Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsozsa74

őstag

válasz negyven2 #8619 üzenetére

"De amúgy az nem volt kérdés sose, hogy a több PS5 fog elkelni ebben a generációban mint Xbox Series S|X. Az már más kérdés viszont, hogy milyen arányban"

Mindig bírtam az ilyen fellengzős, nostredamusi dumákat. Mi az, hogy sose volt kérdés. Most indul a gen. Innentől kezdve tiszta lap. Volt egy 120 millió ps2, 25 milka Xbox korszak is, ami után gyakorlatilag a Sony a ps3-ommal szinte csak a gen vége után bírta megelőzni pár millió eladott géppel az MS-t, amikor az már önpusztító módon csak a Kinectet erőltette és leépítette az összes first party stúdióját. Szóval csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel! Egyelőre nem úgy indul, hogy a Sonynak hatalmas kezdeti lendülete lenne. Gyártási-kapacitási problémák, horribilis játékárak, nem igazán létező ütős launch címek. Ráadásul egy gyengébb gépet adnak ugyanannyiért, mint a másik cég egy erősebbet. Hosszabb távon ez is kihathat az eladásokra. Hiszen jönnek majd a pixelre kielemzett játékok a DF-től, amit a hc réteg nyálcsorgatva fog lesni, és nem a gyengébb gép játékai szoktak kijönni ebből jól. Így beindul a negatív marketing is akár. Plusz a felvásárolt MS stúdiók is lassan elkezdik tolni a címeket és egy-két jó azért biztos fog akadni ott is.

Félreértés ne essék, én imádom a Sony exeket, szerintem a TLoU és a Shadow of the Colossus a világ legjobbjai, most is a Tsushimát tolom, és ps5 is lesz majd a box mellett a GoW2 körül, csak az ilyen lazán a másikat szőnyeg alá söprő dumákat nem csípem. Nincs itt üveggömbje senkinek.

Automobilista 2 - www.justrace.net/ Steam: zsozsa74

Új hozzászólás Aktív témák