Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz jonnyjoker01 #296 üzenetére
Jó hát persze vannak ilyen szituk és ez teljesen rendben is van.
Én meg az a véglet vagyok, hogy nagyon nehezen szokom át PC után akármi másra mert ezen nőttem fel.
Gamer telefon amolyan csak vészhelyzet meg lustaság miatt van mert van amikor nincs kedvem/energiám a gép előtt rohadni és lefekszem az ágyba azt ott megcsinálom az ilyen alap dolgokat vagy játszok nagyon egyszerű játékokat rajta. 'pl amibe elmegy az auto battle meg sztoris játékok,stb'De amúgy tényleg durva, hogy vannak akik mint te is lehozzák ezeket mobilon vagy akár csak kontrollerrel is mert nekem van ~10 év reakció alapú/gyors játékmenet MMO a hátam mögött és azért ezek a legdurvább fokozatú hologramok azért megizzasztanak PC-n is.
Kb mint amikor Vindictusba csináltam a challenge runokat ahol Raid Bosst kellet solozni és megvolt,hogy mennyi hitet kaphattál max a bosstol meg egyebek.Ugyan annyira nem veszem atom komolyan Wuwát de nekem is Camellya meg Carlotta team van legjobban összerakva azt most kb elég is mindenre a játékban. 'én inkább az eventeket szeretem kimaxolni ha lehet és azt most is megvan'
Neked amúgy lehet jó lenne egy ilyen 'kézi' konzol mint pl egy Rog Ally amin elfut akármilyen Windows alapú játék.
Van 1 Svájci haverom akinek az van és amikor pl épp nincs dolga a melóba akkor azon játszik gacha játékokat is.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz jonnyjoker01 #293 üzenetére
Hát grat de annyi biztos, hogy te valami mazohista lehetsz.
Nekem kb 2 napig nem volt kábeles netem mert a vihar kidöntött 1 fát a vezetékre és kénytelen voltam mobilon játszani addig.
Nem csináltam meg csak a napikat meg event runokat és azt hittem, hogy kitépem a hajam meg falhoz vágom a telót mert számomra az a tapis irányítás egy kínzással ér fel és már a karakter irányítása is gondot okoz.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egy mobilos játéknak nincs PC kliense nem is érdekel komolyabban max talán akkor ha ilyen atom casual játékról van szó amiben 0 reflexek meg célzás kell. 'megjegyzem a Poco X6 Pro mobilom viszi Wuwat elég jól szal nem azért egyszerűen gyűlölöm azt az irányítást mert csak PC-n nőttem fel egér+bill mellett.
Félre értés ne essék játszok mobilon mert különben nem vettem volna ilyet de direkt kerülöm az ilyen durvább irányítást igénylő játékokat. '1x lehet bepróbálok egy ilyen telefonos kontrollert bár igazából én a kontrollert is utálom '[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Grat!
Zhezhi elég jó kari meg több féle teambe is nagyon hasznos tud lenni. 'én most Carlotta mellett használom sub dbs/resonance dmg bufferként'
Nekem ilyen 1 pullos csodát még nem sikerült alkotnom a játékban, asszem valami 70 pullba fájt most Zhezhi. 'de legalább nem buktam a 50-50-et mint tavaly amikor elsőnek volt' -
Daelion
őstag
Azért ez a utsó Birth of the Imperator szintje a Colors have no form/festmény eventnek hát elég kedves volt azzal a Nightmare Hecate bossal így soloban.
Nem tudtam, hogy az lesz a boss és Camellya csapattal mentem be elsőnek, hát azzal nem kicsit volt irritáló meg annak a bossnak Havoc resistje van szal nem volt olyan jó.
Jó mondom rohadjon meg és bementem inkább a Carlotta/Zhezhi csapattal azt vele lepukkantottam de még ott is macera volt mert ha csak 1x hal meg akármelyik csapattag akkor alapvetően olyan erős lesz a boss, hogy azonnal megöli a karit ha elkap. 'azt így most maxolva van az event' -
Daelion
őstag
Hát ja kb amióta van Shorekeeper alig használtam Verinát is max ha off teambe kellet valahova.
Jöhetne is valami normális 'Shorekeeper kaliberű' nem gyerek support mert akkor Verinától is meg tudnék szinte teljesen szabadulni.Én most amúgy nem tudom mi van de több szerencsém volt update óta mint úgy általában.
Tegnap mondom kerítek pár echot Zhezhi-re kicsit jobb statjai legyenek ezzel az Empyrean szettel. 'eleve nem volt sok matim szal csak pár echot tudtam felhúzni'
Első Crites 4 costos Echo crit+crit dmg roll, csináltam másik 3 costos Glaciot az is crit+crit dmg+ basic att amit használ Zhezhi és a mások 3 costoson is beadta ugyan úgy.
1 costosok azok nem duplásak de ott is hasznos statok vannak ami kell neki.
Illetve mondom kéne neki valami jobb fegyver azt átváltottam a standard weapon banner alatt a Cosmic Ripples-re mert lilánál az is jobb azt be is adta 4 pullból.Szal alapvetően 1 nap alatt jobb statjai lettek Zhezhi-nek mint a legtöbb régebbi karimnak. 'pedig ő csak sub dps-nek van a partiban Carlotta miatt..'
Tipikus RNG, le merem fogadni hogy a következő karival meg szívatni fog rendesen.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Saját sebzése kb lényegtelen de állandó 12% Havoc és 12% Basic Attack dmg-t ad és Camellyának meg pont az kell azt meg azért nem adnám fel. 'amúgy sem sokat látsz Dreamlessből amikor használod mert csak repked ide oda'
Illetve az echo skillje egész jó parry-ra mert kb instant támadás és több charge is van rajta.De ha meg vizualitás, nekem meg Rocchia nem jön be mert nem szeretem a 'gyerek' karikat szal megy is a skipre. 'Supportnak meg Sanhua tökéletesen megfelel Camellyán és még ingyenes skint is fog kapni a kövi updateben'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Szerintem én már csak elfogadtam, hogy van azt kész.
Bár az tény, hogy amikor minden roll tökéletes de persze pont az a 1 hiányzik róla ami kritikus lenne a karinak akkor az eléggé irritáló tud lenni. 'morogtam is, hogy na most kéne ide D3-ból a Mystic és akkor rerollolnám azt az 1-et még ha sok materialba is kerülne 'Ja igen 1 challenge volt ami kicsit felhúzta a vérnyomásom, vannak ezek a fly challenge runok event alatt amikor ilyen gyűrűkön kell átrepülni.
Na annak asszem a 6-os szintje ami a városban van és bizonyos helyeken így hirtelen meglöki a karit valamilyen irányba az meg egyből fel akar valamire kapaszkodni és egyből fail vagy ha kihagyod azt a 1 darab arany gyűrűt a vége fele mert ott is meghülyül a kari. 'sztem egy jó 30+ percet biztos elvertem rá mire sikerült maxra kb már azon voltam, hogy hagyom a fenébe'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Hát én ARPG-n nőttem fel 'Diablo 2 óta játszom azokat' szal az RNG már megszokott kötelező barát még ha néha hátba is szúr.
Ahhoz képest ez még egész barátságosnak érződik nekem, egyedül a material farm ami elég szar de hát valamivel limitálniuk kellet a haladást a játékban. 'szerencsére az eventek egész jól adnak dolgokat azért' -
Daelion
őstag
Én tegnap csináltam meg a dream patrollokat maxra meg pár ilyen gyorsabban megcsinálható dolgot.
Nem vagyok completionist meg az achik sem érdekelnek semmilyen játékban de ezt most lehet én is jobban be fogom fejezni mert én sem érzem grind-nak. 'az a fly with Lorelei echo challenge tök szép volt pl meg belefutottam valami Excalibur questbe is 'Zhezhit már 90-re húztam meg skilljeit is kiraktam amennyire volt alapom 'kb 8 a középső 3 fontos meg összes node aktív' és hát ja nem kicsit dobta meg Carlottát aki már eddig sem volt gyenge.
Új Empyrean echo szet van rajta bár most marad olyan amilyenre sikerült mert konkrétan lenulláztam az echo upgrade matit de szerencsére működik amennyire kell.Ja igen azok az új Nightmare Echok is elég jók bizonyos kariknak jobb is mint a régiek.
Camellyan le is cseréltem a Dreamlesst az új Nightmare Crownless-re mert hát nem volt elég OP így is az a kari. 'szerencsére elég hamar beadott egy Crit alapút amin rollot crit/crit dmg meg base attack %-is ami ugye kell neki"[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Tegnap este nekem is sikerült befejezni a fő sztorit meg Carlotta companion sztoriját.
Persze mellette ment a felfedezés meg Carlotta Echo szetjét is össze kellett rakni azt most kicsit jobbra akartam az átlagosnál amiket használok. '76% Criten/~300% Crit Damon van per pill'Nekem nagyon bejött a 2.0 szinte nem is játszottam semmi mást az utóbbi héten csak ezt meg a szokásos másik gachámat de ott csak a napi rutin ment ami nem tart sokáig.
Nem is tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy figyelmeztetett 1 játék hogy na most már lépjél ki szünetet tartani.Most meg ezt is beadta így 70-ik pullra aminek nagyon örülök mert első banneren nem sikerült előzőleg.
Na most meg neki kell összerakni az új Echo szetet meg fel is kéne fejleszteni 90-re, hogy rendesen be tudjam vágni Carlotta mellé. 'Asszem lőttek az összes alapanyagomnak '
Következő Rinascita karikat én sztem skipelni fogom, talán majd Zani fog csak érdekelni de ő meg kb utoljára jön ha minden igaz.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na igen elég jó kis kényelmi faktor lett meg szórakoztató is.
Sztem az biztosra vehető, hogy ha a következő ilyen nagyobb terület update-ben nem lesz repülés akkor menni fog a panasz áradat. 'már most is vannak akik szeretnék ha lehetne repülni az előző területeken is'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #256 üzenetére
Daily-t azt már én is skipelem mert ismerem kb mindet, world questeket el szoktam olvasni most hogy update-ra várva azokat csináltam én találtam köztük pár egész jót/szórakoztatót.
Main meg karakter sztorit azt kizárt, hogy skipeljem de persze van bennük filler duma ami ja olyan amit említettél de 1x kibírom azokat. 'én kb csak a sztorik meg a harcrendszer miatt maradtam a játékban'
Bár azt én sem értem, hogy opcionálisan miért nincs bizonyos játékokban skip lehetőség mert ugye sokan szoktak panaszkodni miatta.'nekem aztán mind 1 ha van nem kötelező használnom szal felőlem lehetne mindenhol '
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Úgy mondod mintha a 30 sok lenne. Grat! 'én még mindig várok az első dupla SSR pullomra'
Hát igen nem véletlen mondták, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb update és már melóztak rajta egy jó ideje.
Egy ideig biztos el leszek vele a szokásos csiga tempómmal.#248 Dewri
Játszható karakter lesz elvileg. 'Brant meg Phoebe is'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nah megint eljátszotta azt a játék amit kapásból a kezdéskor amikor elsőnek volt Yinlin.
20-ik pullra pity nélkül jött SSR de persze buktam 50-50 et és Calcharot kaptam..
Agyaltam kicsit, hogy most mi legyen de mondom rápróbálok még 1-2 multit azt eldöntöm.
Következő multival jött Carlotta.
Mivel maradt elég sok pullra való rámentem a fegyverére is ami nagy nehezen de meglett bár most megint le lettem nullázva. '20 Radiant tide meg ~10k Astrite-ot csaptam el amit már gyűjtögettem egy ideje'
Annyi baj legyen, sztem amíg megy Zhezhi bannere őt fogom próbálgatni max ha nem akkor pityt építek rajta. -
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #243 üzenetére
Én most azon agyalok, hogy ha bukom 50-50-et Carlottan akkor próbáljam tovább vagy inkább próbáljam garantáltan kiszedni Zhezhi-t mert őt sajnos buktam első körben pedig kellett volna. 'tök aranyos na meg ő is Glacio amiből hiányom van '
Na de majd még kiderül, hogy lesznek a dolgok. -
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #229 üzenetére
Hát Carlotta gunt használ azt már szeretnék egy olyan karival is játszani mert a mostaniak nem igazán jönnek be.
Rerunok közül engem Zhezhi érdekelne mert első körben nem sikerült sajnos. 'buktam a 50-50-et és inkább megtartottam a garantáltat Shorekeeper-re utána'Mentem most 1 illusive realm kört ezzel a Lumival de ez a gameplay nem nekem való. 'bár meg kell hagyni amikor eldobja azt a dagadt hörcsögöt vagy mi a fenet azon nevettem 1 jót '
-
Daelion
őstag
Az úgy elég korrekt.
Én nem merek most semmire gemet használni mert Carlotta mindenképp kéne nekem 2.0 után és arra rakom most félre az összeset.
2 SSR nekem még nem volt ebben a játékban 1 multi pullból. 'egyik haveromnak volt dupla Jinhsi pullja de ő már nem játszik a játékkal..'
Másik gachában amit játszok volt 1 napja olyan szerencsém amire kb annyi esély lehetett mintha megcsapna a villám szal most nagyon figyelek mindenre mert kicsit babonás vagyok ilyen téren. 'alapvetően 3x10 pullból kiszedtem a játék jelenlegi kb legerősebb karakterét 2x is és még a jelenlegi banner karit is azon felül és ilyen 2+ év után 1x volt nekem abban a játékban' -
Daelion
őstag
Elvileg kb így néz ki egy fullos rotáció azzal a team-el ha valaki nagyon tryhard módba játszik:
https://youtu.be/YInPG4uEK-g?si=puCvwZL_u-b3rsfC&t=783
Azért elég effektív és Sanhua csak pár másodpercre kell buffok/ulti miatt.
'én csak nézni szoktam ilyeneket kíváncsiságból de én pl nem is ebben a teamben használom Camellyat jelenleg 'Idle hangok meg hát ja, néha gondoltam is hogy még szerencse hogy fejhallgatóval játszom a játékot mert különben lehet furán néztek volna már rám itt a házban. 'Japán szinkronnal játszom és ott is ugyan ez megy, Jinhsi is elkezd nyöszörögni ha idlen hagyod '
-
Daelion
őstag
Passz ehhez én sokat nem tudok kommentelni mert csak atom casual módban tolom a towert.
Most is meglett 22/30 és elég is volt belőle. 'ez amúgy 125 Astrite bukót jelent az meg nekem nem akkora motiváció, hogy szarakodjak vele'
Camellyat meg ja szokni kell a kombóit mert különben szétcsapnak ha csak darálsz vele. -
Daelion
őstag
Köszi! Nem voltam benne annyira biztos, hogy kell e a fegyvere de mondom mind 1 legyen meg rendesen a kari mert amúgy tetszik.
Én sem rajongok ezekért a gyerek karikért de már megfigyeltem régebbi MMOs korszakomban is, hogy van egy bizonyos felhasználó réteg/playerbase/kultúra akiknek igényük van rá.
Nincs mire alapoznom mert ugye nem vagyok Genshines de ja ezek már kicsit túl vannak tolva dizájn szinten mint vmi arisztokrata flanc. 'bár maga az új hely is olyan stílusra hajaz'#216 Shiro
Nekem is Carlotta a cél ha 1-et kell választanom mert másra nem lesz elég pullom.
Nem 100% de amennyire látszik elvileg GunSword-ot használ mint fegyver és nekem már nagyon hiányzik egy gun SSR kari mert én egyik SR gun karit sem használom a játékban pedig alapvetően imádom a ranged/hibrid karikat minden játékban. 'Kritika online-ban Psion/Eclair volt a kedvenc klasszom amit a mai napig hiányolok '[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #213 üzenetére
Tegnap este meglett Camellya fegyvere is 55. pullra de már szinte mindent kiszedtem a mostani eventekből szal kb le vagyok nullázva.
Én amúgy csak simán gemnek vagy crystalnak szoktam hívni minden gacha játékban az egyszerűség végett mert kb ugyan azt jelenti.
2.0 majd január 2-án jön de szerintem addig nem is fogok semmi pullra költeni mert nem fog kelleni semmire.
https://youtu.be/QZfixu4lmT8?si=ejR2ckHRo9yG0vYu
Elvileg ez lesz eddig a legnagyobb update a játékban.
Karik akik majd lesznek benne és tudni lehet róluk eddig:
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Azért sztem ez a több acc közti váltogatás elég niche probléma itt ahhoz, hogy egyenlőre foglalkozzanak vele.
De igen jók ezek a quality of life change változtatások mint a dupla reward 1 kattintással mert van, hogy napokig nem használom el a platet csak amikor már majdnem maxon van mind 2 része és akkor azért jól fog ez jönni. 'sokszor nem játszok többet a napiknál és lépek is ki utána pláne 2 update közt amikor már minden eventet/sztorit megcsináltam'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Köszi!
Hát remélem meglesz azért de ha nem akkor is van egy elég jól felrankolt Commando of Conviction-om ami elvileg egész jó neki. 'Prydwen szerint'
Én is amúgy mostanság tekertem kicsit az Echo szetjeimen mert annyira nem érdekelt csak már annyi materialom volt hozzá meg minden, hogy mondom oké akkor kicsit reszelek rajtuk. 'nem lettek olyan jók de azért jobbak mint voltak'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én is nem bírtam magammal azt meló közben beléptem telón a játékba és ott summonoltam. 'szerencsére olyan melóm van ahol ez nem gond'
Előző maradék pity-vel együtt 71-ik pullra kaptam SSR-t és hála ég most elsőnek megnyertem ezt a rohadék 50-50 rendszert szal meglett Camellya..
Fegyveren 20 pullnál tartok de még semmi és le is nulláztam magam ezzel szal azt majd próbálgatom azt vagy meglesz a végére vagy nem.
Echot én majd elveszem Danjintól mert úgy is őt szándékozom lecserélni és ugyan az kell nekik szal az legalább le van tudva. -
Daelion
őstag
válasz nonsen5e #196 üzenetére
Én is csak atom casual módban játszom a játékot day 1 óta. 'lvl 66 az accom most'
El lehet lenni de ja 2-3 bannerenként tudok 1 karit kb biztosra kiszedni a többi az csak szerencse alapú ami nekem nincs ebben a játéban. 'egyik 50-50-et sem nyertem meg eddig'
Jinhsi-vel voltam úgy mint te most és kb 2 nappal a vége előtt sikerült kiszednem de a végére már nagyon kaparásztam a gemet meg az időmet is. '+ fegyvere is meglett de ott már pity volt asszem'
Így ránézésre Camellya is hasonló sztori lesz, 50-50-et tudom triggerelni de ha bukom szokás szerint akkor nagyon necces lesz pedig nagyon kéne az a kari nekem is..[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Ma meglett a fegyvere is, közel volt már a Pity azt direkt egyenként summonoltam és a 66-ik pullra adta be. 'ez már gyűlt egy jó ideje'
Karit felhúztam 90-re meg kapott egy tejesen új Echo szetet is ezzel az új boss Echoval. 'Verina szetje marad nála azt nem piszkáltam'
Beraktam Havoc Rover teambe mint support azt ja így elég jó lett. 'meg hát lore-nak is megfelel ha 1 csapatba van' -
Daelion
őstag
Nah én is most értem a végére.
Hát ez tényleg eszméletlen szépen össze volt rakva pláne ezzel az igényes zenével.Az a rész amikor portálokon kellet átugrálni mindenen keresztül az meg tok ilyen Ratchet and Clank Rift Apart feeling volt.
-
Daelion
őstag
Ez a portál nyitogatás/mászkálás amúgy tiszta Portal 'Valve játéka' érzést kelt bennem.
-
Daelion
őstag
Én is pont ma délelőtt láttam ezt a videót, nagyon korrekt az egész.
Aztán engem meg van, hogy ki szoktak röhögni meg leszólni hogy nyamvadt 'gacha' játékokat is játszom amibe szerintük semmi igényesség sincs csak olcsó cash grab szutyok biztos. ' Persze sok olyan is van de aztán nem mintha manapság a nagy AAA PC játékok annyira igényesek lennének sőt merem mondani, hogy bizonyos gachákban több effort meg 'lélek' van mint azokba.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nah végre egy kis szerencse 'úgy kb Yinlin óta nem volt '.
Beléptem most reggel azt rányomtam 1 10-es pullt:
Ez most Pity nélkül lett meg mert 23 pullnál tartottam előző SSR óta a banneren.'viszont előző 50-50-et is buktam szal az viszont garantált volt'
Fegyver banner az 53 pullnál tart összesen szal az event végéig sztem a fegyvere is meglesz. 'elvileg más supportnak is elég jó'
Sztorit/új részt sztem majd csak este kezdem el. -
Daelion
őstag
Szépen összerakták az biztos. 'meg ahogy hallani mind a 2 Rover hangját és a 2 szemében külön-külön tükröződik a csaj meg csávó Rover'
Én mondjuk Japán szinkronnal játszom a játékot de gondolom az sem lesz rossz.Pont időben értem el a max lvl capet/lvl 60-as uniont ma délután, 2 main karit fel is rántottam 90-re de Rover-hez mehetek Sonance Casketet farmolni. 'tudom ez nagyon lassú volt de én tényleg atom casual szinten játszom a játékot'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Jaja, igazából én már teljesen elengedtem a gacha részét a játéknak de ezekért a sztoris dolgokért megéri játszanom vele mert ezek nagyon tetszenek. 'meg hát nagyon adja nekem a harcrendszer még most is'
Persze azért rá szoktam próbálni karikra ami tetszik hátha beadja de ha nem akkor sincs gond mert szerencsére ezekhez a sztoris tartalmakhoz bőven elég amim van. 'fullos Echo rollokra/min maxolásra sem feküdtem rá, jó az úgy ahogy van azt csá'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Engem meg mint aki nem Genshines pont hidegen hagy ez az egész, szép kék színe van ami a kedvenc színem és ennyi megy is rá a pull. 'ezt az egész ki honnan 'lopta' az ötletet eleve utálom a mai világban mert kb semmi jelentősége sincs, akármire rá lehetne fogni már és igazából semmit sem számít végeredményben..'
Tegnap fejeztem be ezt a Moonlit eventet és nagyon tetszett, meg a többi eventet is megcsináltam/kiszedtem a rewardokat ami kellett/számít valamit.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Jah az előfordul igen de szerencsére nem olyan gyakori, ahol meg van azt már megfigyeltem hol és direkt nem viszem azt a csapatot oda. 'vagy kicserélek 1 karit'
Havoc/Electro/Spectro teamem van jelenleg ahol 1 kari mindig support de azért elviselnek 1-1 ideiglenes kari swap-et.
Dreamless farm jah azt én is megjártam már mert kellett Havoc Rover meg Danjin-nak is 1-1 példány dé én megelégedtem sima ATK%-os verzióval egyenlőre. 'rég nem farmoltam, amikor elkezdtem farmolni még nem is volt meg a 21-es databankom szal gondolhatod mennyire volt jó farmolni ' -
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Hát azért grat!
Én ezeket már elengedtem mert csak elrontsa nekem az egész játékélményt ha ráfeszülök de többet tényleg nem szeretnék Lingyangot látni attól függetlenül..
Van 1 Yinlin team/Jinhsi team meg 1 Havoc Team Rover/Danjin-al és ezekkel játszom meg fejlesztgetem őket azt kb ennyi meg majd talán összedobom a Jianxin setupot mert az egész bejött amikor próbáltam a karit.
Volt 1 haverom aki játszott eleinte a játékkal na ő képes volt 1 pullból kiszedni Yinlin fegyverét, na mondom húzz már a fenébe. 'meg dupla SSR banner pullokat csinált, szó szerint nevetséges kategória és F2P volt de azóta elment másik F2P játékot játszani..'Amúgy nekem eventekből ez a Illusive Realm a kedvencem, előzőleg is kiszedtem fullosra belőle mindent.
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
válasz jonnyjoker01 #150 üzenetére
Nem meta alapján szoktam húzni semmilyen gachaban, ami tetszik és kéne arra rápróbálok. 'normális gachában erre van is reális esély még F2P játékosként is..'
Verina megvan mert ő volt a selector karim új accon játék kezdéskor és használom is több teamben is.Na ezaz, hogy ezt a 2-4 bannerenkénti témát én meg tudtam emészteni, de az hogy még azon belül is csak 50% esélyem van hogy megkapom na az már számomra nagyon bicskanyitogató mert eddig az összeset buktam. 'pláne, hogy még szar karival is buktam őket, Jianxin az első amire azt tudom mondani hogy oké ezzel még tudok valamit kezdeni meg tetszik is'
Fegyverekről ne is beszéljünk tényleg, eddig csak Jinhsi fegyvere lett meg és az is kb az utolsó napon.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én megint buktam a 50-50-et. 'szó szerint mindegyiket buktam eddig'
Changli banner közben 1 SSR pullom sem volt szal átment a pity a mostanira ahol be is adta de persze nem kaptam a banner karit hanem Jianxin-t kaptam. 'hála ég legalább nem Lingyang megint mert akkor töröltem is volna a játékot..'Szép lassan amúgy haladok 3 egész jól összerakott csapattal 'lvl 80' de én már nem is várok semmit ezektől a banner pulloktól, nevetséges ez az egész rendszer ahogy van.'itt most nem wutheringre értem hanem úgy általában ez a féle gacha rendszer úgy általában'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én sem gondoltam, hogy ez ennyire erős lesz mert eddig csak a DPS karikkal próbáltam és mindig megvágott kb 30-40% HP-val a vége előtt amikor enragel 2 perc után. 'ezzel meg úgy ledaráltam, hogy csak pislogtam hogy itt mi a fene történik '
De ja ez a játékmód maradhatna akár véglegesnek is a játékban mert szórakoztató meg poén próbálgatni a variációkat.
Annyi hátránya van, hogy amikor ez után visszamegyek a sima karikra így hirtelen tök gyengének érződnek.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Bazki hát azért ezzel meggyűlt a bajom.
Illusive realm lvl 90 es verzió és a trial Baizhi-vel lett meg full Shield builden, nem gondoltam volna hogy ez ennyi dmg-t képes kitolni magából ezekkel a buffokkal amik itt vanank.Áh imádom a harcrendszert ebbe a játékban. '7+ év Vindictus után ez már nagyon hiányzott..'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
-
Daelion
őstag
Na végre.. így 4 nappal a banner vége előtt csak meglett 66-ik pullra miután buktam a 50-50-et az elején. 'fegyver még nincs de talán pity-ből meglesz az is pont az event végére de az annyira nem izgat igazából'
Danjin meg most lett ezzel maxos ami nem rossz mert a 2.-ik csapatomba benne van Havoc Rover mellett.Amúgy ez a Jinshi sztori nagyon bejött ,ezek a cut scenek egyre jobbak/látványosabbak.
-
Daelion
őstag
Passz én nem vagyok Genshines mint írtam korábban nekem ez az egész rendszer teljesen új..
Mobile Legend Adventuret játszottam 2 és fél évig ott nem volt ilyen gondom soha mert olyan rendszerek voltak amik segítettek ebben illetve most Nikkeben sincs ilyen bajom. Jelenlegi egyik nyári limitált bannert konkrétan kiszedtem fixen max limit breakre vagyis 4x kellet hozzá a kari. '2x kiszedtem pullból 2x pity ticketből mert ott van ilyen és így meglett a játék lobbi animált háttere a karinak amit inkább nem linkelnék be ide 'Amúgy én elvagyok Yinlin-el sima lila fegyverrel is, persze biztos nem tudnék annyira jó Tower rankot csinálni de azért nem használhatatlan a fegyvere nélkül sem.
Ezt az oldalt használom Wutheringhez mint guide/útmutatás mert Nikkeben is ezt használtam amíg nem ismertem eléggé a játékot.
Ezek vannak Jinshinek listázva mint legjobb fegyverek és jelenlegi kariknak nem nagyon kell senki másnak szal azért nem próbálok rá inkább amíg nincs meg Jinshi. 'leszűkíted Broadblade-re a karikat és nekem ott csak Calcharo van meg és neki pl nem kell'
https://www.prydwen.gg/wuthering-waves/characters/jinhsi[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nem rerollozok semmilyen játékban, nincs is időm rá eleve így is volt több hét mire elértem a 1.0 sztori végére.
Yinlin szerencsére megvan, többi meg az ami alapjáraton van kari a játékban. 'jah meg 3x kaptam már a nyamvadt Lingyangot amivel nincs is kedvem játszani mert nem igazán tetszik..'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Még nem adom fel de ha a köv bannert is bukom akkor sztem inkább lépek és nem idegelem magam. 'pénzem nekem meg ilyenre nincs, hogy fizessek a karikért'
Nem akarok mindent elsőre megszerezni de így, hogy effektíven minden banner limitált és nem kerül bele a standard pullok közé esélyként sem hát ehh nem tetszik hogy finoman fogalmazzak..
Az a szerencse, hogy itt kivételesen az alap karik is egész használhatóak pláne a Havoc Rover de azért én szeretek új karikkal játszani meg több csapatot építeni akár 1-1 kari köré ami tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na nyitottam topikot Nikkének mert nem akarok máshova offolni vele.
Mint mondtam szerintem Wuthering egy nagyon jó/igényes játék kb sokszor el is felejtem, hogy egy gachát játszom csak sajnos számomra pont az a része ami meg is eszi a fenébe az egészet.
Persze egyenlőre csinálom a sztorit amíg lehet de túl komolyan inkább nem fogok ebbe időt fektetni mert számomra ez a gacha rendszer sajnos nem kifizetődő.
Nektek meg jó szórakozást kívánok illetve sok szerencsét a banner pullokhoz![ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én ilyen mindenevő vagyok ,tetszik a Nikke harcrendszere is meg ami Wutheringbe is van.
Amúgy Nikke is nehezebb így teljesen end game szinten ahol azért kell figyelni a raid mechanikára mert különben 1 hiteli az egész csapatot tök mind 1 milyen fullos. 'Solo raid ami pár hetente van, ott én jelenleg benne tudok lenni a top 3-5%-ba ha akarom'Nyári eventen meg már most szétröhögtem magam, kész amiket itt kitalálnak dumákat.
Gondoltam már, hogy nyitok egy Nikke topikot de sztem itt nem játszik vele kb senki szal sok értelme nem lenne.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nekem aztán biztos nem, amióta írtam toltam már megint 2x10 pullt Jinshi-re de még mindig semmi.
Közben a haverom meg kiszedett egy extra copyt sima 10-es húzásból amit most event adott...
Én már úgy vagyok vele, hogy sztem ha a kövi banneren is bukom a 50-50-et akkor lépek a játékból, nekem ez a típusú gacha rendszer nagyon nem bejövős sőt igazából bicskanyitogató..Imádom a játék harcrendszerét meg a világát is de ez számomra tönkreteszi az egészet, hogy örülhetek ha fél evente 1 bannert talán be tudok húzni mint free2play..
Közben Nikkeben is beesett a nyári event meg a nyári limited karik és simán ki tudom szedni mindet sőt tegnap volt egy 3 SSR dupla banner kari pullom 10-es summonból és extrában egy legritkább típusú meta karit is odavágott ami persze ott is nagyon ritka de legalább akkor sem ez a 50-50 rendszer szívat.. Ja és itt van golden ticket rendszer is amit minden pull után kap az ember és 200-ért azonnal ki lehet venni a banner karit is és ebből nekem per-pill 600+ van szal akármilyen limited jön 1 darabot legalább biztos ki tudok szedni..
Zenless zerora rá sem próbáltam inkább, nem tetszenek a kari dizájnok meg az úgy alapjáraton a stílusa sem.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Panaszkodtam a gacha haveromnak is erre ezt küldi:
Ennek a tagnak valami undorító szerencséje van gacha játékokba. 'Nikkeben is ezt csinálja..'
Már kérdeztem tőle, hogy lottózni nem akar esetleg.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Arra aztán várhatnak tőlem, 10+ éve játszok mikrotranszakciós játékokat és max kozmetikára költöttem és azt sem sokat. 'szar falusi fizumat nem egy gachára fogom elszórni..'
Megjegyzem van gacha amibe free2play játékosként is megvan majdnem az összes kari a játékban sőt igazából 1 kivételével csak az nincs meg ami nem is érdekelt és skipeltem. 'ezek szerint el lettem kényeztetve ott '[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Én még csak tegnap este fejeztem be a Chapter 6 sztorit mert mindig valami mást csináltam inkább. 'meg ugye én más játékot is játszok azt van, hogy arra megy el az időm'
Egyenlőre nem kezdem az új sztoris részt inkább alkotok most a karikon meg a második csapaton amit Havoc Rover köré építek Danjin+Baizhi-val. 'tetszik a játékstílusa ennek a csapatnak, jó pörgős csak azért Danjin-al nem árt figyelni'Yinlin/Calcharo/Verina csapat meg most lesz mindegyik 60-as.
'Szokásos guide oldalról olvasgatom a dolgokat amit régen Nikke végett is használtam,hogy azért ne vakon okoskodjak meg pazaroljam a dolgaim'Azt viszont nem vágom meg ugye nem is vagyok Genshines, hogy amik pl előző banner karik voltak Yinlin meg Jiyan azok majd idővel bekerülnek a standard summon/pull rendszerbe is mint lehetőség?
Szal ha esetleg nem tudta előkeríteni valaki banner alatt azért kis esélye még marad random summonba? 'Nikkeben ez úgy van, hogy a limited meg collab karik nem kerülnek be esetleg a limitált évente 1x visszajön bannerként de minden más megy át standard summonba meg wishlist lehetőségnek 1-2 update után ' -
Daelion
őstag
Hát én nem tudom mi a fene van mert ez még az átlagosan szar szerencsémhez képest is idegesítő már..
Mind 1 játszok azzal a 1 normális csapatommal ami van a többi meg marad olyan amilyen meg úgy sem tervezek annyira komolyan end game min-maxolni/pusholni.
Jinshit meg majd próbálgatom a banner végéig hátha ad még 1 SSR-t mert akkor ugye már garantált, Yinlin is csak így lett meg mert akkor is buktam a 50-50-et a majommal..[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Most komolyan? Ez már a 3-ik ebből a nyomorultból amióta elkezdtem játszani és persze megint ezzel bukom a 50-50 banner karit..
De legalább akkor adna valami olyat aminek hasznát is veszem/nincs meg pl egy Encoret vagy tényleg akármi mást.. El is ment a kedvem tőle, hogy játsszak ma a játékkal.. 'megyek is inkább Nikket játszani..'[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Ezt a több accos témát már én sem csinálom sehol évek óta.
Ilyen lesz ami lesz alapon játszom. 'utoljára Vindictusban volt több accom meg vagy 6-7 akkori max lvl karim de uh az már nem megy nekem'Nem mondom, hogy a Lingyang pullok nem triggereltek de mondom mind 1 ha hosszabb távon játszok a játékkal akkor idővel úgyis meglesz amivel szeretnék játszani ha meg lépek a játékból más indok miatt akkor tök 8 mik voltak meg. 'Nikke-ben volt 1 ritka kari ami már megjelenés napján benne volt a játékban, az akkori Meta DPS de nekem csak 1+ év után lett meg de addigra már volt több erősebb/powercreep új karim is de azért persze örültem neki mert mar meme szint volt hogy nekem nincs meg. '
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Amúgy én még bírom is az ilyen Monk stílusú karikat de itt valahogy nem vonz, hogy azzal a karival játsszak/annyira nem tetszik a dizájn sem.. 'majd valami alt csapatba bevágom talán'
Jelenleg Yinlin/Calcharo/Verina a main csapat és ennek tetszik is a játékmenete.
Majd 1 Havoc Rovert lehet kipróbálok amint lehetőségem adódik rá mert arról jó dolgokat hallottam.[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Ne is mond nekem 2x is beadta már Lingyangot.
Első garantált 5* karim ő volt illetve Yinlin bannerén is vele buktam a 50-50-et..Nekem ez a 50-50 rendszer még újdonság és hát meg kell mondanom már most nem szimpatikus ez a rendszer. 'Nikke-ben simán csak rate up van banner event karinak de általában be is adja amikor SSR karit ad, utóbbi ~ 1 hónapban 3 banner karit is kiszedtem 90 pullból összesen amit itt annyira nem tart sokáig összeszedni mert adnak gemet/ticketet elég sokat'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Nekem bejön mind a 2 véglet ezekben a harcrendszerekben.
Igazából talán csak az ilyen tower defense amit nem szeretek meg a turn based-et is max egy párat talán.
Fast actiont viszont sokat játszottam szal ez vonz a legjobban. '~7 év Vindictus, Kritika Online + Blade&Soul is ment 1.5 évig külön külön'
Na igen Nikke-ben nem szaroznak a körítéssel és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt 1 indok a kipróbálásra day1-en bár nekem a világa/sztorija is tetszik illetve a soundtrack-ot is bírom van, hogy játékon kívül is hallgatom .Amúgy kb mennyi idő lehet jelenleg elvinni a jelenlegi sztori végéig Wuthering-et meg gondolom akkor nyílnak meg a komolyabb end game tartalmak/tower-is?
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Goddes of victory: Nikke 'Stellar Blade fejlesztőinek a kulturált gacha játéka '
Itt már teljesen end game szinten vagyok 5 összerakott csapattal szal ha nincs éppen event vagy sztori update akkor csak belogolok a napikra azt kb annyi jelenleg amit ott csinálok.
Azért is mertem megpróbálni egy másik gachát is most amit esetleg lehet ilyen casual szinten free2play játékoskén is játszani . 'illetve imádom ezeket a fast paced action stílusú játékokat és kb a harcrendszere fogott meg legjobban a Wutheringnek'Szerencsére ahogy nézem van Wuthering részlege is egyik guide oldalnak amit Nikke miatt is olvastam régebben amíg még nem ismertem a játékot szal asszem kicsit utána olvasok azért a dolgoknak itt is. 'valamennyit láttam videókból de azért hirtelen elég sok minden/rendszer van a játékban ahogy nézem'
[ Szerkesztve ]
-
Daelion
őstag
Na én is próbálgatom a játékot mert így videók alapján tetszett a harcrendszere meg úgy az egész.
Nem vagyok Genshines szal nem igazán az miatt. 'pár hétig ha játszottam vele amikor újdonság volt de hagytam inkább mert nem volt rá időm rendesen meg volt sok minden más amit játszani akartam'Általában nagyon nincs szerencsém gacha játékokban de most itt szerencsére meglett Yinlin 20 pullból. 'első 10-ben volt egyből SSR vagy minek nevezik itt de ott buktam az 50%-ot és Lingyang-ot adott de utána ugye a következő SSR pull már garantált Yinlin volt'
Választós ticket-el meg Verinát vettem ki mert az mindenképp kellett. 'sajnos nekem a garantált első SSR is Lingyang volt..'Nem tudom, hogy meddig fogom vinni a játékot de így most Yinlin-el több kedvem lett. Elég komolyan invesztálva vagyok egy másik gachába már 1.5+ éve szal az a prioritás és lehet 2-re nem lesz annyira most sem időm de majd meglátom vagy max játszom atom casual szinten ezt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Eladó Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Bluetooth
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest