- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benny21
csendes tag
válasz
Norby-007 #1223 üzenetére
Igaz nekem nincs mesh hálóm csak az AX3600. Hasonló problémám nekem is volt pár eszköz állandóan ledobódott majd újra látta és ismét elölről random időközönként. HA-ban ez szépen látszott. 40+eszköz lóg rajta 0/24h. Volt nemrég egy áramszünet éjjel. Reggel figyeltem fel rá ismét gond van pár eszközzel, és láttam hogy a 2,4ghz nem azon a csatornán megy mint addig. Szóval "Netspot" appal bemértem a környező eszközöket és hálózatokat, figyeltem melyik csatorna üres. Biztonság kedvéért kültéren udvaron és utcán is néztem már csak azért is mert az egyik érintett eszköz egy kültéri izzó. Nálam 1es csati lett nyerő. 5 GHz maradt auto. És mégvalami a wifi 5 kompatibilis mód. Azt bekapcsoltam és nincs két elkülönített ssid. Mármint 2,4 és 5 GHz egyben megy. Azóta egyenlőre nincs probléma. Remélem segít ez a pár sor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- PlayStation 5
- Autós topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Béta iOS-t használók topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch
- Tőzsde és gazdaság
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest