Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
gotti61
csendes tag
Helló
Keresem peterboy által készített wrc 3 track update-ket. A 13 pályából 6 van meg. Mivel a nogrip oldal behalt, eltűntek a netről ezek a fájlok.
A hiányzók: spain-mone carlo-sardinia-wales-alsace-germany-new-zealand.Ha valakinek ezek meglennének, kérem ne tartsa magában
A fájlok egyenként 100-170mb nagyok rar-ban, de remélem találunk megoldást.
Előre is kösz mindenkinek.üdv gotti
üdv gotti
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Látom jó régi ez a topic, de lenne egy kérdés. Mekkora eséllyel lehetne ezt a játékot eredetiben is megszerezni? Amiket néztem oldalakat így Mo-n belül elvileg lehetséges, bár kevésnek tűnk az esélye, ahogy eddigi próbálkozásaim sikerültek. Lehetséges, hogy posta szállítással próbálom meg valamelyik webáruházban, ahol elvileg lehet még rendelni. Érdekes, hogy vannak hasonlóan vagy régebben megjelent játékok, amik kaphatóak, de ez már nem nagyon. Steamen sajnos nem árulják, pedig az lenne jó alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
Barell
senior tag
Nos több óra játék után azt kell hogy mondjam minden téren bejön. Kivéve 1-et. Az autó hangok!!!! Nem hiszem el hogy még mindig gép zümmögés a kocsihang. Ennyire nem lehet életszerű hangot csinálni egy játékba? :/
-
Barell
senior tag
Valaki nyomja esetleg logitech momo-val? Ez a rész már kezeli rendesen?
-
Menyus911
tag
válasz ricshard444 #4 üzenetére
Csatlakozom, konnyed kikapcsolodashoz tokeletesen megfelel, nem ertem miert huzzak le ennyire.
[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Tegnap én is mentem egy két futamot......eléggé villámlábunak kell lenni egy két szakaszon,mert 1mp hátrány és épp a 10. ha vagy.......Meglepően élveztem a Suzukit.....jól eltalált autó lett......ellenpélda a Proton.....Én padlóztam a grafikát és nekem sincsen semmi bajom vele,éles és jól láthatóak a részletek is.Hanem ami érdekes ,már két pályán is eltévedtem,azok néha nem egyértelműen vannak kiszalagozva,kizászlózva.....
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #4 üzenetére
Szerintem sok potenciál lehet a motorban, ha lenne tőke Dirt szint simán meglenne,sőt...
Sokan mondják,hogy ronda, nemértem miért...[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Én már kipörgettem 1x,csak Windows telepítés miatt elveszett a mentés. Amúgy ajánlom a játékot,könnyed kikapcsolódást nyújt a hibái ellenére is
Vannak dolgok...
-
mikrosuttii
aktív tag
Saját gameplay (HD 720p!):[link]
-
zolee5016
őstag
Egy pofonegyszerű menürendszer,egy nagyon fapados beállítási felület után,lehet menni rallye-zni.Rajtam kivül tolja valaki???
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
Sziasztok! Nem találtam ennek a játéknak topicot így gondoltam nyitok egyet..
Az előzetesek alapján kapott hideget -meleget.Video alapján eléggé furcsának tünt,és a 2.rész folytatásának tünt minden szempontból.De szerintem minden téren jobb lett a 2-nél!
Eléggé nehézre sikerült a játék,lehet vele bajlódni mire belejön az ember.Állitások nélkül kevés autót lehet jól irányítani,de ha ráérez az ember akkor mehet a móka..
WRC 3[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest