- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Pz. Sfl. IVc-re érdemes feltenni a 8.8-ast? (VII szintű). Igaz, hogy nagyobbat sebez, de kisebb a penje és a dpm-je is.
-
h1mpi
félisten
A Pz. Sfl. IVc-re érdemes feltenni a közepes ágyút? Kisebb pen és dpm! A
-
h1mpi
félisten
A Hetzert érdemes megvenni a 2nd accomon funra? Elég kevés xp-t kér és van rajta az a troll ágyú.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #87589 üzenetére
logikus volt, hogy ez lesz
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #87574 üzenetére
E-25-nél gondolkozom, hogy, ha akcióban lesz majd az újraosztás, adok nekik BIA-t és ventit. Jelenleg töltésgyorsító, célzásgyorsító és periszkóp van fent. Gondoltam a célzásgyorsítót cserélem a BIA+venti párosra. Mondjuk sokat nem kockáztatok, ha kipróbálom, mert a BIA az mindenképp jó a ventit meg vissza tudom cserélni a célzásgyorsítóra, ha nem jön be a venti+BIA páros.
-
h1mpi
félisten
A fejlesztett célzórendszert a venti+BIA milyen mértékben váltja ki?
-
-
h1mpi
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #87513 üzenetére
Egyedül a motorhangokat nem bírom az nagyon zajos
-
h1mpi
félisten
A venti+BIA fontosabb a második skillre, mint mondjuk a full javítás vagy a full álca? (természetesen tank függvényében, hogy melyik)
-
h1mpi
félisten
válasz
grizlisandor #87444 üzenetére
Én is azért írtam
azért ennyire nem nehéz átlőni a Tiger II-t. A leírás alapján gondolom valamelyik sarkon sidescrapelt egy jót.
-
h1mpi
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #87390 üzenetére
Nagyon szép kör volt! Igazi TD-MED hibridként használtad a tankot, amit én is imádok. Sajnos a legények kellettek a Jpanther II-be, ami még szerintem pont egy fokkal szórakoztatóbb
-
h1mpi
félisten
A T29-nél miért teszi fel QB a pattintásos missziónál az alap tornyot? Semmiben nem jobb, mint a fejlesztett?!
-
h1mpi
félisten
válasz
szőröscica #87330 üzenetére
Mini itx-ben is lehet olyat építeni, ami full grafon elviszi a WoT-ot
-
h1mpi
félisten
válasz
Simulacrum #87322 üzenetére
Hidd el megoldja
-
h1mpi
félisten
válasz
gardzser #87273 üzenetére
Nagyon magasan. Az unicum playerek nagy része, akit látok streamen ennyit sebez átlagban, mint most Te.
Kedvelt tank és ezért az egekben van. Obj. 140-el is mész egy 5-6K kört és jobb esetben első osztály.
Ahogy nézem wotreplaysen 1500 base xp és 7-8K össz sebzés kell hozzá a spot dmg-el együtt.Ha Tier10-ben mész egy ilyen kört, arra biztos megadja amúgy.
-
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #87270 üzenetére
Igazad van tényleg sz@r, főleg, aki hozzá szokott és az "élete" része, de szerintem a top ágyú sokkal fontosabb a legtöbb tankon, mint a 6. érzék. A VK3601H-val már megvolt a 2. kiválóság jele, amikor 100% lett az első skill és megkapták a 6. érzéket. Most pl. a M46 Pattonnal vagyok úgy, hogy a top ágyúért cserébe eljátszanék 75%-os legényekkel is csak üssön át valamit gold nélkül T9-10-ben
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #87247 üzenetére
Az új fizikával körbe fogod driftelni
-
h1mpi
félisten
Nekem valamelyik nap ott gurult el a gyógyszer, amikor halálutcában a Jagdtigerrel voltam és szemből az E100 és az IS7 is lepattant a páncélomról. A többi lövedék már mind gold volt, ami átvis ment persze. Ilyenkor elgondolkozok mi értelme van az ilyen TD-nek, ha pont a páncél értelmét veszi el gold ammo.... Lehet kicsit gondolkozniuk kellett volna vagy felvenni pár lövést, de nem klikk gold ammo és problem megoldva.
-
h1mpi
félisten
Az ellen lehet valamit csinálni, ha az nmy, aki fel sincs spotolva, mondjuk egy domb mögött van és a célkeresztem egyik része (külső) leugrik rá, de a másik meg nem?! Tökre idegesít a célzásban...
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #87170 üzenetére
Gyors tárassal próbáljátok, tegnap 2 próbából majdnem összejött.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kakumix #87116 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, mert nem mind1
(#87114) jozefgucci1: Én ugye tavaly nyár óta játszom, tehát most lesz/lenne az első prém nerf, aminek nem örülök. Még nem kaptam ilyen jellegű pofont és ez nem tetszik, mint ahogy az se, hogy sok kifejlesztett tankot egyszerűen kivesznek és kapsz helyette másikat, ha tetszik, ha nem.
-
-
h1mpi
félisten
Azt nem értem ennek mi értelme van?? Megveszik az emberek a "jó" prém tankot, majd 1-2 év alatt szétnerfelik. Erről minden eszembe jut csak az nem, hogy a WG valamire is tartja a játékosait. Az üzleti életben ezért ölnének itt meg végig nézzük, mint a birkák. Kicsit olyan érzésem van, mintha felcserélődtek volna a szerepek és ne a WG lenne a játékosokért, hanem fordítva. Szinte örüljünk, hogy fizethetünk a WG-nek és azért kapunk egyáltalán valamit.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #87091 üzenetére
Az obj 260 tetszeni fog, szval hajrá
amúgy Nekem az a zseniális benne, hogy 1-2 milliót is össze lehet szedni és nem kell prémtankkal "szenvedni".
A Stug IV és a T28HTC is az eddigi infók és Stug esetében saját tapasztalat szerint átlagos.
A T-55A-ról még nem hallottam senkit nyilatkozni, de az obj260 az nagyon op. Szerintem az IS4-7 párost is veri az alapján, amit replayben és a nyers adatokban láttam róla. -
h1mpi
félisten
válasz
adamgreen #87073 üzenetére
Ezt jó, hogy belinkelted, már értem, miért vesznek észre az Aufk. Pantherrel... és miért nem vettek észre a VK2801-el.
E-25 camoja 25!!
(#87075) adamgreen: én ismerem nem is szeretem, mert ahogy írtad is nehéz felspotolni. A ru251-nek is jó kis camoja van, majd azzal csinálom meg a HTC LT-15-öt ha eljutok odáig és meglesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
Kalos7 #87071 üzenetére
Töltésgyorsító egyértelműen
-
h1mpi
félisten
válasz
Bingisz #87062 üzenetére
Persze, mert az valóban nem egy klán volt, hanem a verseny előtt direkt emiatt csinálták és léptek be emberek. Gondolom levágta a WG EU. Amikor neveztek még egész más klánokból volt a csapat összerakva. 2-3 naposak a regek a klánban. Nálatok is játszott Epicskill, de ő se Zwackos, hanem s3al-es.
In the Final Stage, if the team has only members from the same clan, they will receive a +25% boost to their prize gold!
-
h1mpi
félisten
Azt melyik skill csinálja, hogy kiírja, hogy milyen modul sebeződött az ellenségnél?
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #86973 üzenetére
Vedd úgy, hogy TD-zel
-
h1mpi
félisten
válasz
Habib[HUN] #86962 üzenetére
Azzal a "beteg" ágyúval nem csoda, hogy szereted
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest