- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Synology routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Hálózati / IP kamera
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
És innen letölteni a 67-est, és manuálisan feltenni?
-
Benny21
csendes tag
Furcsa dolgokat produkált ez a játék a fw cserékkel. Én egyenlőre maradok globálon a globál géppel. Valóban jóval nagyobb lefedettség lett, de a mobil app használhatatlanná vált. Hiába állítottam Kínai régióra az appban csak fütyölt - sípolt - dudált, hogy Germany-t allítsak. Holott böngészőben minden kínai nyelven volt. Régió időzóna.... És mégis... Persze mindez globál verzióval történt. Várok, lessz ehhez még jobb fw. Addig meg a jeltoldó intézi amit kell. Összeségében meg vagyok elégedve. És boldogul a sok eszközös okosotthonnal.
-
-
dethroner
veterán
Nem egyértelmű? Ha kínában használod akkor kínai vagy és használd a kínai fw-t.
Más esetben ott a global, válthatsz nyelvet és alkalmazkodva az eu és észak-amerikai szabályzáshoz LEHET hogy gyengébb a wifi.
Rájöttem, kell a francnak global fw, inkább egy kínaiba kéne nyelvi fájt belerakni. -
Benny21
csendes tag
Nincs ott a 67. A mobil app nem reggeli a routert
-
Benny21
csendes tag
Na... Folyamatban vagyok srácok. Global ról - - - kinai. És láss csodát jobb a jel. Később teszt képeket lövök. Per pillanat oda vissza frissítem. De! Ha újra globált rakok rá ugrik a kínai régió és a jó jel. Ujrahamgolom kínai 1.0.17 el. Újabb kinait linkelne valaki? Kínai fw 24 dbm 1 m ről egyébként
-
Rick4
félisten
válasz
dethroner #780 üzenetére
Na de azért is hangsúlyoztam ki, mert nem lehet eléggé, mindenkinek ez a félelme, hogy gyenge lesz az új FW-rel.
Én az enyémet mértem a régi és az új fw-rel is, néztem mellette, falon keresztül, mivel maradt a kínai régió, jelszintben, sebességben én nem vettem észre semmi változást, és még így is csak a standard állásban van a kapcsoló.A logikát követve minden routernél a régió határozza meg, mennyi lehet a max adóteljesítmény, de viszont azt nem tudom, a FW-en belül van-e valami gátja egyik- másik beállításnak. Van pl egy Airlive routerem a padláson, arra egy 70 centis yagi antenna van kötve, ellő párszáz méterre, azon brazil, firmware van, pont azért, mert az enged másféle beállítást, a régi nem engedett.
-
Vigyorka
aktív tag
A 1.0.67 kínai verziónál van frissebb kínai? A kínai letöltési oldal?
-
dethroner
veterán
-
dethroner
veterán
[Ebben] a linkben a frissítést végző azt írja, lehet hogy a kínai fw erősebb wifivel rendelkezik mint a global. Erre jó lenne valami teszt. Van lehetőség visszarakni a kínai szoftvert ha nem jön be a global?
-
dethroner
veterán
válasz
konigjanos #776 üzenetére
A kínait angolra fordítva nekem se csúszik össze, csak ha magyarra fordítom.
-
Norby-007
tag
Sziasztok, nem hagy nyugodni ez a router, egy tenda ac18 ac1900-at váltanék vele, de csak a a kínai verzióval, mert az erős wifi kell. Valóban tudhat ez kezelni 248 eszközt? Kinek mennyi cucc van rajta, gond nélkül veszi az akadályt?
Nekem most 38-40 körüli wifi eszköz van és 80 zibgbee az okosotton miatt (igaz ezt már leírtam bocs). Tehát kérdéseim kinek mi a tapasztalata:- port forwrding megy vele rendesen?
- két szinten kb 160 m2-en elboldogul a kínai változat?
- mennyi wifis eszközt bír el (kinek van sok és gond nélkül kezeli-e?)köszi
-
karicsek
aktív tag
Meg kell nézni a hasonló hardverű cuccosokat és hozzátenni a garanciát, és máris nem olyan drága.
-
40550ft körül volt 3hete banggoodrol. Most már ott is felverték az árát tisztességesen. Bár szerintem ha van kuponod még jó lehet a buli
Feldobtam az internésönel firmware-t én is. Nagyon szépen teszi a dolgát -
törölt tag
válasz
petipetya #767 üzenetére
Az a baj, konganak az EU raktárak az ürességtől !
(Aliexpress)
Minden nap nézem, merre, honnan, mi, mennyi.
Elég lenne nekem is egy Redmi Ax6, de a kici kínai is sokat akar nyerni most.
Talán majd 11.11 akcióban, vagy azt követően...a beragadt készleteket kiszórják jó áron. Tehát nincs mit tenni, várni kell. -
petipetya
nagyúr
válasz
#76519680 #766 üzenetére
Nyilván keresniük kell rajta. Elvagyok a Xiaomi AX1800-al, de ha venni akarnék Xiaomi AX3600-at vagy a kettő közé pozicionált Redmi AX6-ot, akkor csakis kintről rendelném a szokott módon: akcióban, EU raktárból vagy EU szállítással. Ehhez persze utána kell járni a beszerzési lehetőségeknek, de megéri.
-
Rick4
félisten
válasz
Norby-007 #759 üzenetére
Előfordulhat, de ezek a tápok jellemzően majdnem azonosak, nézd meg, nincs -e valami trükk benne, pl spéci a fesz, áramerősség, fordított csati polaritás, ha semmi, próbáld meg egy másik táppal, ami erősebb. Baj nem lehet belőle, ahogy írtad, elég hamar kiderül, ott van-e a baj.
-
Norby-007
tag
Sziasztok,
Kezdi kihízni az okos otthon rendszerem a routert ami használok (Tenda AC18 AC1900). A mostani routerem egy 2.4 és 5 GHz-es dual cucc ami papíron 50 WiFi eszközt kezel. Nos most 40 eszközöm van ami wifis és kB 80 db ami zigbee-s azaz szintén 2.4 ghz-et használ. Pár hete azt tapasztalom, hogy random a WiFi megadja magát és így összeomlik a rendszer. A telefonon azt látom hogy a WiFi jel mellett egy kis felkialto jel van, nem lehet csatlakozni a nethez sőt jelszót kér újra. Ha kétszer ujrainditom (egy nem elég már) a routert helyreall a dolog, de csak igen lassan. Majd pár nap múlva megismetlődik. Arra gondolok, hogy sok az eszköz.
Ezt a routert néztem ki én is, de lehet nem lenne elég a csere mégsem? Gyenge a wifi jele?
Ez egy családi ház 160 m2, két szint és vannak kamerák a házon kívül is, illetve van két relé ami a háztól kb 10 méterre van ezek is wifisek. Az emelet 60 cm betonfödém fölött van.
Elég lehet ez az a router a gondjaimra? A zigbees eszközök xiaomi cuccok ami 4 db gatewayre vannak kötve, azok mind mainland china verziók. Ebből a routerből akkor global vagy kínai változat kellene nekem, hogy lássa ezeket az eszközöket?
Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Villanyszerelés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest