Új hozzászólás Aktív témák
-
bbmt
senior tag
Srácok,
Nem úgy volt, hogy a Watch Dogs Legion magyar feliratos lesz?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
válasz icemad #50538 üzenetére
Nekem is Yamaha van, simán be lehet állítani, hogy ne nyúljon bele a képbe csak átengedi.Egyszerűbb az erősítőt és a tv-t egy madzaggal összekötni és az erősítőre rárakni azt a 3-4 hdmi-s eszközt, mint a tv-ből lógjon ki 4 hdmi,ha meg valamit cserélni akarsz akkor a mostani tv-ket veheted le a falról, hogy hozzáférj. A töbiről, hogy a HD Master és egyebeket a tv nem vagy nem jól kezeli,ne is beszéljünk.
A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Ha kapok egy kódot a USA-ból azt még mindig be tudom váltani a store-ban?
A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Srácok,
Milyen wireless fejhallgatót ajánlotok a felsőbb kategóriából?
Olyan létezik amit tudok használni xboxon és pc-n is térhatással? Tehát 1 fejhallgatót keresek kb mindenhez xbox,pc,android telefon..
Ja, esetleg fülhallgató?
Ha ezek között lenne noise canceles az már álom lenneA kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
válasz bulikavagyok #68448 üzenetére
Ezt is meg a 7x-is nézegettem most.
Van valakinek tapasztalata ezekkel?A kanál a gyengék villája
-
bbmt
senior tag
Sziasztok,
Van aki használ xbox streaming appot? Sokszor játszok úgy, hogy otthon az xbox streameli a játékot a tabletre. Viszont a backward 360-as játékokat a gyári xbox alkalmazás nem engedi indítani.
Állítólag a google play-en levő 2 féle xbox streaming app-al, lehet velük így játszani.
Próbálta ár valaki?A kanál a gyengék villája
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest