Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
Semmi hangja nincs XSX-nek es eddig kb kellemes meglepetes a Marvel, bar lehet azert mert full alacsonyan voltak az elvarasaim
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Wesder
félisten
-
hombre[EU]
veterán
héten már màsodszor fagy le a gép,miután lehúzom a kontrollert a töltōkábelrōl. illetve, ha kikapcsolás közben rádugom a töltōre akkor nem fejezi be,hanem visszaugrik a dashre, de ez szerintem feature nem bug
Life, Uh, Finds A Way
-
pzstm
titán
Az hogy skineket rakez ra es akkor mas lesz az egy folog…tobbi kepen ott a kornyezet, attol meg az bitang jol nez ki….es ez a multi nem is a szingli….de a twitter linken tobb kep is van. Gyonyoru mind szerintem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz Steve1207 #64807 üzenetére
Biztos porog de hangja nincs. Elorendeleses Day1 gep….tavaly aprilis elejeig napi tobb ora is belement azota heti 10 ha megvan….
-
batmanism2x
tag
válasz darkstreet89 #64796 üzenetére
Nekem többször is
-
batmanism2x
tag
válasz batmanism2x #64818 üzenetére
Sőt, úgy látom most is, nekem is augusztus közepén járt le az előző. Automatikus bankkártyás beállításnál ez 3 hó megint?
-
batmanism2x
tag
Plusz a Goldból betankolós konverzió működik még? Asszem meglépem. Ha jól számolom, úgy éri meg legjobban, ha 2 + fél év Goldra hívok egy ilyen 300as akciót,ez így 24+6+3 hó, ha minden igaz
-
darkstreet89
tag
válasz icemad #64799 üzenetére
Fizetésnél is 300Ft-ot vona le a kártyáról, majd alul írja, hogy következő hónapban, már teljes ár. Ezért kérdeztem, hogy valami hiba vagy xy idő után újra akciós. De többen írtátok, hogy gyakori, szóval akkor ki használom és musztiiinál veszek megint 1 évest. Úgy is jönnek olyan játékok amik érdekelnek.
Köszi mindenkinek az infót.
-
pzstm
titán
válasz balazs025 #64811 üzenetére
Az csak junius vege ota
nyilvan ott potoltam ami kellett de mondjuk egy Ascent vegigporgott itt is, Flight sim is ment meg Psychonauts2 felenel vagyok.
mas privat eleti teendok es egyebek jottek kozbe “sajnos”iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz frankdelgado #64823 üzenetére
Futás közben hogy tudsz képeket nézegetni... én levegőt is alig kapok.
-
pzstm
titán
Jo hat kinek mi…en Tsushimatol vartam hogy leteszem a hajam az ertekelesek meg velemenyek alapjan…..meg mindig varom
ha azok a kepek szerinted nem szepek….sot nemelyik felette van akkor mas az izlesunk, elvarasunk
Ricsi tweetjet be sem linkelem mert tuti magadra venned
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Nekem sem jön be. Sem grafikára sem gameplayre nem üti meg a mércét. Mondjuk én sose szerettem az arena shootereket meg a halot sem. 15 perc után töröltem is.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
krx21
nagyúr
Van aki kapásból megveszi a FC6 Ultimate Edition-t?
Gondolodon rajta… Lehet előbb nézzük meg a játékot mennyire jön be? -
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #64816 üzenetére
Hah ne is mond, hajnalban még ránéztem, mondom 5 perc, hogy legyen egy checkpointom és mégis milyen, 2 órára ott ragadtam Amúgy nagyon ötletes a felépítés, párbeszédek mangásabbak így, átvezetők megmaradtak anime stílusnak, jópofa.
.
-
Sima verziót megveszem. Azt viszont nem tudom, hogy lesz e időm játszani is vele. (viccelek, hétvégén biztos belemegy 3-4 óra)
Más: nemrég szó volt az SS áráról. Ma kaptunk újabb akciót, 265 euró a gép, ajándék fifa 22 standard kóddal. Karácsonyra tuti 199 vagy alatta lesz a konzol.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
hadam98
senior tag
Xbox One Cloud Gaming elérhető Magyarországon Insider accountal?
-
pzstm
titán
válasz frankdelgado #64831 üzenetére
Sorry, Elite
de lenyegtelen
-
dunc
nagyúr
Sajna egyszerűen kicsi a tárhely, èn is egy külső HDD re fanyarodok......az áthelyezgetős móka mennyire idegesítő? Pl 100GB mennyi idő alatt kerül át külső HDD ről?
-
vonSux
őstag
válasz Wesder #64840 üzenetére
Akkor sorry nekem tök mezei acc-al megy, és egy szalmaszálat nem tettem érte keresztbe.
szerk.: avagy magán az xbox one konzolon? Rajongok az MS névadási útvesztőiért..
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
GamePass kilépő a Katana Zero nevű játék. Nekem nagyon bejött. Jó a története, és élvezetes maga a játékmenet is. Részemről várom a folytatást.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest