-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanislav84
tag
válasz
h1mpi #137018 üzenetére
Plusz gazdaságilag is elég keményen hazavágja az embert ha mondjuk átlagosan 1 hétig 5 órában, óránként 5-6 csatát megy az ember tier10-ben, és még nyerni is akar, akkor a gold lőszert is be fogja tölteni előszeretettel, akkor elég veszteségesek lesznek a csaták kredithozam tekintetében.
Márpedig írták, hogy ugyanolyan lesz a kredithozam és a veszteség is, mint random csatákban, azzal a különbséggel, hogy ha elértél egy nagyobb ligabesorolást, akkor kapsz extra kreditet. A gond csak az, hogy ami kreditet kapsz, az eltörpül amellett, mint amennyit ráköltöttél, hogy elérj a szintre.
szerk.: véleményem szerint minimalizálni kéne a kredit veszteséget a ranked meccseken éppen ezért is (prémium fogyó cikk épp eleget visz el).
-
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #136991 üzenetére
Nem stimmel az egész. Úgy van ahogy jr1994 írta. Az azonos szintű és típusú tankoknak egyforma az elvárt értéke. Így például az összes 6-os mednél 745.25 az elvárt átlag sebzés. Ez a cromwell b esetében 114-gyel a rudy esetében 127-tel kevesebb mint az előző verzióban.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #136713 üzenetére
Én is jól haladtam ( kereken 0). Egy faja 30%-s wr-t produkáltam. Nekem ma full botokat dobott a gép.
T25 pilótával folyamat t10 néha t9. T8 csak mint a mesében. Még jó, hogy jó az mm.
Mondjuk az első 5-6 lose strikénél fölbasztam az agyam. Aztán már minden mindegy volt.kchryss: hagyjuk már ezt a sablon. Most van játékos még se sikerül rendesen csapatot összerakni.
Legalábbis úgy nem ahogy a nagykönyvben meg van írva. -
Imilenni
addikt
válasz
h1mpi #136627 üzenetére
Éppen ezért semmitsem jelent a WN8.
Ha egy kis butagyerek most megy ezzel a kombóval full gold-al, olyan szépen felhúzza a statját hogy csak nah.
Aztán meg majd itt nyáladdzanak hogy hú nézd a WN8-am jobb vagyok nálad nekem van igazam.Vicc. Ez már régóta nem játék, vagyis amit látok fórumokon.
Szinte mindenhol mutogatják a statukat hogy hű, ha én azt mondom 2x2=5 akkor bizony nekem van igazam mert nagyobb az e-f&szom. -
rlazol
veterán
válasz
h1mpi #136491 üzenetére
A light a sebzéssel az arty a stunnal is segíti a csapatát, mégse jelenik meg a WN8ban. Olyan is sokszor van, hogy az utolsóként túlélő még 2-3 ebző lövést bevisz, amikor eszetlenül ráront a sok hp éhes győztes. Így top közeli sebző lesz, mégse feltétlenül azért, mert jól játszott.
-
Viktoár
addikt
válasz
h1mpi #136404 üzenetére
Hát igazad van de szerintem így is zuhant pár százalékot a népszerűségük.Ha figyelembe vesszük hogy mennyi embernek nem tetszik az új játékmenet illetve hogy folyamatos szerverproblémák vannak aligha tudják elintézni 1-2 prémnappal.Már ha egyátalán lesz ilyen "felajánlás" a részükről.
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
h1mpi #136325 üzenetére
Omg. Én ilyen 500.000-et és az is elég a kövi akcióig, igaz, nem játszom nagyon gyakran. Viszont most észrevettem, hogy a javító folyik a leggyosabban. A többiből van még vagy közel 80-80, míg ebből 15.
Prém nélkül amúgy mivel kéne farmolni prém tankok hiányában? Az egyetlen prémem a Pz. T25, de abból sem tudok meccsenként 20-25k átlagnál többet kicsikarni.
SoulReaver: Ja, de a mostani rendszer se jobb, csak másban rossz, ahogy valamelyik kolléga modta. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
h1mpi #136323 üzenetére
Tegnap ugy neztem szép lassan megtalálják az emberek hova lehet menni és mire kell figyelni az új szabályokkal, de idő amig áthelyeződik a heatmap.Lassú tankok egyelőre felejtősek, bár azért aa Type5-tel ma majd kimegyek körülnézni.
Masreszt repeszpáncél használatát meg kéne tanulni az embereknek, eddig is jo szolgálatot tett (Type5-re kitárazott két BC 155 58, valami 1000HP-t tudtak levakarni rolam még előző verzioban
)
IMIIKE1998: eddig meg csak medekkel lehetett menni, golddal szétszivattak barkit szemből, agyatlanul. Ha igy nezzuk, bővült a játszható osztályok száma.
-
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #136307 üzenetére
Persze, hogy jó a statod. Koreai kisgyerek húzza. Ha meg te jáccol csak a premartygoldspam.
Jadro: ugye?
Rendes ember eleve nem artyzna. De legalább nem írogatna ide.
Zolee_70: szerintem a hosszú hétvége így fog elmenni. Értelmesebb eventeknél sokan vannak. A szokásos 20-30 eu1, 30-40 eu2 pingek a duplájára, triplájára ugranak. Ez még a jobbik eset. Mert ha mégtöbben vannak meg még magasabb a ping.
-
adrian360
őstag
válasz
h1mpi #136192 üzenetére
stug IV-ért nem kár, azt nem tudnád becserélni, csak t6-tól van csere. én is gyorsan lecseréltem a HTC-t egy panther m10-re, míg meg nem gondolják magukat
jött gold az álcafestésekért is úgyhogy ez most nagyon akciós volt
szerk :
hétvégi akció
65k xp -> 1nap prémium
legénység képzés és fogyóeszköz akció -
stork13
aktív tag
válasz
h1mpi #135747 üzenetére
Le lehet azt majd vinni 1.83 s-re.
Ennél a Crusader betegebb, 1.82 BIA és venti nélkül (1.74 azokkal). Löveg kb ugyanaz, csak a RoF több egy picit.
@135751: Churchill III: Tornya a löveg körül ~75mm, mellette a lapos részen ~90 mm.
Tipikus menni kell és DPM-ből megenni, akit lehet tank.Más:
Próbálgatom a rég elfelejtett prémtankokat és kicsit meglepődtem. Rengetegen játszanak T5-ben jellemzően T67-tel.
Nézegettem az embereket és most már az 1-2k-s csataszám ebben a tankban meg sem lep. 5-8 k meccsen azért még meglepődöm. -
stork13
aktív tag
válasz
h1mpi #135607 üzenetére
Őszintém, miről szól a játék a játékosok egy részének?
Beül a tankba, nézi a virágokat, lepkéket, megy vele, forgatja a tornyát. Ha pirosat lát, akkor arra fordítja a csövet és lő egyet-kettőt. Kb ennyiben ki is merül. Ez kb egy betanított maki szint.
Sokakat nem is érdekel a fejlődés, csak leül és kikapcsolja magát 1-2 órára, mindegy milyen eredménnyel.
Akkor minek invesztáljanak bele még egy kis agymunkát is? -
superfly2
tag
válasz
h1mpi #135335 üzenetére
Érdekes, én ritkán látok olyan artistát aki mozog a csapattal együtt... Nem hiszem hogy az olyan artisok vannak többségben akik mozognak a csapattal együtt, mégis sokszor top sebzők egy csatában...
De akkor is miért kéne hogy lássa? Pont úgy lenne értelme hogy azok is csak 565m-ig lássanak mint a többi tank, ha már nem tudod honnan lő csak kapod az égből az áldást.. -
Gyuri27
félisten
válasz
h1mpi #135296 üzenetére
Az eddigi med meta még inkább elterjed. 85-s fessel 7,5-s töltés? 1600 dpm? Az mi?
Így ezzel az ágyúval se snipe nem lesz (kicsi pen, sok aim, 0,36 pontosság). Se burst nem lesz (kevés a dpm).
Érdekelne a lightokat 9.18-tól mire szánják?
Eddig se sokat lightoztam. De ha kész lesz az a nyomorult t55a egyáltalán nem is fogom elővenni. -
kchryss
veterán
válasz
h1mpi #135261 üzenetére
Tegnap osztag nyomulásban e3-mal (375 pen apcr lőszer), 2x lőttem 0 dmg kritikust egy batchat-nek.
(#135257) @ooloo:
3-as tankok a legrosszabbak a játékban. Mivel rengetegen játszanak 5-ös szinten így marha sokszor dobálja fel őket 5-ös csatába és talán 3-as és 5-ös tankok között van a legnagyobb szakadék. -
rlazol
veterán
válasz
h1mpi #135144 üzenetére
Ezt írta
valakiscyllarus pár napja, aki még a routert is beazonosította.szerk.:
Meg is van -
Emu
őstag
válasz
h1mpi #134906 üzenetére
Majd amikor átkerülsz a másik oldalra, és nekiáll trollkodni az rng...
Lőttem már RU-ba 200 környékit, Grillére sebzés nélküli kritikust, azonban ettől függetlenül nagyon nagy fun ez a tank. Legjobb mikor nekiállnak ellened csűrni csavarni a tankot, de így is úgy is megkapja az adagját -
jano_77
nagyúr
válasz
h1mpi #134836 üzenetére
Tegnap a kis T-34 orosz meddel toltam, miután a fontosabb tankokat ledupláztam, mert szerettem volna a legénységet húzni benne - 200%-os bónusszal - illetve szerettem volna a 3. gun mark-ot elérni rá. 94,25%-ig jutottam sajnos csak.
(#134851) Viktoár: ez sajnos szerintem mindenkinél jelenség és elvileg az új 9.18-as pöccsel majd javítanak rajta - hiszem, ha látom. De ne panaszkodj emiatt, mert rögtön jönnek az "okosok" és leszednek a 10 körmödről.
(nekem is rendszeres, hogy full heavy csapat csap össze szinte full med csapattal vagy heavy+TD vs med)
-
SoulReaver
veterán
válasz
h1mpi #134832 üzenetére
ITT a replay, ha érdekel..
Annyira sokat nem arty-zok, hogy két csík is legyen a csövön
(#134835) jozefgucci1
Volt motiválás...
Sasa végig elakart porlasztani az M40/44 -el..
Imilenni (#134837)
(senior tag)A 90mm löveg átlag sebzése 240, + - 25 %, szóval nem nagy szám vele olyat lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest