Hirdetés
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Synology NAS
- Linux haladóknak
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Apple TV+
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Windows 11
-
IT café
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
konigjanos
senior tag
válasz Black&White #1418 üzenetére
van valahol egy összehasonlítás, 3600 vs 6000?
-
konigjanos
senior tag
Aki dual módban használja, egyre figyeljen: a legtöbb okos eszköz (wifis klíma, kamerák, okos villanykapcsoló,stb, kivéve alexa) csak a 2,4-es hálózatot látja, és ha duálban van, akkor semmit sem lát...
[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Megjött a második készülék is, de hagyom a mesh-en az 1800-ast, szóval ha valakinek kell azonnal egy 3600, 45.000 Ft és még ma a kezében van.
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! vezeték nélkül egy ilyen összehozható a routerral? https://www.pcx.hu/mercusys-wireless-halo-s12-2-pack-mesh-access-point-00430921?gclid=CjwKCAjwm_P5BRAhEiwAwRzSO2yNpvGK8qU9m9mLmVrZTAD3vtrCKhe-0B3Kt6XYFCs330zecdnATBoCMDAQAvD_BwE
-
konigjanos
senior tag
válasz konigjanos #279 üzenetére
Megvan a wps. ha valaki keresné: [link]
Ja, és a vámon átjött simán, és összesen egy hónap sem volt. -
konigjanos
senior tag
Ma megjött a cucc. A beállítás egyszerű volt, még a port forward is könnyen meglett, viszont egy tetves wps gomb nincs rajta, menüben se láttam hasonlót. kimaradt volna? Egyébként nagyon jó a szerkezet, bár nagy sebesség növekedést nem tapasztaltam (eddig egy linksys EA6700 volt) de wifi hatótáv jóval nagyobb.
-
konigjanos
senior tag
Na, az egyik router megoldódott, nem kell eladnom...
"Dear Banggood customer,
We would like to take this opportunity to thank you for shopping with us.
We regret to inform you that your order was returned due to some shipping regulations of the logistics company.
Would you mind receiving a refund or a replacement via another shipping method?"
Az aliexpress meg írt, hogy már az országban van. Nagyon várom.[ Szerkesztve ]
-
konigjanos
senior tag
Sziasztok! Megrendeltem én is aliról, de most van a banggod-on cseh raktárban, szóval onnan is, így lesz egy eladó idővel. Nagyon várom, családi házban a kert végében erősítővel se jön a wifi.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Google Pixel topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Sérthette a magánszférát a Siri, 95 millió dollárban egyezett ki az Apple
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest