-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz McCsaplak #80698 üzenetére
Szeva Vegyél nyugodtan !
Itt a link hozzá ha így veszed és a késöbbiekben meg osztod még kedvezményt is kapsz a többi játékra !
-
echterion
nagyúr
válasz McCsaplak #80698 üzenetére
Ezek általában újrafelhasznált retail kulcsok, azért ilyen olcsók. Sokak szerint ettől még ugyanúgy nem legális a windows-od, de amúgy teljesen szabályszerűen csinálnak ilyen újrafelhasznált kulcsokat.
BfA-t én cdkeys-ről vennék alapesetben, az előző pár kiegem is onnan van, de most nem tudom, hol lehet a legolcsóbb, esetleg milyen előrendelői bónuszok vannak, amik befolyásolhatják egyes helyek árait.
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Ez az instant gaming mennyire megbízható?
Jók az árai, már-már gyanúsak.
Pl: Win10 Home OEM 10€
Retail price: 100€
Na ez már a nagyon-nagyon gyanús kedvezmény... Van valakinek tapasztalata? Természetesen a BFA miatt kérdem, csak ott még hihető a kedvezmény, ez meg már a mese kategória...[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Viktor77 #80694 üzenetére
Ertem, koszi
(#80696) Roland861010
Az igen. Jo, nekem ilyen soha nem lesz. Mar beallitottam, ahogy a videokban van. Minimum ar 80%dbmarket
Max ar 150%dbmarket
Normal ar 100%dbmarket.
Egyelore csak ket csoport, egy darabos itemek es tobb darabos itemek. Nagyon varom az eredmenyt, ami persze egy karival 76os szinten meg nem lesz olyan nagy. Esetleg priviben megoszthatnad velem az arakra vonatkozo beallitasaidat[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz Jack Oneill #80689 üzenetére
-
MegalodonS
őstag
Ne is mond Lightforged Draenei protWarrior lvl80 es el sem tudom kepzelni mikorra erek 98-ig,lvl110 utan teljes ilvl880 gear varja csak odaig a set miatt nem akarom boostolni Igy nagyon lassu,mondjuk a panda bevezeto majdnem 1szint,ha korberepulom az meg1 szint,de igy is nagyon keves Ami meg jobban bosszant, 36 nap van a BFA kezdesig,addig jo lett volna megcsinalni
[ Szerkesztve ]
-
Viktor77
titán
válasz Jack Oneill #80693 üzenetére
Az accountodhoz adják hozzá, mindegy hol vetted.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Viktor77
titán
válasz Jack Oneill #80691 üzenetére
Ha megvárod BfA startot, akkor már csak azt, megkapod a Legiont ingyen.
-
Peetey91
senior tag
válasz Jack Oneill #80689 üzenetére
Kérdés, hogy mennyire sietsz. Ha megjelenik a BfA (vagy már kicsit előbb is) a jelenlegi Battlechestedhez hozzádobják a Legiont ingyen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Roland861010 #80688 üzenetére
Szerintem a kovetkezo cel a legion es a BFA megszerzese. Csak meg azt nem dontottem el, honnan. Szerintem instant gaming lesz.
Gyerekek, ez a TSM baromira tetszik, de eszmeletlen osszetett, kisse bonyolult. Netes videokbol veszek otletet a min max normal price meghatarozasara. Sok dolgot nem ertek meg, de meg akarom tanulni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #80686 üzenetére
Ha nincs meg neki a légió akkor egyáltalán tud 100 fölé boostolni?
-
Roland861010
veterán
válasz Jack Oneill #80683 üzenetére
Nem kell 110-re boostolni attól de a legios területek 98-tol csak akkor elérhetők ha meg van a Legio!
-
Jack Oneill
veterán
Nekem nagyon tetszik a pap. A 3 talent kozul a discipline vagy melyik, ami nagyon bejon. Altalanossagban szeretem eletben tartani a csapatot, ezert is tetszik, de neha meg szeretek tamadni is. Nekem eddig nagyon bejon. Foleg amikor olyat csinalok, hogy a castolos bubi+rendes sebzeselnyelos bubi, meg sem tudnak sebezni es ha megis, akkor meg gyogyulok is Nem tudom, melyik kari legyen a kovetkezo majd.
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Jack Oneill #80683 üzenetére
Pont papot húzol?
Csodálom a kitartásod.
Én is felhúztam 110-re és a class hall küldit is letoltam,de nem jött be,nem szerettem és nem is élveztem.
De kellett egy pap is,mert régen szerettem a disco papot.
Legion-al tudsz kezdeni DH karit.Ami érdekes. -
Jack Oneill
veterán
válasz Roland861010 #80682 üzenetére
Meg varok, mert elvezem a jatekot. Nem celom rogton full szintu kari. Most egy db karit huzok, egy 76-os priest. Ja es baratkozom a TSM csoportkeszitessel, meg arak megszabasaval
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
válasz Jack Oneill #80681 üzenetére
Ha már most akarsz játszani 110-es karival akkor igen !
-
Jack Oneill
veterán
válasz Roland861010 #80678 üzenetére
Ha nekem csak a battlechest van meg, ami sajnos a legiont nem tartalmazza, akkor elobb a legiont kellene onnan beszereznem, igaz?
-
hunvarlan
aktív tag
válasz Roland861010 #80678 üzenetére
Eddig is ennyi volt kb hónapok óta!
-
Roland861010
veterán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Peetey91 #80675 üzenetére
Tök mindegy hova van balance-olva a játék, meg mennyire jól tolja a rotát, az akkor se normális és nem játékélmény ha egyik szinten sebez X-et, majd szintet lép (tehát elvileg erősödik... ) és hirtelen x/2-t sebez ugyanazzal a spellel. Ha annyira nem akar Blizz ezzel foglalkozni, akkor kezdjen minden karakter alapból max. szint - 1-2 kieggel, de az nem érv, hogy nem oda van balance-olva.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Fandango #80657 üzenetére
Én teljes mellszélességgel az átalakítás mellett álltam, továbbra is tartom, hogy kellett, de azért bőven van finomítanivaló a rendszeren.
Ami tökéletesen működik:
- A skálázódás nagyon jól működik olyan szempontból, hogy nyugodtan végig lehet menni egy zónán, nem kell félbehagyni azért, mert már alig ad XP-t.Amin alapvetően pozitív változás, de lenne rajta mit javítani:
- Jó, hogy lehet skippelni területeket (pl. Outland-en nagyon érződnek az évek már), viszont szerintem itt jobb lett volna jóval szélesebb intervallumokat meghagyni, pl. nem értem miért nem lehet eastern kingdom - kalimdormban felmenni 80-ig legalább (hogy összefüggő legyen a Cataclysm zónákkal), quest bőven lenne annyi. Hasonlóan nem értem WoD-ot miért nem lehet skippelni.
- Jó hogy nem one-shot minden mob, de mivel nagyon minimális lett a rota (lásd lentebb) ez inkább unalmassá teszi a dolgot. Ha változatosabb rota elérhető lenne korábban, az sokat javítana ezen.Ami semmit se változott:
- Heirloomok továbbra is ütnek minden geart, így ha XP miatt felveszi az ember (és muszáj lesz ha nem első karaktere), akkor quest rewardok nagy része továbbra se ér semmit, így megszűnik a reward érzete. Nem tudom miért nem lehet a geart és az XP bónuszt különválasztani.Ami rosszabb lett, mint volt:
- Eddig nem volt nagy élmény a szintezés, de legalább gyorsan túl lehetett lenni rajta, és legalább volt némi multiplayer feeling ha az ember instázni akart. Viszont jelenleg az insta nem feltétlenül éri meg, ráadásul az Outland - WotLK területeken való fejlődés annyira fájdalmas az újabb területekhez képest, hogy legtöbben inkább farmolják soloban Kharazant. Szóval ha szeretsz fejlődni, érdekel a sztori és/vagy kifogsz egy picit összetettebb specet, akkor egész jól el lehet lenni. Minden más esetben inkább rosszabb az összélmény, mint volt.
- A spellek drasztikus számának lecsökkentése és a talent fa átalakítása miatt (amik szerintem max. szinten teljesen jól működnek) elértünk oda, hogy sok specnél lvl10-20 környékére kialakul egy rota, majd ezt használod kb. lvl90-ig változás nélkül, mert spelleket nem kapsz már újat (max. valami nagy cd-t), talentek sokszor csak utilityket adnak, ami fejlődés közben (hacsak nem valami movement skill) nem sokat érnek. Elvileg ez ilyen volt a skálázódás előtt is, viszont mivel akkor one-shot volt úgyis minden mob, nem tűnt fel. Most egyértelműen érezni, hogy 1-2 skillt nyomkod az ember majdnem 100 szinten keresztül. Nem tudom hogy lehetne ezen javítani, lehet még egyfajta talent tree-t is érdemes lenne visszahozni, amit max. szintre teljesen kimaxolsz (mint az artifact fegyvert), szóval nincsenek talent buildek, de mégis kap az ember legalább pár szintenként valamit. Javítana az is, ha questekből jövő gear hasznos lenne, mert akkor legalább questenként lenne valami érdemi reward. De jelenleg a sztori haladásán kívül szinte semmi reward nincs szintezés során. -
Peetey91
senior tag
A druid sosem fog nagyon ütni FB-tal... A sebzése nagyobb hányadát a Rip, Rake, stb fogja adni, ezeknek a minél erősebb felrakása és fenntartása a cél. A 75-ös szint meg ne legyen mérvadó, 110-re van balance-olva a játék. Olvass utána a druid talentjeinek, rotájának, különben semmi sikerélményed nem lesz vele, az a spec amit ha nem tanulsz meg és csak nyomogatod a gombokat akkor szart sem ér. A sebzésedet meg valami dmg meterrel (pl. Skada) mérd, ne a számokkal amit látsz, mert nem releváns.
-
Plata
félisten
Kipróbáltam dudumnál hátha a talent váltás segít.Át raktam King of the Jungle-re.
De sajna ugyanolyan gyenge lófing a kari.
Halls of lightningben úgy éreztem kb túrót sem sebzek.
Az öt pontos Ferocius Bite 3-7k körül sebez.Ha critel akkor olyan 8-14k közt.
Vicc hogy 74-esen még crit nélkül sebzett 10-11k-t is.
Az meg a másik hogy egy francos farkas leveri hp-m negyedét is grizzly hillsben.
Most kellene betámadnom 5-7 fős sügér vrykulokat akkor pár másodperc alatt bedarálnának. -
Plata
félisten
válasz Zimmi91 #80668 üzenetére
Nekem nagyon régen volt már.
Még a Légió legelején,nagyon sokat szenvedtem első karival hogy meglegyen a repu.
Meglepetés volt hogy a másodikkal alapból járt.(#80669) [-HERO-]
Eleinte 100-as szint kellett most már 98.
És esnek közben 110-es itemek,csak nem tudod kinyitni amíg el nem éred a 110-et.(#80670) Cathfaern
Nem tudtam.Azt tudtam hogy a többi karinak nem kell,de hogy már senkinek sem kell ez újdonság.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz echterion #80664 üzenetére
Wq csak akkor elérhető ha a karidnak minden broken isles frakció honored.
Ha ez az első 110-es karid.Ha már egy másik kari unlockolta a Wq-kat akkor a többi alapból megkapja minden szerveren.Csak dumálni kell azzal a sügér mágussal dalaranban.Fejből nem jut eszembe a neve.Pedig vele toltuk végig a kieget. -
echterion
nagyúr
Friss 110-es karival hogy tudom elérni leggyorsabban az LFR-hez szükséges szintet? Szeretném még a kieg előtt megnézni a Legion-os raid-eket, nehogy kimaradjanak.
-
cl.aci
aktív tag
Pandaria idején is ez volt a hierolmokkal, konkrétan catás területeket az altokkal catás zöld cucokban csináltam csak a q leadásához vettem fel a hierlom cucokat az xp miatt, eszméletlenül gyengék x1-x4 szintig (X=7,8,9).
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
Fandango
veterán
Én régóta nem játszok, de hihetetlen, hogy mindig van ami sose jó.
Most úgy látom a szintezés a mumus.
Nem olyan régen, még az volt a baj, hogy annyira gyorsan jöttek a szintek, hogy egyes területek kimaradtak, most van kihívás abban, hogy karaktert húzol, és egyből kezdődik a nyafogás.Komolyan hihetetlen a játékos közösség, hogy ez a vinnyogás megy a játék kezdete óta. Valami nem jó, jön a QQ tenger, Blizzard változtat legyen jó a népnek, és jön a QQ tenger megint, és ez megy körforgásban.
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy fejlődött volna a játék, ha nem ennyire nyivákolós a játékosok nagy része.
[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
A Freal Dudu hullámokban fejlődik, és ez megfigyelhető majd 110 után a GS-ek esetén is.
840-es GS-nél majdnem abba hagytam úgy ahogy van.
(Konkrétan felboostoltam egy Lockot és azzal játszottam, akkora szenvedés volt)Aztán egyszer elhatároztam magam és 930 környékére felrántottam. Azóta megtint Feral a Mainem
A legnagyobb fegyver a Brutal Slash. amint az megvan hullanak tömegében a mobok.
[ Szerkesztve ]
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Attól kérdezném, aki bétázott és próbált warlock / mage / shadow priestet.
Röviden tudnátok mondani véleményt a fenti classokról?Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.
-
Redcaster
őstag
Őőő... Indítottam, egy uj shaman karit, legyártottam volna neki a heirloomokat, de csak Armort adnak a plusz XP mellé, plusz statokat nem. Volt valamiféle változtatás a heirloomokkal kapcsolatban, ami az elmúlt fél évben - amíg nem játszottam - életbe lépett?
-
Plata
félisten
Én nem értem,de már 60-as szint körül jöttem el vele Howling fjordra.
Lassan kész az összes küldi,eddig nem is volt gondom.Azokat a vadkecske vrykulokat is lekezeltem lazán ha 5-6 nekem jött.Most három nekem jön már nagyon szarban vagyok,hílelnem kell magam.
Amíg el nem értem 75-öt olyan szépeket csaptam a pofájukba hogy csak na,ahogy 75 lettem ez megváltozott.
Hiába van 5 combo pontom,olyan mintha csak 1 lenne kb.Bezzeg ők meg akkorát csapnak belém mint a huzat.
Pedig még mindig ugyanabban a heirloomban vagyok,na és druidának való leather heirloom van rajta nem cloth.De érzésre olyan mintha valami 60-as cloth cucc lenne rajta. -
TBT
addikt
Huhh. Nekem 80-as szintig viszonylag gyors volt a fejlődés questekkel és dungeonökkel, de 80-as szint után lassult. Persze most nem bánom, mert Pandaria tetszik, de a sebzésem nekem is kevesebb lett és gyorsabban le tudnak csapni a mobok. Ez most így mi? Ez lenne az a scaling system, amiről a Blizzard álmodott?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
malacka87
őstag
válasz MegalodonS #80634 üzenetére
3 hónap béta után nem érzem ilyen szarnak a pala tankot mint ami itt szerepel. Pala druid wari amit kipróbáltam. Szerintem teljesen jól lehet vele haladni instában is.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Yodamest
veterán
bneten és redditen is rengetegen panaszkodnak emiatt, nem tudom fog-e lépni valamit a blizz... félek, hogy nem. Persze vannak vérpistikék is, akik, csak hogy ellent mondjanak beírják, hogy " hát én lvl 1-ről elég hamar elértem a lvl 10-et" meg hasonlók... félő, hogy a blizz most elhatározott egy vanilla szerű koncepciót és e szerint egy kari felhúzásához vagy egy élet kell vagy veszel boostot... fasza.
De amúgy nem is értem az egészet, a játéknak arra lenne szüksége, hogy áramvonalasítva legyen, egy lvl1-es karit elkezdve a játékos lássa maga előtt a célt belátható időn belül. Tipikus reakció most ez, hogy a clownfiestából hirtelen átmenet nélkül váltottunk a semmitmondó grindelésbe... nem értem miért nem lehetett kisebb mértékkel meglépni ezt a változtatást, miért a tűzből a vízbe kell menni egyből...
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz Cathfaern #80641 üzenetére
Na igen, ezaz, hogy ott volt valahogy progress életérzés, ott tényleg tudtam dicsekedni másnap a haveroknak, hogy hehe sutyiba léptem 2 szintet én már mekkora király vagyok, mert számított az a 2 szint. Számítottak a kis zöld, kék rucik amiket felszedtünk, emlékszem tök nagy dolog, volt hogy valaki full ZÖLDBEN szaladgált mert sokunknak csak ilyen szutyok szürke cuccai voltak sokáig.
Szóval nem lehet összehasonlítani a kettőt amúgy sem, de az érzés ettől még nem változik, itt egyszerűen a lejátszott órák után nem érzem azt mint kb bármilyen más játéknál, hogy haladtam előre és ez baj. Most nem azt mondom, hogy ennyi volt mert a 2 hónapomat azért megpróbálom kitölteni, de ez eléggé demoralizáló.
cl.aci sajnos nem jó mert a mobokért kb 0 xp jár, most komolyan ilyen 300 xp-ket kapok értük amikor egy questért meg 10.000-et, pedig nem lenne az sem rossz ha szimplán a világban mászkálással és mob öldöséssel is lehetne relevánsan fejlődni, lásd pl GW2.
[ Szerkesztve ]
-
cl.aci
aktív tag
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Viktor77 #80640 üzenetére
Vanillában volt miért szintet lépni. Igen, az az 1%-os talent meg a plusz 1 spell rank nem változtatja meg a játékot, de legalább úgy érezte az ember, hogy elért valamit. Ráadásul fele annyi szintet kellett csak meglépni. Most simán eltelik 30 szint is akár úgy, hogy semmi olyat nem kap az ember, ami akár csak minimálisan befolyásolná a combatot (utiltiy talentsorok tipikusan nem sokat osztanak-szoroznak fejlődés közben).
-
Yodamest
veterán
Ne is mondd én meg visszatérésem óta (nincs nagykarim, de heirloomom plates van) egy DK orkocskát húzok, de hiába tetszik alapvetően a játék egyszerűen 1-2 óránál többet nehezen tudok egyhuzamban questelni annyira lassú a fejlődés. Bele se merek gondolni az 50% bónusz xp nélkül milyen tré lehet... mintha 0.5X-ös szerveren játszana az ember. Ha már 4X annyi idő megölni a mobokat, akkor igazán adhatnának legalább dupla xp-t, a harc élménye meglenne és közben legalább a progress érzete is. Így az a baj, hogy játszik az ember fia, de mondjuk 2 óra után feláll a gép elöl és annyit lát, hogy 63-ról 64-re lépett... nem túl nagy székbe szögező élmény...
Egy dark souls-ban 2 óra játékidő alatt kb 3 bosst leverek... itt meg lépek 1/120-adnyi szintet what?
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Viktor77
titán
Azt ugye tudod, hogy az ilyen listák kb. a world 100.-ig számítanak, onnantól már mindegy. Nálunk BC óta van pala main tank, hol jobb, hol rosszabb, de így beférünk általában a magyar allis 2-5-be.
-
Plata
félisten
Hát az a legendary még messze van,a karim 75,de olyan trágya lett a sebzése hogy legszívesebben át talentelném moonkinra.
-
MegalodonS
őstag
válasz lakisoft #80627 üzenetére
Igen van ilyen a Dioban,de nem bontja szet ennyifele anyagra!!
(#80628) cl.aci
Masok is panaszkodnak hogy alig jon Expulsom
Cathfaern
Rossz hir van tankugyileg,nagy nerf,nehez tartani a mobokat es egy nagyon jo video!
BFA: Ranking The Tanks from WORST to BEST
A legjobb es a legrosszabb tankok!
01.Brewmaster Monk
02.Vengeance Demon Hunter
03.Blood Death Knight
04.Protection Warrior
05.Protection Paladin ( a mainem)
06 Guardian Druid(#80633) Plata
Incarnation King of Jungel a legjobb valasztas,de a Jagged Wounds is jobb,vagy ezzel a legendaryval
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Valaki aki jártas a Feral druidába tudna nekem segíteni?
Az arathori troll dudum 75-ös lett,Soul of the forest talentet választottam neki,ettől azt reméltem jobb lesz a sebzése.
De nem az történt,a sebzése csúnyán vissza esett,Ferocius bite kb a fele lett.
De a többi Finishing move skill is gyöngébb lett. -
malacka87
őstag
XP required to level for each level from 111 to 120 has increased by 15%, by ~147k per level.
Artifact Power required to level up the Heart of Azeroth has been increased by 35-53% per level.
Várható volt hogy lassitanak.btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
Yodamest
veterán
upright orkokhoz mit szóltok? én be vagyok hypolva rendesen, pláne hogy ork karikat kezdtem húzni, nagyon jól fognak kinézni. Gondolom azt akarják ezzel elérni többek közt, hogy több ork játékos legyen, mivel ugye az ork és human a két fő frakció, ezekből van és kell is a legtöbbnek lennie mint játékos. Most kb mindenki orkot fog kezdeni, mert így már kinézetileg tényleg nem lehet majd belekötni. Olyan kiállása lesz mint egy bllod elfnek vagy drenainak olyan szép daliás + sokkal izmosabb mint egy csenevész bllod elf, ráadásul nem farkas patás mint a drenai, szóval ilyen golden kombináció, armorban kb a legjobban kinéző race lesz. Persze ízlések és pofonok, de a legstandardabb human szerűbb kinézete lesz a fajok közül viszont sokkal izmosabb felépítéssel mint egy ember karakternél és ez a játékosok nagy részénél a nyerő szempont alapvetően. (nemhiába van nagyon sok szimpla ember karakter is a játékban)
-
cl.aci
aktív tag
válasz MegalodonS #80624 üzenetére
Az biztos, mert ezen kivül sehonnan nem láttam még esni Expulsomot, elvileg gyüjtögetős szakmáknál is kellene esnie de még nem találtam minig, herba 150 és egy kivételel mindemből megvan a 3 csilag, nem tudom mi lesz a feltétele, hogy találj és szakmáknál a magasbb itemekhez elég sok kell, ja és nem tradelhető
"bakker ez tényeg egy fadoboz, azt hittem csak viccelsz"
-
lakisoft
veterán
-
MegalodonS
őstag
Fegyver es pancelokat,osszetevokre bontja szet.Kell az alapanyag, a loot megy a gepbe, nem a kereskedonek adod el.Az elejen sokat fog szamitani,az biztos!!
-
Plata
félisten
válasz MegalodonS #80624 üzenetére
Ez mi is?
-
Csapoati
nagyúr
válasz echterion #80618 üzenetére
Heh, örülök, hogy beletrafáltam. Én az első crash to desktop után mindig törlöm ezt a két mappát, nem is szokott több CTD lenni egymás után.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csokishurka
őstag
Rugót tesztelt valaki BfA-ban?
"Megtanulta (millió lélekváltó árán): akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán."
-
Yodamest
veterán
az lenne a kérdésem, hogy mitől függ hogy egy adott item be kerül-e a transmogolható itemjeim közé a wardrobomba? Van valami feltétele, pl viselni kell vagy egy ideig a táskámban kell lennie?
-
echterion
nagyúr
Bocs mindenkitől, kicsit bepöccentem tegnap este, épp egy instát tankoltam, annak a kellős közepén fagyott meg az egész full-ra.
Na de ma reggel, kikerülve a klienst nem csinálja ezt, nem fogy ki a ram-ból. Csak így mindig be kell nyomni a jelszót, de nincs kedvem emiatt újra lehúzni mind a majd' 50 GB-ot. Maread így, míg nem lesz kedvem újrahúzni.(#80610) Roland861010: Ha van is kártevő, az nem használ sok erőforrást, mert van itt még azért hely bőven. De azért lefuttatok egy olyat, amit írtál.
Éééés persze, hogy nem látszik az Afterburner onscreen kijelzése ezen.
[ Szerkesztve ]
-
malacka87
őstag
-
Roland861010
veterán
válasz echterion #80608 üzenetére
Ezek általában user errorok szoktak lenni!
Soha nem omlott még így össze a WoW-om!
Valami nagyon tekeri a gépedet úgy hogy nem is tudsz róla.
Windows saját víruskerrsojet én rá engednem offline módban ami azt jelenti hogy kéri az újra indítást így jobban hozzá fér a teljes rendszerhez.
Tuti van egy kártevő vagy olyan régi program ami beragadt a registeryben és az miatt omlik össze.
-
Semin
senior tag
válasz echterion #80608 üzenetére
Bár érthető, hogy mérges vagy, nekem ez nem tiszta.
A Bnet és a Wow stabilitásáról ne beszéljünk mert kismillió konfiguráción futnak, az, hogy nálam soha semmilyen gond nem volt vele kb. nem jelet semmit.
Amit tudok az az, hogy haver 4GB DDR3-al nyomatja és nincs vele gondja, tehát nem a 8GB-od lesz a
szűk keresztmetszet.
Teszt jelleggel megpróbálhatnád lejjebb húzni a beállításokat, megnézni hogy ez milyen hatással van a RAM felhasználásra.Ellenben ha elfogy a memóriád annak nemigen kéne hatással lennie a játék könyvtár szerkezetére.
Én azért lecsekkolnám azt a háttértárat biztos ami tuti ...Más játék nem produkálja a tüneteket?
Virt. mem beállítás auto-n van?[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
Hogy ez mekkora foshalom. Akkor is kifut a ram-ból, ha semmit se indítok el a háttérben, se króm, se semmi, csak ez a bughalmaz. Hú, de mérges vagyok, mert most még a blizz app sem látja a játékkönyvtárat egy ilyen ramkifutás-kifagyás után, hiába mutatom meg ennek a szerencsétlennek...ha reinstall után se találja meg...remélem, megtalálja.
-
Peetey91
senior tag
válasz Cathfaern #80597 üzenetére
Kezdjed monk-kal és ha unlockolod a Zandalarikat akkor húzz fel egy druidot, aztán max váltasz ha bejön.
Nálam ez a terv. (Első körben még esélyes a DH, vagy rogue, utóbbi most eléggé megtetszett, viszont szeretem ha több role-t is tud a classom, így az csak alt lesz)[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Roland861010 #80605 üzenetére
Huuuh, köszönöm, barátkozom vele. Most azt csináltam, hogy létrehoztam egy általános groupot items néven, mert nem akarok baromkodni többel, mindet berakom, aztán lesz, ami lesz. Áraknál beírtam azokat az értékeket, amit javasolt a videóban.
-
Roland861010
veterán
válasz Jack Oneill #80604 üzenetére
Ennél jobban senki se tudja elmagyarázni.
Magyarul -
Jack Oneill
veterán
-
törölt tag
Jó is a sok FotM... Szeretem ilyenkor a fórumokat olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Triathlete #80598 üzenetére
Legionben első felében az volt a mainem. Nem rossz, a double jump hiányzik az összes többi kasztról, viszont nekem hosszú távon unalmas a dps spece, és BfA-ban semmi változás nem érkezik hozzá, szóval nem is várható, hogy ez változna.
malacka87:
Minden tank papír lett Legionhöz képest. Viszont macitank hp regenjét megváltoztatták most már max hp fix %-át tölti vissza, és így solozásra nagyon erős lett, mert sebzéstől függetlenül tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest