Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz rezy89 #108203 üzenetére
Azt nem tudom hogy indul-e külső tárhelyről. Én jobbára csak röpködök vele kikapcsolódásként, de vannak különböző feladatok is, érdekes helyekre kell letenni különböző gépeket, néha extrém időjárási körülmények között, van repülősuli, meg ilyen túra szerű, ahol tájékozódási pontok vannak csak megadva és azokat követve kell elérned a kijelölt célt, stb.
Érzésre nincs ez lockolva, a 30 fps-re elég érzékeny vagyok.Ezt találtam az updateről: Regarding the refresh rate, the game will run at a stable 30 fps on most Smart TVs, however, those more modern models with variable refresh (VRR) they will be able to enjoy rates between 35 and 40 fps in loaded settings (central Paris) and reach 60 fps in lighter settings (Bordeaux).
Én konkrétan Új-Zéland felett éreztem azt hogy nagyon fluid, szerintem karcolta alulról a 60-at.
-
Döglött Róka
veterán
válasz rezy89 #108203 üzenetére
30ra van lockolva, de igazabol egy repuloszimulatorba felesleges tobb. Nem mellesleg egy high-end pc is kuzd a 4k/60al.
Amugy, ja, csak repkedsz, de nem mindegy hogy es mivel.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
discrate
aktív tag
válasz rezy89 #107906 üzenetére
az is lehet bibi. 3 fajta van: open, moderate, strict
ez alapban azt határozza meg, hogy online multitban kivel kerülhetsz össze, de úgy tapasztaltam, hogy a válaszidőt is befolyásolja (nálad moderate/mérsékelt).valamilyen rejtélyes oknál fogva nálam se mindig open (pedig még statikus ip is be van állítva a routerben a box-hoz + portok is megadva), de az alábbiakkal lehet játszani a Settings/General/Network-ön belül, hogy open legyen. angolul írom, de megtalálod biztos, ha neked magyar a kozol nyelve:
1) test nat type: itt ha rányomod, és lefut, akkor van úgy, hogy átteszi openbe. próbálkozhatsz többször is.
2) advance settings/dns settings: automatáról leszedni, manuálisan hozzáadni a google-ét, ami primary 8.8.8.8 secondary 8.8.4.4
3) alternative mac address: itt a clear-rel újraindítja a konzolt, és átválthat openre
4) alternative port selection: átteszed manualra, és a felugró portok közöl kiválasztod az utolsó előttit.bármelyiket külön-külön vagy együtt is próbálgathatod, nem lehet elrontani semmit, bármikor visszaállítható automatára manuálról.
elég sokat állítgattam már, ennél jobb megoldást még nem találtam. -
Norb79
őstag
válasz rezy89 #107223 üzenetére
Nulla forintért kaptad, élvezd amíg tart, de saját account és azon rendezkedj be tartósan, ha a “kapott” accon lejár majd pl a gamepass, akkor sajátodon újítsd meg, arra vásárolj, stb.
Ez tök normálisan le tud zajlani, ha jó szándékkal adta, de rajtatok kívül álló hibák is így zárhatóak ki pl. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz rezy89 #107223 üzenetére
Sajnos tényleg nincs rá garancia, pont a fordított eset miatt. Pl. volt ismerős, akinek steames fiókját illetve GTA topikban RSC accountját adták vissza hónapokkal, évekkel később. Pont azért, mert az ő nevével és email címével regisztrálták anno és igazolni is tudta magát.
Ha tudod, használd, amíg lehet, de új dolgokat, bankkártyát ne társíts hozzá szvsz.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz rezy89 #107187 üzenetére
Simán visszavetheti bármikor az eredeti tulajdonos az email címe és a saját adatai miatt, amit tud igazolni. Ezért nem veszünk accountot, mert az eredeti tulaj akár évekkel később is vissza tudja venni, ha igazolja, hogy ő az, akié eredetileg volt.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wesder
félisten
válasz rezy89 #107185 üzenetére
Vedd úgy hogy a gèphez nem kaptál semmit. Csinálj saját accountot ès vehetsz hozzá játèkokat, vagy előfizethetsz Ultimate-re. Mivel az account nem eladható ezèrt hiába van rajta 1-2-3 èv előfizetès meg mondjuk 10-20-30 játèk, az pontosan 0ft-ot fog èrni. Hiába kapnád meg a jelszavát meg emailt, simán visszavehető bármikor.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
elder troll
őstag
válasz rezy89 #107156 üzenetére
Akkor nézelődj a tv beállításai között is, mert ez inkább arra utalhat. Ha találsz játék módot, akkor azt lődd be rajta. Elvileg nem szabadna érdemi különbségnek lenni a két gépen. Mondanám, hogy ugyanaz a két gép, de a PS5 "vga"-ja 40%-kal kevesebb számolóegységgel rendelkezik, viszont 22,5%-kal magasabb órajelen jár. Nem véletlenül fémpasztáztak odaát, mert kisebb a hűtendő felület felület, a magasabb órajel és feszültség miatt jobban melegszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.