-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128004 üzenetére
Gratulálok Biztosan lesz , 60-65% elérhető. Épp ma beszéltem pár haverommal akik sokkal jobban kenik vágják mint én és ők is hasonlóképpen számoltak be a napokban grilléről , grillével 49% wr volt recentben a max. Később mentünk pár kört 3grille party pár meccset lehoztunk gusztustalanul über dmgel de még így is full retardok voltak a csapatársaink és 1el több volt a lose mint kellett volna. WG balancol 94,8% 13-90es mark -> zsinórba 5x beb*szott full városi pályára ahol nem tudtam elérni a 6,5k kombináltat így visszaestem 92,5%-ra Már csak mosolygok kevesebb mint 8k xp az amx 30-hoz ha addig meglesz öröm bódógság ha nem akkor úgy is vissza kell vennem amikor érkeznek a lightok majd akkor
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Ha már 6,5k kombinált
De milyen jó hogy az LT 15 még nem értem el Bár azért most kaptam egy kis reménysugarat hátha jó map leosztást kapok 🤞 ( Back to 94,5 % -> 1db 6,5k kombinált vagy jobb és pezsgőt bontok )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Na asszem én reggelre részeg leszek
Ennél kerekebb már nem is lehetett volna Most már végre hátra dőlhetek vagy is akarom mondani nyúlhatok a pohárért Egy darabig nézegetem aztán megy a kukába , majd ha jönnek a lightok valszeg újra előveszem.
(Úgy voltam vele ha sikerül a 13-90 re a 3mark akkor már az ltw-t sem hagyom 90%körül és azt is lemarkolom ennek kb annyi esélye volt mint a piros hó esés ugyanis továbbra is rühellem ezt a tankok a LE/T + gunja miatt ennél jobban már csak a RU-t gyülölöm.)
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Nem akartam spammolni bocs mester
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128024 üzenetére
8k + spot ( csak azért sikerült mert a tökéletes spottolos mapon tökéletes spawnt kaptam. Máskor is menne ha nem a túloldalra rakna az esetek többségében Ha esetleg megnéznéd a replayt látni fogod hogy miért is volt ennyire fontos az a spawn. Ha rosszabb spawnt kapok mi történt volna ? 1. Batchat felér előttem E1-be és mielött köpni nyelni tudtam volna már killött volna az amúgy mögötte tollászkodó több mint fél csapat , legjobb esetben kispottolom ha ! rám lő. 2. Az enemy 13-90-en megnézed amikor én már felértem akkor ért volna újra a szélére = ha rosszabb spawnt kapok ő is lazán kispottolt volna.
Ez pedig a 3rd gunmark , összességében nem nagy durranás de ajánlom figyelmedbe hogyan blokkoltam a 4-5 target közötti visiont egy fa lombjával Azt se tudták eszik-e vagy isszák a témát
Ez volt az utolsó meccsem a 13-90-el igazi Yolo spott és ezt a meccset csak azért nyertük meg mert szarr* spottoltam a fullos bal oldalt Csóri Persing szakadtam az épület mögött Tankásszal búcsúztam az utált járgánytól
Amikor a Tankász és az átlag tartása nem boldogít csak a Gunmarkolas marad mint hobby. Szerintem te is nyugodtan próbálkozz vele , veszteni nem vesztes semmit és nagyon keményen megtanít mindenre !
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz 4580693 #128024 üzenetére
Ez még lemaradt :
Köszi Igazából a T8-as lightokkal ha mindent mindig tökéletesen csinálsz akkor mapfüggő mikkora lesz meg. Az igazi kihívást a T10 3rd gunmarkok jelentik. Arról nem is beszélve hogy vannak olyan őrültek akik 100%ra kitolják ( 100% felviszed utána akár milyen gusztustalanul sz*r kört mész nem esik vissza. Már van egy darab 100% -os tankom de .. bah ) Most megvettem az AMX 30-at (megkapta az 50b legénységét.) Igazi vadállat Nem akarom elkiabálni de ha ilyen jól adja és nem kell túl sok erőfeszítést bele raknom akkor lehet hogy az E-50 és AMX 30 is 3rd gunmarkra kerülhet ahogy a T-54.
Más : Már sokadjára látom hogy leteszed magadat hsz-ben. Ne tedd ! Én is vérvörös piros játékos voltam mikor felraktam először az XVM-et. Igaz a pofámról lesült a bőr mikor megnéztem a táblázatot hogy mennyi az annyi Azóta rakok időről időre energiát ebbe az egészbe és úgy tűnik kezd jövedelmezővé válni. Én neked is csak azt tudom mondani attól eltekintve hogy fogalmam nincs a statisztikádról, bárki ! hangsúlyozom bárki ! elérheti az S.U. vagy U. szintet. Ha én eltudtam érni akkor bárki eltudja. (Megtartani poénosabb )
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jagada #128040 üzenetére
Jogos , párszor összefutottam ilyen csapatokkal . . . viszont azt mindig figyelem hogy merre helyezkednek , nyilván az alap spot bokrokat szeretem kihasználni ahova van rutinom de ha nem tudja lőni senki a spotom eleve oda sem megyek keresek mást Mind kettő ritka példa .
(#128041) 4580693 : Hajrá ! Nyomd tovább , sajna senki nem úgy születik hogy keni vágja a wot-ot
(#128042) galervin93 : Köszi , már már zavarba jöttem Nekem sem egyformák a napjaim van amikor heavyvel megy jobban van amikor meddel ... mikor hogy. Közbe elő jön belőlem az igazi sneakyb*tch és beülök e-25be megy az aprítás ha normális mapot kapok Azt hittem a grille is ilyen lesz.
(#128045) Antonius1978 : Köszönöm a felkérést de egyedül játszom amíg el nem érem a kitűzött céljaimat. Másoknak is ugyan ezt szoktam írni csak általában angolul. Szeretek független maradni és élvezni a random tomato illatát every f*cking day
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz rlazol #128049 üzenetére
Köszi Neeem ehehe nope azért ott még nem járok T5-ben szereztem meg az orosz T-34-re még nagyon nyúlcipőben járó koromban teljesen véletlenül. Imádtam ezt a járgányt mobilitás + über rof nagyon lehetett vele aprítani. Azt még nem döntöttem el hogy T10-ben 100% ot valaha el akarok-e érni mert egyébként ez sehol nem követelmény és finoman fogalmazva elég sok fejfájást tudna okozni.
(#128050) jano_77 : Nem de azért pakolj be abba a szúnyogba goldot mert szükséged lesz rá az biztos Hangsúlyozom hogy nem , szó sincs full gold setupról és nem is kell folyamatosan azzal lőnőd, átütésedhez mérten legyen elegendő. Jelen esetben pl : 45ap - 25 gold ( ezt most csak hasra ütés szerűen írtam , lehet kevesebb is elég vagy több fog kelleni. Már olyan rég játszottam nem tudok pontosat írni.)
A gunmarkokhoz dmg+asist dmg kombinált kell. Ezt láthattad az előző pár hszembben hogy 6,5k kombinált. Pl : 3k dmg + 3,5k spot. Csak DMG-el spot nélkül nem fogod elérni a 3rd gunmarkot és senki sem érte el még vele. Böszme egy rendszer az igaz de ez így működik. Ha kifejezetten gunmarkra adod a fejed akkor 1. Viewrange aktív - amennyi csak belefér és nyugodtan meny el light helyekre entry spotolni aztán vissza mész lődőzni. Illetve trackeld az ellenfeleidet azért is jár asis-t dmg és még csak nem is kérdéses hogy az egészet te kapod avagy sem. Ha semmiképp nem tudod átütni és nem igazán tudsz másfele menni akkor trackeld le a csapatársaid majd talán megoldják[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Antonius1978 #128052 üzenetére
Köszi , Hát azt még nem tudni mit hoz a 2017 lesz-e elég időm játszani mert eddig sem volt túl sok. Évente 1 max 2 hónapot tudtam. Darálom magam előtt az utat de még nagyon sok van vissza , most jelenleg azt saccolom ha lesz időm játszani akkor rámegy az egész év.
(#128053) jano_77 : Semmiség , ha tényleg rá akarsz menni és komolyan gondolod akkor ajánlom figyelmedbe Orzanel streamjeit és ezen kívül még van egy arc akiknek 200+3rd gunmarkja van egy litván csávó Orzanel hostja szokott lenni (ha valaki tudja a nevét dobja be legyen szíves) Na ők csak ezt tolják és szépen megmutogatják mit hogyan de amit leírtam az az alapja. Amikor elkezdtem érdeklődni a gunmarkolás iránt sokat néztem őket. ( Ha meglátom annak a litván csávónak a nevét beírom mert sokkal informatívabb és gyakorlatiasabb mint Orzanel.)
Még pár dolog amit észrevettem bár lehet hülyeség :
Lightal jobban adja a GM %-ot a spotra mint dmgre , kb le se sz*rta amikor összelöttem 4k-t
TD-re jobban adja DMG-re de ettől függetlenül ugyan úgy kell a spot dmg ( az az ökör aki ezt kitalálta).
Heavy+Medium kiegyenlítettnek éreztem eddig. (Artyról nem tudok beszámolni mert nem artyzok de majd egyszer )
(#128067) zodo : Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Ezekről a zöld és (lila) addonokról tudna valaki linkelni egy leírást ? Az megvan hogy ranked meccsek után lehet kapni kötvényeket és abból lehet megvenni viszont nekem rémlik lila színű is de azt nem látom a játékban. Lehet csak rosszul emlékszem ?
Ha van jöhet Angol leírás is nem gond.
KösziÉv eleje óta most ültem le huzamosabb időre játszani és nekem nagyon bejön az új light leosztás. Jelenlegi kedvencem a T71. Még 3rd mark challenge is lehet belőle annyira megtetszett Valaki még anno írta itt fórumon nekem : Majd akkor fogok én igazán sírni amikor bejönnek az új lightok. (Emlékezetből írtam lehet nem 100% pontos.) Csak annyit mondanék hogy öröm könnyeket hullatok minden meccsen szóval majdnem bejött a prófécia
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Egy gyors kérdést intéznék felétek. Hová tűnt a szopóág ?
Eddig akár hányszor leültem játszani ha csak 2 hétre re is , lebontottam egy hetes ciklusra és tökéletesen látható volt hogy pl : első nap avg 3,5k wn8 - második nap éppen hogy 3,1k és így tovább. Tisztán emlékszem hányszor ütött meg a guta a retard csapat-wn8 focus-artyk miatt. (és még sorolhatnám.) Egyszer adott a WG máskor esetleg másik napon pedig elvett. De ez ma már mintha eltűnt volna.
Day 1
Day 2 (ma)
Mindezt úgy hogy még csak most jöttem vissza és totál semmit nem csináltam tehát fingom nincs melyik tankot nerfelték vagy buffolták az új tankok felé sem néztem még.Többnyire elégedett vagyok az MM-el , 10ből ha 1-3 meccsen vagyok bottom tier. Igaz csapatársaimtól azért párszor már égnek állt a hajam de ennyi. Még t49el is alig 1-1 lövést vétett csak el az rng hibájából(Original TrollDerpiDurpGun ).Az artykat továbbra is rühellem mert még mindig szín szerint focusolnak ....Elég furcsa és én baromira ledöbbentem hogy ez így van. Még év elején mikor töröltem a WOT-ot feldobott egy kérdőívet hogy miért töröltem indokoljam meg.Abban pillanatban Angolul levakartam nekik az összes kínomat amiért töröltem és nem igazán voltam szégyenlős sem pedig jó hangulatban. Az artykat leszámítva mert még mindig játszható classként funkcionálnak mindent helyrehoztak amit oda leírtam. WUT
Biztosan velem van a baj mert nem vagyok hozzászokva a jó wotvilághoz.
Ti hogy tapasztaltátok ? Van másnak is hasonló feelingje ?
ui.: Ha már gyors nem is lett a kérdés de legalább hosszú igen
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz szbalogh #140019 üzenetére
Nagyon szívesen ha találok olyat Lehet hogy csak a friss visszatérés szerencséje áll mellettem és majd beindul a szop*szerkezet nálam is ... majd kiderül. Pedig nekem tényleg úgy tűnik hogy pozitív irányba változott volna a játék ami ha a WGről van szó akkor aranyat érő megjegyezés
-
Rick3D
senior tag
Még régen használtam egy battle trackelő programot ha jól emlékszem még weboldala is volt. Nem csinált mást csak szépen kilistázta a csatáim eredményeit és tudtam közötte keresgélni. Feljegyezte a játékosok nevét, a mapot az időt másodpercre pontosan stb... Szeretném újra elővenni de már egy órája keresgélem eredménytelenül. Valaki esetleg tudja a nevét ?
-
Rick3D
senior tag
válasz DVlad #140071 üzenetére
Elég ha ránézel a BR az adott játékosnál - katt ide - -> Ez csak eff skála de itt igazából csak a színek a lényegesek. Egyébként van 6-9-12 színű wn8-wn7-eff skála 3 különböző típus ahol pl az Unicum 1950től indul de van ahol 2200tól vagy S.Unicum 2900tól indul vagy 3-3100tól.
6k BR alatt zöld ( Ennél lejjebb soha nem számoltam.)
6,5-7k BR között kb kék
7,5k -8,5k BR között lila
9k BR felett pedig S.UnicumEzek csak kb arányok én nem használok semmilyen modot és így ha valaki érdekel akkor BR-t nézek.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140074 üzenetére
Vannak fura színezések ezt aláírom.Ha tehetném kivenném a játékból és meghagynám meccs végére aki akarja BR-t nézegethet.Többet árt mint használ ... ezt elég jócskán érezni a meccseken hogy instant focust kapok artytól - platoonoktól , hiába vagyok 4másik tank között akkor is ott a célkereszt a fejem felett A kedvencem mikor T8as tankban ülök egy X meccsben és a drága arty engem focusol
Többek között azért is nem használok semmit mert csak zavar... Mikor utolsó alkalommal abbahagytam a játékot csak kíváncsiság képen leteszteltem és all in all az eredmény : Azokon a meccseken mikor láttam a színezést sokkal jobban rá voltam feszülve -tryhard volt nagyon sokszor ha lila ellenfeleket kaptam ... főleg ha platoont. A másik véglet piros/narancssárga javarészt és elbíztam magam amiből rosszabb végeredmény sült ki. Színskála nélkül pedig pontosan telibe*zarom ki jön velem szembe a tankot és a flankeket figyelem próbálom megnyerni a meccset. Nem csak hogy sokkal jobban élvezem így a játékot hanem még jobban is megy ...
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140083 üzenetére
Én is így csináltam de helyette váltottam a következőre : Sector ping - SOS / Follow me többször működik mint amit te írtál. Ma volt egy szitu 30hp val fedeztem az sta2-őt aki szintúgy egylövéses volt. Kihúzta az ellent én ledaráltam még azt is aki ráakart esni a végén benyomott egy : Értettem gombot és én is utána csak chatben mosolygott Egyébként az unikornisoktól se félj + nyugodtan merj rámenni , biztosan dönteni fogj a tankját esetleg riszálni a seggét vagy épp a lánctalpat belefordítja majd a lövésedbe 50-50 hogy sikerül szóval ezzel nem érdemes foglalkozni. Ugyan olyan ember mint te és ugyan úgy a WG által kreált tankban ül.
Ma volt egy magyar srác aki meccs után egészen mérges hangnemben írt azért mert E5el kiment a mező közepére és tracken tartottam Betudta a saját szerencsétlenkedését a következő mondattal : Azért látszott hogy az RNG PAJZS melletted áll. Itt megfordult a fejemben hogy ma sem hagyom ki a WG GOD rituálét lefekvés előtt
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140125 üzenetére
Soha nem sírtam az arty miatt publikusan inkább csak szidtam őket magamba.Továbbra sem vagyok kiegyezve hogy a játékban vannak de mérföldekkel jobb a helyzet mint régen.Remélem egyszer totál kinyisszantják a játékból örökre de addig is a jelenlegi support osztály amit betöltenek szerintem rendben van.Még az is lehet hogy az obj 260 miatt kipróbálom őket de azért azt még sem kéne érzés fog el valahányszor ilyen őrültségek jutnak az eszembe
Szerintem próbáljatok meg kicsit pozitívabban állni a játékhoz nem mindig csak a negatív oldalát látni.Egy idő után belefásul az ember a kérdés csak az hogy mikor ? Tegnap ha már arty a téma 3x vágott ki T71ből menet közben full hpról és utána pár meccsel később amx 30 al kaptam be párszor szép kerek 800as hiteket a motor környékére - jót mosolyogtam rajta és tovább álltam
All in all minden topik olvasónak csak annyit üzenek : BE POSITIVE ![ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Melyik oldalon érdemes nézelődni magyar klánok után ? Lehetőleg olyat keresek ahol folyamatosan frissítik a listát.
-
Rick3D
senior tag
válasz fradi81 #140164 üzenetére
Mindenképpen 10-11k + CR , Stronghold X és lehetőleg 20+ életkor.Főleg SH-t nyomnám szívesen így indulásnak.Fontos szempont még hogy tovább szeretném magam fejleszteni szóval mindenképp erős játékosokra volna szükségem.
WG oldalán keresgéltem és eddig őket találtam : NPH,M-B-Z,F0W
Kissé furcsállottam hogy a minimum elvárások elég alacsonyak 1,9K recentől 2,5k-ig.
Egyenlőre szempont a magyar nyelv ... nem mintha gond lenne az Angollal de még azért csiszolgatok rajta
Ha esetleg tudsz még akkor jöhetnek a tippek
Ja igen és a profilom ,wotinfo[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz fradi81 #140170 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a válaszokat ! Igazából a probléma az hogy nincs tankállományom a garázsban. Most előbb neki kellene feküdnöm a prémium tankjaimra randomba pénzt keresni de baromira nem szeretem egyiket sem.P2W tankom meg nincs Az lett volna jó ha bejutok valahova és 1-2 nap alatt SH közben vissza vásárlom őket de ahogy néztem a kritériumokat még csak szóba se jöhetne Még meglátom.
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140179 üzenetére
Nagy tévedésben vagy Egész egyszerűen eladtam a tankjaimat mert már régebben is rühelltem pénzt farmolászni randomban
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140181 üzenetére
Vannak prémtankjaim még régebben élveztem velük a játékot pl : IS6 még le is 3markoltam , supipöri is jól muzsikált és még sorolhatnám de nincs egy olyan prémtankom se ami jelenleg megállja a helyét és igazodik a játék stílusomhoz. Na például a defender az lenne mert imádom az offensive heavy tankokat.Viszont AMX30 hoz hasonló prém nincs is a játékban és onnantól hogy nem élvezem a játékot már probléma van...
A rerollról csak annyit ez volt az első accom ha jól emlékszem Sárga és narancs sárga között volt aztán tavaly év végén húztam fel idáig de különösebben nem foglalkozom vele. Ami a statisztikáimat illeti , nem tudom feltűnt-e de maga a név : Susnyásbaviszlek nem véletlenül választottam. Ez egy vicc-poénkodós-trollkodós accnak indult egyik régi haverommal. Low tierben az első 300-500 csatát végig trollkodtuk meg röhögtük. Nézd meg most hova jutottam Én ezen az accom tanultam meg játszani az 50-100 ágon -> ott van fehéren feketén statokban is akár Alapból ez egy elb*szott acc volt fekete-piros és utána ahogy fejlődtem lett egyre jobb. Papíron reroll de ... az alább leírtak miatt én távolról sem tekintek úgy rá. Hiszen sokakkal ellentétben nem 20-30-40k csata után kezdtem szándékosan egy új accot hanem k*rva nagy handicappel indulva full nooból fejlődtem fel idáig és még most is van hova ....
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140187 üzenetére
Folytasd ... mindenki alulról kezdte. Ha elég időt raksz bele egy idő után meg lesz az eredmény.
Én annak idején lépésről lépésre haladtam. Amikor megvolt az 1500 recent akkor 1600 volt a cél és így tovább. Bár azért itt ahol most vagyok nem lehet minden tankkal tartani. A BC ág tökéletes ahhoz hogy ha fejlődni akarsz vagy akármelyik light ág szerintem ne ugord át.(amx12t-13/75-bc12t-1390 nagyon frankó ág és most már végig lightokkal játszhatsz, nem kell szenvedni a lórival .)Sokaknak javasoltam az 50B ágat ... na komám ott megtanulod mi az a papír páncél és a support játékstílus . Arra már lehet alapozni az én véleményem szerint.MÁS :
Közben meglett a drágaszág 4 napba kerültEzzel a meccsel zártam ha esetleg valakit érdekel. Nem a legszebb / legjobb meccs amit valaha mentem a drágaszággal de azért ott van a szeren. ( Ha minden jól megy az amx30-ra is meglesz hamarosan 92% )
Mennek T69 képzésre a hölgyek és supipöribe pénz farm velük.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
Várható az elkövetkezendő pár hétben T5-T8ig akció ?
-
Rick3D
senior tag
-
Rick3D
senior tag
válasz polgi803 #140283 üzenetére
Szerintem a legjobb opció ha egyenlőre vársz és csak prémium fiókra ruházol be. Olyan tankkal érdemes játszanod amelyiknek van elég penje még a legrosszabb mm ben is , így elkerülöd a a gold ammo használatát.Például én ezen a héten játszottam az amx 30al - prémium fiókkal körönként hozott 30-40k profitot mert nem volt szükségem a gold ammora. A t71 is hozott 20-30k-t nála sem volt szükségem goldra.3,5 millió jött be míg teljesen ki xpztem őket és még 800k míg 3markoltam.Szerintem tégy úgy ahogy én várd meg míg a defender vagy patriot újra megvehető lesz. Nekem megvan közel az összes prém tank illetve ami nincs másott már próbáltam és igaz ami igaz ... az új prémtankok erősebbek ez minden.Már bánom amikor a boltban volt nem ruháztam be rájuk. Ha csak nem kapnak egy über buffot a régi prém tankok akkor maradni fog elég sokáig a jelenlegi helyzet és ahogy ismerjük a wgt $,,$
Amit a többiek írnak Szupipöri jó tank , hülye biztos-kezdőbarát de ! Pofátlanul lassú ami nem elhanyagolható tény és még a lövegével sem fogsz tudni jól sniperkedni az esetek többségében.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz polgi803 #140293 üzenetére
Én sem vagyok és neked sem kell így tenned. Nézd nagyon egyszerű a képlet mert csak két lehetőséged van.
1. Most beruházol egy prémtankra a jelenlegi kínálatból és a probléma letudva.
2. Elindulsz egy olyan ágon ami jövedelmező tud lenni és kivárod míg újra bedobják az OP prémium tankokat.Eddigi tapasztalataim szerint AMX-M4-45,AMX 50 100,AMX 12t,AMX 30,T37,T71,T69,T49,T29,Nashorn,Tiger2,Panther,Cromwell,Comet -> tudnak szimpla prémium fiókkal jövedelmezők lenni a nem prémium tankokhoz viszonyítva.
Én továbbra is a 2. pontra voksolok Nem igazán látom értelmét kiadni pénzt egy olyan prémium tankért aminél van sokkalta jobb ezen felül van egy nagyon jó alternatíva amivel áthidalhatod a várakozási időt Rajtad áll[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz jimmy74 #140299 üzenetére
+ (#140300) wwenigma
Valami mintha rémlene a közelgő nerfről vagy változtatásról - valamelyik streamben hallottam a napokban de nem vagyok benne 100% biztos. A derpi Dörp tetszik de máskülönben nem igazán érdekel ez a heavy ág, szóval ha ettől megfosztják akkor részemről felejtős kivétel ha nem jobbat csinálnak
A probléma azzal van hogy jelenleg fix DMG amit tol -> ezzel van ki a töke a legtöbb embernek. totál mindegy hogy ha a fejed tetejére is állsz akkor is sebezni fog és azért ezek a 400-550 avg dobálások pl egy is7 arcába vagy egy E-100ra nem elhanyagolható arról nem is beszélve ha egy medet kapsz oldalba vagy egy papírt szembe
Belőni nem olyan bonyolult megfelelő pennel az igazNa szóval azért tettem fel a kérdést hátha valaki tud biztosabbat nálam , azért nem fogom kihúzni roham tempóban az ágat hogy mire bejön a július eleje vagy közepe meg egy ócskavast csinál belőle a WG megint.
-
Rick3D
senior tag
válasz RAiN91 #140313 üzenetére
Azt így nem tudom megmondani neked mert nem játszottam vele és nincs is tervben. Ránézésre nem rossz tank support játékstílushoz de a pennel lesznek gondok ha csak nem viszel elég prémium lőszert.
Én az 59-16os ágon fogok elindulni. A WZ-132nél lehet folytatni a med ágat is WZ-120.
Szerintem indulj el a light ágon - dupla profit , jelenlegi állás szerint én is így fogok tenni már csak 18k freexp[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
11kill wz-131 beast mode on , új kedvenc a garázsban
A hétvégi retard áradat után igazi felüdülés a hétfő[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Zolee_70 #140491 üzenetére
Pár napja pörgetem a WZ light ágat és sajnos az 59-16 már a saját tierjében is nagyon gyengének számít. Nyomjad tovább és fullozd ki a wz-131-et mindent megfogsz bocsájtani és örökre elfelejted az 59-16ot.A wz-131 nem csak hogy a saját tierjében állja meg a helyét pofátlanul jól de még ha a legrosszabb MM-et kapod is lehet vele darálni. Az átütés+alfa nagyon jó Teljesen beleszerettem. Ezek a T7 lightok nagyon pofásak lettek.
(#140508) Viktoár
Ellenben "sírnak" ha mindenki először a jó játékost szeretné a garázsban tudni.
- Pontosan és tovább kevesen látnak ahogy te is írtad. Onnantól kezdve hogy már az elmúlt legalább 2-3+ ezer csatát úgy nyomtam le hogy az arty elől folyamatosan táncolnom kellett , az ellenfél pozicionálását kellett figyelnem az átlagosnál sokkal jobban, mielőtt lerohantak volna el kellett foglalnom lényeges pozíciókat és a többi .... Borzasztó nagy mértékben hozzájárul ahhoz hogy fejlődjön a játékom , folyamatosan readolnom kell a csatát az első perctől az utolsóig ( amíg élek )
Egyébként mióta pontosabbak lettek az artyk nagyban megnehezítik a medes és lightos játékomat. De nem probléma egyre több counterem van ellenükSzokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140511 üzenetére
de ne csodálkozzon ha focust kap mert "tartanak" tőle.
Sokszor az egy dolog hogy jön a focus és számítok is rá viszont egy egyszerű példa : +2 T mm , épp egy medben vagy lightban ülök , komolyabb fenyegetést nem jelentek senkire mert nincs penem hozzá vagy épp egy fostalicska ágyúm van ( ejj ejj t69 ) Ilyenkor a létező legnagyobb f*szop*ság amikor kapom az instant 3 artys focust egészen addig míg ki nem döglök ... teljesen mindegy hogy t10es meccsen t8as tankban ülök vagy t8as meccsen t6osban - instant focus az egész kicseszett meccs alatt. Nem érdekli az artykat ha a mező közepén egy letrackelt E75 van ... és így tovább. Gusztustalan és egy ponton túl rohadtul irritáló ami a játékélmény rovására megy annak ellenére az esetek többségében jól jövök ki belőle.Ez a negatív oldala viszont szerencsére a pozitív oldala sokkal többet számít hosszú távon Számtalanszor hozzájárult a győzelmünkhöz.
Ha egy platoon lerohan vagy épp random ellenfelek focusolnak azzal nincs semmi bajom , az esetek többségében mindig ők húzták így vagy úgy a rövidebbet de ezek a retkedék artyk ... az egész játék legnagyobb baromsága. Továbbra is bízom benne hogy eljön az a nap amikor a WG bejelenti az artyk kivételét teljesen ... jobbára ahogy én tudom nem vagyok ezzel a nézettel egyedülMás :
Szokott nyáron valamikor akciós free exp váltás lenni ? 1 arany = 50 freexp vagy valami hasonló ?
-
Rick3D
senior tag
válasz Viktoár #140514 üzenetére
Én a TD-kel vagyok pontosan így , számomra untató a játékstílusa. Az obj260 miatt végigcsináltam a küldetés parádét még év elején de kész kínlódás volt.
Azonban az is irritáló tud lenni amikor egy light körbeautókáz egy fix tornyos td-ben ülve és nem tudom kivédeni a támadását. Mégsem mondom azt hogy vegyék ki
Hatalmas nagy különbség van az arty focus és egy fix tornyos td-t körbeautókázni. Ha épp nem szar helyen vagy a jelenlegi fizika miatt nagyon szépen seggel vagy oldalról fordulással feltudod borítani a lightot vagy medet. Nagyon sok példát láttam rá a napokban. Szerencsére nem én voltam az áldozat mert track+dmgel szoktam flankelni Megértem hogy irritáló és nyilván különbözőek vagyunk de én a helyedben hagynám a TD-ket funnak és küldetést húzni ha van még hátra.
Azt hogy kiveszik szerintem el lehet felejteni.Hamarabb fogják újra "balanszolni" a sok sírás miatt.
Melegen ajánlom nekik hogy minél hamarabb. Mikor még zárt alfa és béta volt az AW sokat játszottam és ők érdekes módon megtudták oldani az artyt hogy ne legyen zavaró - illeszkedik a játékba és még a counter artyzás artyként is jópofa Igaz azóta nem játszottam vele ... nem tudom milyen lehet most.
De ez most megint olyan hogy az arty első a közellenség listán akkor hozzá kell nyúlni? Rendben, utána jön a második a listán? Legyen valamelyik táras, vagy orosz med?
Legyen valamelyik táras akár med felőlem ... Én mondjuk nem tudok olyan táras-light-med tankot a játékban amelyikre az OP szót rálehetne akasztani főleg a lightokat érintő balanc után. Azt is elfogadom ha te OPnak érzed őket és szerinted őket kellene nerfelni , kinek mi ... de azt azért ne felejtsd el hogy míg egy light vagy med lövéseire tudsz reagálni addig az arty ott csücsül hátul és habzó kefires szájjal várja a következő targetet
Az nem furcsa hogy a lilák csak a medeket hajtják mert azokkal lehet szopatni a mazsolákat? Amiatt nem sírnak hogy hozzá kéne nyúlni.
Az arty útban van nekik,addig kell sírni amíg szerintük rendben nem lesz..Számomra nem furcsa ugyanis én tudom miért is mi van mögötte. Kezdjük a legalapvetőbb dologgal a játékstílussal. A legtöbb valóban valamire való lila játékos agresszívan játszik és ehhez eszméletlenül jól passzolnak a lightok vagy medek.-> Ez a játékos rendelkezik 3rd gunmarkokkal mert nem csak a f*szát veri a free dmgre hanem tesz is a győzelemért. Gyorsak - relatíve jó a tűzerejük és magasabb tierben még armorjuk is van pár pattintáshoz. JACKPOT. Minden ebből következik ... én is imádok agresszívan játszani - esetleg az első sorból irányítani az oldalt stb... ezt élvezem és azért játszom mert élvezem - ezért imádok bizonyos medekkel és lightokkal játszani. Még csak közelről sem arra megy ki az egész hogy szegény mazsolákat szívassam ... Ahhoz hogy legyűrjek egy mazsolát nem kell szívatom, mióta pedig nem használok semmilyen módot még csak azt sem tudom hogy piros vagy lila ellenfél jön velem szembe.Még annyit hozzátennék imádok heavyzni és itt most a pure super heavyket értem E-100/Maus stb ... Hamarosan bővülni fog a garázsom X ... már nagyon várom.
Továbbra is azt tudom írni hogy reménykedek az arty kivételében vagy nerfben és igen nagyon remélem azt is hogy a sok sírás elfogja hozni azt az állapotot ami tűrhetőbb vagy tökéletes lesz. Sajnos akikről te beszél lila játékosok és azon belül is azok akik sírnak pl official fórumon baromi kevesen vannak ...Te mit szolnál ha úgy lenne megoldva az arty mint AW-ben volt ? (esetleg van ? idk.)
(#140518) Viktoár Még jó hogy nem minden lila játékos ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz RAiN91 #140704 üzenetére
Pedig reális. Én wotinfot használok legtöbbször mert pontos értéket mutat minden fölös sallang nélkül.
Ezen az oldalon tudod megnézni a tankok dmg-wn8 értékeit. Tapasztalataim szerint eléggé pontos.
A te esetedben pedig ezt nézd meg.
Az S.Unicumhoz pedig számolj rá az ágyúd alfája szerint 2-3 lövést. 4k+ wn8hoz 7+ lövést.
( Garázs - arl 44 - ott látni fogod az átlag sebzésedet, nekem eddig még mindig stimmelt az amit a garázsba láttam és amit wotinfon a bővített tank statisztikái alatt szerepelt. Garázsost jobban szeretem )
Még egy fontos dolog : wotinfo csak akkor frissül ha kiloggoltál az accodból.[ Szerkesztve ]
-
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140761 üzenetére
Ha nem gond kiegészíteném a listát két pure skilled animal játékossal. Ők nem showmanek mint QB és nem kommentálnak minden mozzanatukat de megéri nézni őket
Swift_m0ti0n
dechapl
Mind a ketten brutálisak és van mit tanulni tőluk. 5k+ recent.
Skill4ltu nagyon hasznos tud lenni ha a 3rd markolást akarod elsajátítani.
( Én orzanelt már nem nézem ... jó játékos szó se róla de már nem tud újat mutatni.) -
Rick3D
senior tag
válasz Stanislav84 #140776 üzenetére
decha szokta rázogatni az egeret de nem olyan gyakran mint a többi swift pedig egyáltalán nem, a többieket pedig nem is szoktam nézni azért mert ebben a két streamerben megtaláltam azt a színvonalat amit kerestem.
-
Rick3D
senior tag
Személyes tartalékokat honnan lehet gyorsan szerezni ? Csak küldetésekkel ugye ?
Ezzel a pakkal szemezgetek már kínomban ... -
Rick3D
senior tag
válasz h1mpi #140836 üzenetére
pff tök jó nektek én 2hét alatt ledaráltam 80darabot de ami igazán lényeges lenne az a sima xp bonus 4-5k körök hamar összejött minden. Na majd benézek rankedre még nem próbáltam. Elvagyok foglalva a wz light húzással ... Erősen ajánlom hogy a 10es elnyerje a tetszésemet mert eddig a 131 volt szuper a többi hulladék és már 9nél járok
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok