Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gombinyó
őstag
válasz IntelKiller7 #168691 üzenetére
Nehogy aztán ne add neki vissza.
-
Gombinyó
őstag
válasz l.skywalker #157663 üzenetére
Game passnál hogy van ez a kivezetés? Ha teszem azt én eljutottam a Resident Evil feléig és szeretném befejezni, akkor meg kell vennem?
-
Gombinyó
őstag
válasz #34576640 #155217 üzenetére
4K tv mellé X-et vegyél, ha neked kényelmesebb a kontroller és egy kultúráltabb gépre vágysz. Neked kell eldönteni mennyire érdekelnek a túloldal játékai. Az tény, hogy sokkal komolyabb a játékfelhozatal exkluzívokból és nagyobb a játékos bázis ps oldalon. Viszont hangosabb a konzol (Pro) és (számodra) kényelmetlenebb a kontroller...
-
Gombinyó
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #153811 üzenetére
Ugyanezt éreztem én is, de 4K TV-n. Oké, oké, valamivel szebb lett, de játék közben annyira nem számított számomra. Sajnáltam volna érte a pénzt, ha teljes árat kellett volna érte fizetnem.
-
Gombinyó
őstag
válasz szimszonos #148776 üzenetére
áfamentes.hu
-
Gombinyó
őstag
válasz norberto_th #148212 üzenetére
Beléptél a weboldalra?
Próbáld másik böngészővel esetleg, nálam ott van az automatikus megújítás kikapcsolása minden előfizetés mellett. -
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147363 üzenetére
Akkor hagynám a One-t. Nagy változást nem fog hozni a Slim, szerintem pénzkidobás lenne az a 20-25ezer amit rálocsolnál.
Nem kihalós fajta
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
válasz eladogeppc #147360 üzenetére
Akkor inkább X-re érdemes váltani.
-
Gombinyó
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #146319 üzenetére
-
-
Gombinyó
őstag
válasz FollowTheORI #144383 üzenetére
Ez az ami csak tesztekben számít, játék közben nem nagyon tűnik fel.
A stabil fps viszont aranyat ér, bár én még a PS4 Prot se nagyon láttam dropolni. -
Gombinyó
őstag
válasz zsoltika74 #143427 üzenetére
Nálam nem volt meg a
Mondjuk én 2 méterről játszok 55"-on, nagyobb TV-n vagy 4k projektoron lehet nagyobbat domborít.Sokan viszont el vannak ájulva. Próbáld ki valamelyik áruházban vagy vedd webshopból és max visszaküldöd, ha nem lenne meg a
-
Gombinyó
őstag
válasz F_Peter #142069 üzenetére
Közben elkezdtem itthon pakolászni, mert nem hagyott nyugodni a hangja és meg kell követnem magam. Szabad térben ahol a friss levegó éri minden irányból valóban halk. Eddig be volt rakva a tv szekrénybe egy fakkba. Mondjuk a fat is ott volt és az nem problémázott miatta
-
Gombinyó
őstag
válasz bulikavagyok #141214 üzenetére
Annyira jó lett?
Lehet leporolom a lemezt. -
Gombinyó
őstag
válasz Clubforum2 #141130 üzenetére
Erről inkább az orvosod kérdezd.
-
Gombinyó
őstag
Megvan. Mondtam, hogy én vagyok a béna
A tvnek van egy eldugott android beállítása, hogy 4k HDMI jelformátum javítása. Ez hiányzott.Köszi!
-
Gombinyó
őstag
válasz pzstm #139773 üzenetére
Ha ilyen TV-d van neked is, nem küldenéd el a beállításokat légyszi? Egyszerűen nem akar összejönni.
Itt 8 bit és standard van, de ha átállítom úgy se jó.
Itt a leírások alapján nem pipáltam be az YCC 4:2:2-t.
Ha belövöm az YCC 4:2:2-t akkor ennyi változik:
A TV tudja a HDR10-et az tuti.
HDMI2 aljzatban van a box, a gyári MS HDMI kábellel.
Biztos én vagyok a balfsz, de valami nem oké. -
Gombinyó
őstag
Xbox one x-en mi az optimális display beállítás, ha 4k tvre van kötve. Egy sony 55xe8505 van ami tud hdr-t meg valódi 10 bitet. Mit érdemes bepipálni? Vagy hagyjam úgy ahogy belőtte megát? Egyelőre forza 7nél nincs meg az a hűha érzés.
-
Gombinyó
őstag
válasz LedyGyuszi #139296 üzenetére
A Kodi lett volna egy reménysugár, de legutóbb még smb-t se tudott.
Amúgy nem haragszom, mindenki arra használja amire akarja. -
Gombinyó
őstag
válasz l.skywalker #139000 üzenetére
Először a best buy topikban tűnt fel, onnan olyan ezerre sacollnám a megrendelt darabszámot.
-
Gombinyó
őstag
válasz parandroid #138955 üzenetére
Igen, csak ez most azért szokatlan, mert ez valós akció. A szoktak lenni akciók pedig a felárazzuk majd visszakciózzuk normál árra akciók
-
Gombinyó
őstag
válasz mike1334 #135400 üzenetére
A szövet 39, olyat vegyél. Jyskből nekem egy 50ezres szék volt, aminek az egész háttámláját 4 csavar tartotta, ami az ülő rész aljába volt csavarozva. 1 hónap alatt meg is adta magát, ment vissza a boltba. 90kg vagyok, nem volt vészes terhelés. Mikor visszavették az eladó mögött volt pár törött karfás modell is. Ők ajánlották, hogy inkább visszafizetik az árát, ami elég sokmindent elmond... Ismerős jobban járt, az övé fél év után tört el.
A Markussal nincs gond, 40ért nem igen van más normális alternatíva.Olvass utána a székes topikban.
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #134576 üzenetére
Goldal meg ingyen volt januárban úgyhogy olyan nagy piaca nem lehet.
-
Gombinyó
őstag
válasz DaveHutt #127658 üzenetére
250K-s PC-vel az MS exkluzívokat Xbox One S szinten sem biztos hogy futtatod néhány esetben
És szerintem itt a néhányon van nagyon erősen a hangsúly. Tényleg van pár olyan port amit nagyon nem sikerült optimalizálni, de ettől függetlenül már sok esetben egy 150k-s PC is veri a one-t.
-
Gombinyó
őstag
válasz MasterMark #126945 üzenetére
Azért az komoly, hogy xbox-on nem lehet hozzáadni smb sharet. Nálam egyelőre kuka így, pedig már kezdtem örülni
-
Gombinyó
őstag
válasz szupermacs #126863 üzenetére
Áhh, már régóta megy a dlc-s lehúzás...
Forza 6-ból van talán olyan kiadás ami már tartalmazza az összes dlc-t, de abból meg már a 7. rész az aktuális. -
Gombinyó
őstag
válasz hülyegyerek #126790 üzenetére
Nem tudom mit toltak mikor az 5 készült, de tényleg a leggyengébb rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest