- Facebook és Messenger
- OpenWRT topic
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
Én ezt követem Twitteren és mindig nyomassa mi jött ki:
Xbox-Now (@XboxNowLive)Ez egy bot account. Pont mikor posztoltál előtte dobta fel a telefonom
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
tisztelturam
aktív tag
Arról nem talált valaki infot hogy a konzolos game pass/EA playbe mikor kerül bele a Crysis Remastered? (A pc-sben ott van ugye)
-
Zoleee83
addikt
válasz persil #65906 üzenetére
De ha már elővesznek egy régi címet (mindenkire gondolok), miért nem lehet normális Remake-et csinálni?
Példának ott a Mafia Def. Edition, abban van munka és jól is sikerült.
Értem én, hogy easy moooneyyy, na de, nah!* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Zoleee83
addikt
válasz Wesder #65908 üzenetére
Addig oké is, csak olyan szinten nézik sokszor hülyének a játékost a kiadók, hogy az easy money mégsem úgy jön össze, mert egy tróger, sz@r terméket próbálnak elsózni nulla hozzáadott értékkel.
Szóval értem én a viccet csak nem szeretem, ahogy mondani szokták.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
blckhm
tag
válasz craftsman01 #65880 üzenetére
Én is PC-ről jöttem és nagyon nehéz dolog átszokni KB+M-ről, viszont nekem a DOOM Eternal nagyon sokat segített - ingyenes Gamepass-ban. Igaz, nem lettem tőle egy aimbot így sem de fejlődött a mozgó célpontra célratartás aim assist nélkül és már nagyjából a leadott lövések ~70%-a nem mellé megy. Persze PVP-ben így is sokszor csak +1 frag-nek vagyok jó, de nekem ez nem fő profil és majd lesz jobb is egyszer...
Ami tippek nekem bejöttek: levenni az érzékenységet olyan lassúra, amivel még nagyjából eltalálod a célt és fokozatosan emelni ezt az érzékenységet, a bal analóg karral korrigálni a célzást balra-jobbra mozgással először torzóra majd fejre. Ja és sok-sok türelem, kitartást!
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
nsrking
senior tag
válasz l.skywalker #65898 üzenetére
Egér bill támogatást kapott vajon?
-
addikt
Van még pár videó a járgányról, ha valakit érdekel.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
persil
nagyúr
válasz nsrking #65915 üzenetére
Egyebkent a 46msec az konkretan tokeletes, hacsak nem vilagelso csapat vezeto tagja vagy kompetitiv multiban. Ha igen, akkor ja, lehetne kevesebb is.
"Nagyon magas" a ~100, ha erzekenyebb vagy, de van, aki annyira "igenytelen" erre, hogy a 200 sem zavarja. 46 az semmikepp sem nagyon magas.
46msec-et soha az eletben nem veszel eszre jatek kozben, aki mast mond, az egesz egyszeruen hazudik.
Es nem ping, hanem latency. A ping az, amivel lemered.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
persil
nagyúr
válasz nsrking #65924 üzenetére
Akkor mea culpa, igy mar ertelek. A 70-80 mar valoban eszreveheto, ha van ra szemed.
Mondjuk ez jatekfuggo is azert. Mast probaltal? Vagy minden jatekban "nagyjabol ugyanezt" tapasztalod?Eleg sokat multizom de nalam ezres digivel meg a series x-szel semmi gond ilyen szempontbol.(ezt csak azert irom, hogy nem csak ennyit tud a rendszer)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
MakkMarc
csendes tag
The Riftbreaker-t nyomj valaki? Nagyon állat lenne,de kicsit zavaró, hogy az automata mentésnél megáll a játék 1 mpre. Más is tapasztalta?
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
persil
nagyúr
válasz consono #65935 üzenetére
Ne tedd, eddig is kurva jol nezett ki, fps boost-tal meg 60 fps, maga a jatekelmeny pedig parades.
Nyilvan, az osi orokigazsag, hogy "minel jobb ...nos, annal jobb" itt is megallja a helyet, szoval jojjon csak a next gen patch, de boven meguti a mercet jelenleg is.(rengeteg fenemod beharangozott AAA cimnel sokkal jobb ilyen teren ...)Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nsrking
senior tag
válasz l.skywalker #65934 üzenetére
Lanon csatlakozik, nincs külső HDD NAT nyitott, DNS : 8.8.8.8 és 8.8.4.4
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #65930 üzenetére
9 vagy 10 nap jàtékidőm van a DL1-ben, attól hogy végigment még nem jelent semmit.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
pzstm
titán
[You Voted. Now We’re Making Your Xbox Series X “Mini Fridge” a Reality]
nagyon remelem itthon is beszerezheto lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
zkxdn
őstag
válasz IntelKiller7 #65942 üzenetére
Menjé má...annyiért kell
-
pzstm
titán
Kevesebb mint feleannyi amennyiert gondoltam
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Sleepgo82
újonc
Már van hivatalos ár? Azt olvastam, hogy 150-300$ között
lesz valahol. -
parandroid
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- PS5 Slim (garanciás)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest