a V9.0.3.0 NCFMIEI frissítést.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
trouble
senior tag
Én is befrissültem a 9-re.
Vki aki már elmélyedt benne segítene, hogy hol találom a gombok beállítási lehetőségét?
A régi helyén nincs, köszi! -
Ájvé
veterán
válasz RVR400 #16130 üzenetére
Én úgy tudom Omni és Samsung kamerák vannak benne. Lehet úgy volt mint a Mi 5X-nél hogy az elején volt Sony kamerás is. Viszont nem ez a jellemző, szóval elég kevés ha van Sony kamerás is csak éppen nem kapni.
Én meg nem vennék külön kamerát csak azért hogy az legyen benne, használom azt ami van vagy azt se. -
csattila01
tag
Sziasztok.
Reggel nekem is jelzett a 9-es MIUIra. Ranyomtam a frissítésre, aztán a TWRP-n nem ment tovább. Rebootoltam, de nem történt semmi. Talán a lazyflasher jelentené itt a megoldást?
Köszönöm -
bollokcs80
Korrektor
válasz csattila01 #16144 üzenetére
Ha nem tetted fel TWRP telepítésnél, akkor lehet, hogy az a baj. OTG-n be tudod tallózni ha minden kötél szakad.
Amúgy tegnap olvastam, hogy hivatalosan ez a 9.0.3.0 is még csak béta (a stabil vonalon). Ezek szerint lesz majd egy stable-stable egyszercsak?!
Egyébként az osztott képernyőn túl sok látványos dolog nincs benne a 8-hoz képest.
B.Cs.
-
nagyra
tag
válasz juve600 #16147 üzenetére
http://en.miui.com/download-309.html#468
Stable ROM
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest