Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Type-R
őstag
Ha jól tudom a Ford-os csapat mögött van valamennyi gyári támogatás, és jövőre meg már a gyár inditja az autót. A Hondáról még nem hallottam semmit, hogy a gyár inditana saját autót, pedig jó lenne. A verseny tényleg jó, több izgalom van benne mint az F1-ben, és ha több csapat is indulna, akkor még jobb lenne.
-
Type-R
őstag
Integra szokta egyáltalán nézni a WTCC-t?
Most néztem a WTCC hivatalos honlapját Bővebben: link, elég sok jó dolog van fenn, adatok az autókról, pilótákról, csapatokról. Ha stimmelnek az adatok, akkor a Honda Euro R is 275 paci, meg a BMW 320i-s és az Alfa156 is, csak nyomatékban térenk el. A Seatok viszont 15 LE-val gyengébbek. -
-
Type-R
őstag
A tegnapi kőt futam közül az első egy kicsit unalmas volt ami az élmezőnyt illeti, miután Gionavardi az élre került, nem tudta senki már utolérni. A második futam már izgalmasabb volt, mert a két BMW végig elég közel ment egymáshoz, de Priaulx-nak a gumia annyira elkopott, hogy Müllert már nem tudta meglőzni.
-
Type-R
őstag
Itt egy összefoglaló leirás, ha esetleg valaki nem látta volna a futamokat: Bővebben: link
-
Type-R
őstag
válasz Motion_Blur #50 üzenetére
5 hét múlva Spa-ban, amikor lesz a 24 órás verseny, jó kis hétvége lesz az biztos.
Amúgy a Honda iszonyat jól ment, és Colciago se kimélte, kár hogy az első futamban ki kellett állnia, ha akkor nincs technikai gond, szerintem emgnyerhette volna a második futamot is. -
Type-R
őstag
Ahogy a közvetitő is mondta, ez még belefér a túraautó bajnoksága, az ilyen jelenetek teszik izgalmassá, és szerintem is ez a szép benne, a test-test elleni küzdelem, bavállalják az előzéseket is, még ha túl kockázatos is, Colciago fel akart kerülni a dobogóra, és mindt meg is tett ezért, ilyen egy igazi versenyző.
-
Type-R
őstag
BMW 320si: WTCC-Renner & Mini-Serie Bővebben: link
-
Type-R
őstag
Na ezt most meg tudtam végre nézni, és két jó futamot láttam. A Seatok elött le a kalappal nagyon összerakták az új Leont, viszont a Hondakat hiányolom az elmezőnyből-
-
Type-R
őstag
De ez az igazi szenzáció, 2006-ban a LADA! is akar indulni a WTCC-ben
Bővebben: link -
Type-R
őstag
Mikor lesz a következő futam?
-
Type-R
őstag
A második futamot láttam, ami egész jó volt. A BMW ma ünnepelhet, mert ha jól értettem az első futamon is kettős győzelmet arattak.
Egy kérdés, Priaulx autójának a vezető oldali légbeömlője miért volt leszűkítve, mert Mülleré nem volt, tudja ezt valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +DJI hátizsák +Lumenier antennák
- DJI Motion Controller 2 - drón mozgásvezérlő "joystick"
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest