Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Giancarlo Esposito promózza a Far Cry 6-ot Xboxon (és màs platformokon)
Egyébként ezzel simàn elérnék hogy megvegyem, ha nem untam volna meg ezt a formulát. Majd egy 60-80-as leàrazàsnàl jövőre.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
axlfsi
veterán
Sziasztok!
Éppen a Hades-szel játszottam, amikor az egyik átvezetőnél elfeketedett a képernyő és pár másodperc múlva, ki is kapcsolt az Xbox.
Megnéztem, egyáltalán nem meleg (mellesleg, jól szellőzik, csak egy polcon áll).
Azóta már újraindítottam párszor, a bekapcsoló gombot hosszan tartva is megvolt, gyakorlatilag elindul (hallom ahogy a lemezt ellenőrzi benne, stb), de a tv képernyője fekete, viszont "vakon" tudom irányítani, hangot ad ki ahogy a menüben lépkedem, de továbbra is fekete képernyő...
Mi lehet a gond? HDMI kimenet meghalt? (soha nincs mozgatva a helyén, kihúzva, ezért is nem értem...)
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #65404 üzenetére
... na, most 10 perc teljes aramtalanitas utan bebootolt (mellesleg, egyik legjobb korom volt Hades-ban, ... de ez most lenyegtelen is).
Nem hinnem, hogy ennek jo vege lenne...
Azt azert jo lenne, ha kitalalna, el akar-e romlani vagy semi, mert dec. 29-ig van mar csak ra gari
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
AssAssynn
őstag
válasz axlfsi #65406 üzenetére
2 év gari van rá, esélytelennek tartom, hogy idén lejárna. Nézd meg szériaszám alapján, vagy ha ott valamiért keveset írna, akkor számla alapján bővítsd ki az ügyfélszolgálattal.
De ja, ez, hogy megy a gép, meg a játék, csak kép nincs, ez nem túl jó jel. De lehet "csak" csatlakozó / kábel / tévé gond."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
axlfsi
veterán
válasz AssAssynn #65407 üzenetére
Igazad van, el vagyok varazsolva; 2022.12.29-ig van a gari!
Mas: ez a Hades, ocsem... ... fasza, de ezt a Minotaur - Theseus parost nem tudom legyurni, basszameg! (...es gondolom meg sehol nem vagyok a vegetol, csak a jeghegy csucsa).
...pedig milyen egyszeru(nek tunik)
Jo, huzni kell meg ezt a karit, ... 100 alatti max.healthel leptem be hozzajuk (de 1hit=1regenes volt a karakterk... de bosszoknal mar nehez (a Hydranal viszont sima-liba volt meg)˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zjunior
veterán
Battlefield elorendeles torolve..
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
válasz Zoleee83 #65402 üzenetére
Szerintem is jó lett. A New Dawnból is hoztak át jó dolgokat. A sziget is gyönyörű. Az intro elég ütős lett. Azt viszont kimerem jelenteni, hogy aki eddig nem kedvelte a szériát az ezután sem fogja. Eddig egy grafikai bugot vettem észre.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bencus3
tag
Sziasztok
Jövöhéten párnapot Budapesten leszek, van infotok hol tudnék a polcrol series x et venni? Hol érdemes probálkozni, mm, euronics?
Köszönöm: Bence -
addikt
válasz bencus3 #65417 üzenetére
Auchan, MM, Euronics...de inkább hívd fel őket, ha itt vagy, mert elég változó a készlet, és egyáltalán nincs rá garancia, hogy polcon találsz belőle. Ráadásul ennek a 3 cégnek elég sok üzlete van Budapesten és környékén.
Szerk.:
Így gyors kereséssel például MM:
"A termék jelenleg nem elérhető"[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz bencus3 #65420 üzenetére
Én múlt héten 3 MM -ban voltam, de egyikben sem volt polcon. Meg szoktam nézni, mert akkor kidobom valahova a fotót (pl. FB vagy ide), hogy ott elérhető.
Múltkor (egyik hétköznap) 2 volt az egyik üzletben. Másnap már egy darab sem volt belőle.
Szóval Budapesten én nem nagyon alapoznék arra, hogy valahol éppen láttak polcon egy-két darabot.
Szerk.:
Én a helyedben rendelésre mennék rá, amire természetesen várni kell. Vagy amit feljebb írtam...hogy felhívod a fent említett cégeket és megkérdezed az aktuális készletet.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
Sracok… a listakat en is meg tudom nezni, de fogalmam nincs melyik micsoda, sose volt a ps5 elott konzolom, csak amit pcrol ismerek. A jatekelmeny erdekel, melyiken erosebb a kinalat?
Azt olvastam, hogy xboxon tobb a modern cim, a ps5nel meg nincs is olyan, ami kihasznalja a ps5 kepessegeit.
Illetve varhato vmi ujitas ezekben az elofizetesi rendszerekben?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
.LnB
titán
Gameplay Preview - Charlotte Motor Speedway Roval | NASCAR 21: Ignition
Laikusoknak: Roval, szóval nem csak balra kanyarodnak ezen a pályán.
Nem laikusoknak: Elég biztatónak tűnik Hamlin és Chastain autójának mozgása alapján, a fizika.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Moby
addikt
Xboxnál még annyi modern cím sincs, mint PS5-ön. PS5-ön több a technoban erősebb játék úgy is, hogy azok nagyrésze még kijött PS4-re is., de ezek jellemzően nincsenek benne a psnow-ban. Xbox-nál benne lennének a gamepassban a legújabb játékok, de azok nem nagyon vannak. Mármint olyanok, amik kihasználnák az új konzolokat. Szal ha ilyenre hajtasz, akkor az előfizetéses rendszerek felejtőek. PS5-ön vannak ilyenek, de drágán, megvevősben, Xboxon meg sehogy.
De mindennek nem sok köze van a játékélményhez. Illetve erről nagyon megoszlanak már qa vélemények. Ha játékélményt akarsz, akkor felejtsd el a technobuzulást, mert ezek nem járnak kéz a kézben. -
persil
nagyúr
Ha abszolute semmit nem akarsz megvenni es csak elofizubol jatszol, akkor szerintem a tobbseg azt mondana, hogy a box jobb.
De! Ne erdekeljen senkinek a velemenye, mert netto faszsag. Nezd meg, hogy melyik platformon van tobb jatek, ami teged erdekel. Ha 5 kedvencedbol 3 csak az egyik gepen van, akkor el is van dontve.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
veterán
válasz bencus3 #65420 üzenetére
Supergamer.hu-n november 12.-én érkezik szállítmány és ezt nov 15.-től kézbesítik. Az 1 hónap de legalább biztos. Több xbox rendelésem is volt tőlük ismerősöknek és mindig teljesítették a kiírt ütemet. Az októberi szállítmány most fogyott el sajnos.
[link]
Arra hogy valahol lesz a polcon én se alapoznék a helyedben. -
parandroid
félisten
Azt írtad, hogy csak előfizetéses szolgáltatást használsz, nem veszel játékot, ha jól rémlik. Ebben az esetben az xbox verhetetlen, sokkal nagyobb, sokkal korszerűbb, sokkal sokrétűbb, és még olcsóbb is az előfizetéses szolgáltatása (game pass ultimate), mint a ps-nek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
urbi73
senior tag
Meddig lehet a 2042bf bétával játszani ?
-
-
addikt
válasz icemad #65415 üzenetére
Azért (is) tetszik, mert nemcsak áthoztak, de ki is vettek apró és fölösleges dolgokat. Az AI sajnos maradt még mindig néhol beakadósan sík hülye és a néhol érthetetlen respawnjaik kiborító tud lenni. FC5 után nem tűnt olyan nagy áttörésnek az első 1-2 óra, de ahogy szélesedik egyre jobban elkapott a hangulata. A kedvező árazású beszerezést (~40 EUR) mindenképp megérte az alap, de elnézve a bővítéseket, ráhúztam a season pass-t is. Danny Trejo-val való kaszabolást ki nem hagynám [link] Igazándiból a küldetéseken nem tudom miért és hogy lehetne változtatni, nyírd ki, lopd el, gyújtogass (kedvenc ) stb. de ez a lényege bakker és jó hangulata. A kakasviadalokról nem tudtam, hogy nekem kell lejátszani, ez rendesen meglepett.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #65431 üzenetére
Van már amúgy hivatalosan itthon PS Now?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
Már előrendelhető!
20th Anniversary Special Edition vezeték nélküli Xbox-kontroller
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz l.skywalker #65435 üzenetére
Még nincs.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
Van külön HD Texture a FC6-hoz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
parandroid
félisten
válasz l.skywalker #65435 üzenetére
Nálunk (DE) van, elő is van fizetve éppen, de szerintem megújítva nem lesz (vagy már talán le is járt - nem t’om, lányom használta; mármint nemigen használta, szóval így biztos nem éri meg).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NemMo
őstag
Kezdem megszeretni a hell let loose-t, csak azok a rohadt akadások ne lennének
-
Czimby
addikt
Szeretném megvenni az Izlandi Store-ból a kiegészítő csomagot FH5-höz.
Mi a legegyszerűbb módja, kell a régi xbox alklmazás+andorid kombó vagy simán meg tudom venni Pc-ről is?Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
A kakasviadalt kiakarják vetetni belőle az állatvédők. Még jó, hogy nem a katonákat az emberjogi aktivisták. Az bezzeg nem gond, amikor a krokodil "jóllakik"...
Egyébként amazon prime előfizetéshez jár 3000 peso és 2 ruha.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
krx21
nagyúr
Far Cry 6 esetén konzolon ugye nincs RT. Hát nem tudok ki hogy van vele? Szerintem nem sokat veszítettünk. [link]
-
johnny23
tag
Sziasztok!
Érdeklődöm ez a Dolby Vision gaming
- minden HDR játéknál működik már (pl.Valhalla, FarCry6), vagy tényleg csak annál a kb. 9db nál amit ír a Microsoft oldal?
- működik lemezes játék esetén is?
- működik HDMI 2.0 tv -vel (ha igen, lehet e bármi különbség egy HDMI 2.1 tv től; leszámítva a 4k@120Hz-et) ?Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-- new gamer --
-
Madoc
veterán
válasz johnny23 #65448 üzenetére
Én egyet tudok:a dolby visiont a tv-nek is támogatni kell. Nem megy nem kompatibilis megjelenítőn.
Lemezes játék ugyanúgy ssd-ről fut mint ha a store-ból telepítetted volna fel.Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Facebook és Messenger
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest