Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
abszolút csak az itthoni benyomás alapján írtam, meg amit látok itt a fórumon
igazad lehet abban, hogy itthon is nagyobb kereslet van a PS5-re és ezért könnyebben/gyorsabban fogy és így olyan mintha kevesebb lenne, holott lehet 100-asával adják el amikor érkezik 1-1 adag 1-1 eladóhozResistencia eterna
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #50594 üzenetére
azt kell megérteni,hogy a legtöbben a játékhoz vesznek konzolt (link)...és ha mario kartozni akarok akkor ingyen sem kell a series meg ps5
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
addikt
válasz parandroid #50594 üzenetére
Én azt gondolom, hogy a Switch eladás az Xbox/PS szempontjából nem teljesen releváns...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz bagyulajuve #50593 üzenetére
Az a tavalyi eladásokból is látszott, hogy a PS nagyobbat megy. Illetve tudomásom szerint régiónként eltérő lehet az elérhetőség.
Az meg ugye nem jelent semmit, hogy például nálunk (is) sokkal nagyobb a hiány a PS5 -ből. Mert az lehet (és így is van) a nagyobb érdeklődés miatt.
Szerk.:
Meg ugye ott az említett kínai megjelenés, a globális komponens hiány, gyártási kapacitás/problémák, valamint a feljebb említett Jez féle megjegyzés is.Szerk.2.:
Kíváncsi lennék amúgy én is a magyar számokra...hogy itthon mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz ProEvoFan #50591 üzenetére
Switch szerintem a mi kultúrkörünkben felfoghatatlan. A butított konzoljuk 200 eur, a tv-re köthető drágább, mint egy series s, akcióban max 10-20 eurt engednek belőle, a játékok meg évek után is teljes áron mennek hozzá. Az a gyanúm, hogy a szülők csak azért veszik, mert ez nem igazi videójáték, meg olyan kis aranyos, ezzel hadd játsszon a gyerek, de konzolról a tv-hez szó sem lehet, mert attól agresszív lesz, és viszi apu puskáját a suliba lövöldözni. Másrészt az lehet még, hogy mivel kézikonzol, a kiscsókák folyton leejtik, meg ráülnek, esetleg elveszítik, aztán évente lehet belőle 2-3 darabot is venni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
addikt
válasz ProEvoFan #50591 üzenetére
GPU már ugye nem platform függő. Nekem is előbb volt, mint konzolom. Ugyanakkor az is igaz, hogy amíg nem állítják be az új szerverparkot, addig nem lép ki a béta árnyékából.
Tehát...szerintem sok játékra nagyjából használhatatlan.
Egyes régiókban állítólag elég rossz az SX elérhetősége. Ettől függetlenül várható volt, hogy a PS ennyire menni fog.
Kínai megjelenés után majd megint meg fognak ugrani a számok mindkét oldalon. De az majd Q2, vagy inkább Q3 -ban. Arról sem tudunk sok mindent, hogy mennyi eszközt tartalékoltak be egy akkora piacra.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Az éjjel Ken Lobb egy Twitter posztra reagálva kitett egy képet, ahogy tabon játszik egy eddig "nem ismert színű" Series kontrollerrel.
Rögtön elkezdtek spekulálni az emberek, hogy talán egy új szín kerül hamarosan piacra.(?)
Én nem lennék ebben annyira biztos, mert az új modelleknél a "hátlap" és az akkumulátor fedél mindig fekete vagy fehér. Ráadásul az ABXY gombok is színesek. Ezek persze nem fix dolgok, tehát sanszos nem marad örökre így.
Majd meglátjuk..., de szerintem ez csak egy egyedi modell.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy elismert "Hot Wheels szivárogtató", T-Hunted kitett pár fotót a hamarosan közelgő Matel Forza Horizon sorozatról. Állítólag szeptemberben érkezik. Most éppen ezt állítják párhuzamba az FH5 -tel, illetve a sivatagos(?) hátteret Mexikóval.
A megjelenés oké, de a párhuzamot érdemes azért fenntartásokkal kezelni.
[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz soundsonic #50582 üzenetére
orulok.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
soundsonic
aktív tag
válasz IntelKiller7 #50570 üzenetére
Köszönöm meg is rendeltem, a kis Series s konzolom pedig el fog kelni az egyik munkatársamnál
-
Elderath
őstag
Knockout City egész fun. Most 10 napig ingyenes és GPbe is benne van.
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
-
addikt
-
addikt
-
törölt tag
Sziasztok!
Lg oled tv-t szeretnék venni Series X mellé. Megéri a CX a felárat vagy a BX is bőven elég?
Köszönöm
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Oistrakh1 #50571 üzenetére
Máshol sajnos nincs raktáron sehol. Itt nem tudom mekkora készlet van még, mert már tegnap óta kapni náluk.
Aprón van még 200-ért.
Múlt héten volt dropp, szóval nem hiszem, hogy a következő hetekben lesz újra készleten.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Oistrakh1
tag
Konzolvilágnál sajnos csak szállítás alatt viszont a vodafone jó lehet köszi a tippet!
-
Oistrakh1
tag
Van esetleg tippje valakinek arra barátom szeretne series x-et hol tudna venni normál áron? Esetleg használtan is jó lenne.
-
addikt
WRC 10 | Croatia Rally Gameplay
"gameplay"...Itt az Announcement Trailer is, ha valaki múlt hónapban lemaradt volna róla.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #50565 üzenetére
Ja gyorsan beregisztráltam egy kártyát, ha javítanák
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz l.skywalker #50556 üzenetére
Izlandi Storeon? :0
Na bazzeg, jó tudni.Most a Revolut is jó amúgy máshol is? Mert asszem brazilból meg az ilyen helyekről kilőtték azt is.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Steve1207
veterán
válasz hombre[EU] #50560 üzenetére
Múltkor talán 900 Ft volt a W2, de még annyit is sajnálok manapság, hogy 30 fps-el játsszak ilyesmit
.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
negyven2
veterán
válasz hombre[EU] #50553 üzenetére
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #50552 üzenetére
De igen. Lehet magyar kártyával fizetni vagy Revolut-al.
-
MrDrake
tag
válasz icemad #50534 üzenetére
A Dolby bitsreamnél van. Nem is kevés. Optika ide vagy oda, ott be és ki kell tömöríteni az 5.1-hez
az analóg jelből kell digitálisat csinálni, majd a digitálisból analógotés ez idő. Bep írta korábban, hogy a Fuser demo-val jól mérhető a késés (utólag is köszi ) én meg kaptam az alkalmon és kipróbáltam a PS4Pro-t meg a PS5-öt és mindkettőnél kb. 100ms-t rádobott a bitstream az LPCM-hez képest. És a TV-nek semmi köze hozzá, mert míg PS4-en a gépből közvetlen van kivezeteve az optika, PS5-ön meg leválasztót használok.Tudom, nem XBOX és bocs ha ezzel szemetelem a topicot, de ha már beszélgettek róla, gondoltam leírom, hogy én mit tapasztaltam, főleg hogy nagyon sok hasonló panaszt láttam konzoltól függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz IntelKiller7 #50552 üzenetére
Hogyhogy? Izlandiban tudsz bankkártyával fizetni, múltkor így lehetett a RDR2-t is 6e-ért, azelőtt meg a FH4-et is, mindkettőt lehetett még sikeresen.
.
-
hombre[EU]
veterán
a Witcher2-ôt játszotta valaki series vagy one X-en? az is megkapta ezt a Heutchy féle eljárást? x360 játék onex-re feljavítása
Life, Uh, Finds A Way
-
Steve1207
veterán
Serious Sam Collection 1.399 izlandi korona, átszámolva 3300 Ft még 3 napig (idehaza 5200 Ft az akcióban).
[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz Farkassacred #50548 üzenetére
Az UI elemek miatt nekem is a Fortnite jut eszembe, játékstílusra meg úgy cakpak egy HZD-val keveredve. Amúgy nem kell tőle aggódni, ezeket sztem csak az ilyen megjelenési apróságok miatt érzed te is, engem szintén zavart, de pár bemutató videó után megszoktam.
.
-
30z.Samu
félisten
válasz hyggelig #50541 üzenetére
Én ezen már rég túltettem Magam, mármint az árakon. Nem akadok már ki azon, hogy mennyibe kerül egy kicsit jobb minőségű füles, telefon vagy bármi. Ha az ember nem egy bóvli vackot akar használni, annak ára van. Nyilván Nálam is megvan a lélektani határ és van, ami számomra nem ér annyit, amennyiért adják. Másnak viszont a kétszeresét is, pl bringára nem költenék 500k-t, egy ismerősöm meg simán, mert Neki ez a hobbija.
Sic Parvis Magna
-
persil
nagyúr
Ha ket centivel tavolabb lenne a kamera, akkor mar texturakra sem lett volna szukseg. Sot eleg lenne egy feher hatteren nehany fekete pont.
Amugy eleg meh... Probaltak viccesek lenni, meg nagyon rated m for mature, de igazabol cringe. Ez 20 eve jo volt a gta1-ben, most hiaba az uj kontos, ez egy szemet lesz. Eddig is ezt gondoltam, a video csak megerositett.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Nekem régebbi van, csak a 4k@60-t engedi át. Cserélni meg nem akarom, mert az újabbak már elég drágák. Meg abban sem vagyok biztos, hogy az erősítő automatikusan vált a hdmi portok között. Nekem a tévére csak a series x meg egy rpi4 van kötve, azokat meg nem birizgálom. Persze az is működik, amit te írsz, de oda komolyabb erősítő kell.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bbmt
senior tag
válasz icemad #50538 üzenetére
Nekem is Yamaha van, simán be lehet állítani, hogy ne nyúljon bele a képbe csak átengedi.Egyszerűbb az erősítőt és a tv-t egy madzaggal összekötni és az erősítőre rárakni azt a 3-4 hdmi-s eszközt, mint a tv-ből lógjon ki 4 hdmi,ha meg valamit cserélni akarsz akkor a mostani tv-ket veheted le a falról, hogy hozzáférj. A töbiről, hogy a HD Master és egyebeket a tv nem vagy nem jól kezeli,ne is beszéljünk.
A kanál a gyengék villája
-
-
addikt
-
válasz hombre[EU] #50535 üzenetére
Nincs. De én még nem vettem észre késést.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes DLC a Snowrunner-hez:
SnowRunner - Anniversary DLC beszerzése – Microsoft Store hu-HU
-
Bep
őstag
válasz 30z.Samu #50516 üzenetére
Én sem bántam meg. Szerintem is jó kis füles, 2,5 éve használom napi szinten. Semmi problémám velem, mind a párnák, mind maga az egész, mintha új lenne, nem látszik rajta a használat. Hagzása is jó, Pubgba is megvannak 3d-be az irányok simán, még, ha vannak zavaró hangok is (saját lépések, stb.).
Természetesen vannak drágább/jobb fülesek, viszont szvsz ár/értékben nem rossz fogás.Szerk.: Nálam simán Windows Sonicra van rakva a beállítás.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hombre[EU] #50529 üzenetére
Ezt nem tudom. Műszerrel biztos kimutatható, gyakorlatban nincs. És inkább a hang késsen egy ezred másodpercet, mint a kép. Az biztos, hogy nincs akkora delay, mint bármelyik vezeték nélküli megoldásnál. Főleg optikai átvitelnél, csak ott lekell mondani egy csomó egyéb dologról.
-
30z.Samu
félisten
Hát..már megrendeltem a Stingert... Jó lesz ez, igazából a fő indokom a csere mellett az, hogy már a tököm ki van, hogy nem tudom a fülesről szabályozni a hangerőt, meg némítani a mikrofont stb. Mindig be kell mászkálni az Xbox menübe, az meg elég körülményes, ráadásul itt többen írtátok hogy a Gold-nál kb minden jobb, szóval hogy jobban is szól, az csak hab a tortán. Lehet nem is kell nekem a MS füles, bőven elég lesz a Stinger is.
Még egy kérdésem lenne: Ti használtok a füleshez valami appot? Vagy úgy használjátok, ahogy van?
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
l.skywalker
Topikgazda
Olympic Games Tokyo 2020 - június 22.
-
-
-
NJanika
aktív tag
Nekem is cloud 2 van az eredeti fül párnákkal használom és eszméletlen kényelmes. Az előző egy Sennheiser HD volt, de minőségben is közel azt hozza. (Az sajnos tönkrement).
Nagyon jól szól és nagyon jó anyagokból készült kis eszköz."Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
EmThor
addikt
Jo volt ez a Scarlet Nexus demo, X-en a sráccal toltam le, teljesen más pálya van. Graf, látvány szép, kicsit lod-ol, nem vészes. Harc pörgős, zene ahogy írtam menő, beszélgetések, menük jrpg-sen és animésan nyújtottak, túlbonyolítottak. Jó vele játszani, próbáljátok ki mind2 karival, jár jutalom a fullba ha letolold a demót.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
válasz hombre[EU] #50520 üzenetére
Hogyne lehetne már.
Tévéből vissza arc-n keresztül, régebbi tévéken meg optikai kimenettel? Van Yamaha erősítőm, egyedül a tv van rákötve.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
GEIL
addikt
válasz 30z.Samu #50518 üzenetére
Ha van keret a 18 rugós HyperX stingerre, akkor inkább kis spórolás és jobban járnál egy HyperX Cloud-dal vagy Cloud II-vel.
Nekem "Ps4 design" Cloud van...fiamnak Cloud II
Stingerhez képest érezni és látni az előnyt.....Cloud fülesek már fém vázasak, nem recsegnek ropognak mint a Sintger.....anyaghasználatban és fülpárnákban is jobbak....hangzásuk is jobb...stb stb.
Használjuk őket Ps4, Xbox, Pc, telók...egyszóval mindenhez.....nem okoznak csalódást.
Puha fülpárnák (órákig lehet viselni) , amik nagyon jól "zárnak" ki minden külső hangot.....
már kis hangerőn is tiszta de erős mély...többi hang is pontos és tiszta és onnan hallod ahol valóban van....
Egymás után próbálnád őket, a Cloudot feltéve a Stinger után.....egy mosolyt látnánk csak rajtad...de igazán csak te éreznéd a minőségi javulást.Tavaly húsvétkor vettem őket:
"Ps4" Cloud akcióban 12.800 Ft volt (amugy 19-22 ezer)
Cloud II pedig akcióban 22.800 Ft volt (amúgy 28-32 ezer)Megéri a többeltkiadás, mert pár évig nem lesz gondod fülesre....csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
válasz l.skywalker #50512 üzenetére
Én még mindig nem értem, miért jó a képet is átküldeni az erősítőn...
-
l.skywalker
Topikgazda
-
totalwarrior
tag
válasz parandroid #50482 üzenetére
Köszönöm, elolvastam. A video settings beállítással kapcsolatban kérdeznék. Egy benq EW3270U 4k 60Hz monitorral fogom használni a gépet. HDR van és 10 bit, illetve Freesync, de ugye csak HDMI 2.0 Lesz VRR így is? Beállítani be tudom csak nem tudom hogy működik-e. Illetve minden más beállítás RGB standard vagy PC RGB és társai valaki tipp?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
addikt
válasz bager13 #50505 üzenetére
Fura. Nekem is ez oldotta meg, amikor egyszer véletlen elnyomtam a beállítást. Visszatett minden megjelenítést alapra.
Akkor próbáld meg Xbox app -ból a távoli lejátszást. Elvileg úgy mennie kell, mert a képi beállítás nincs hatással a telefon megjelenítésére.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Oistrakh1 #50503 üzenetére
Ha nem óckodik tőle, akkor egy keveset használt Cloud II hardverapróról jó választás. Boltban 30 körül vannak, de néha le van akciózva 20-25 közé.
Vagy dobjon még rá 15-öt és vegye meg a vezeték nélküli MS gyári fülest.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Oistrakh1
tag
Barátom most vesz series x-et és az a kérdése 20 ezer ft körül milyen headsetet tud venni ami ebben az árkategóriában a legjobb lenne a géphez.
-
addikt
válasz bager13 #50499 üzenetére
"Tartsa lenyomva az Xbox gombot és a Kiadás gombot, amíg meg nem hallja a konzol bekapcsolását jelző hangjelzést. Az első hangjelzés azonnal hallható, ezt 10 másodperc múlva egy második követi. A tápellátást jelző fény villog a második hangjelzés előtt. Ne engedje el, amíg meg nem hall egy második hangjelzést, vagy nem látja, hogy a konzol kis felbontású üzemmódban indul el (az Xbox indítóképernyője kissé pixelesen jelenik meg)."
Szerk.:
Series S -nél a bekapcsoló + párosítás gomb kell. Mert az nem lemezes verzió.beyruth82:
Igen, mert többek között én is másképp írtam...nehogy kereshető legyen...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest