-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vJokka
aktív tag
válasz MinionFlasH #99795 üzenetére
Jó az, ha nincs arty [link]
"I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz Antonius1978 #117373 üzenetére
Ha nincs még TS, érdemes kipróbálnotok a discordot. Free cucc, lehet benne külön szobákat is csinálni, akárcsak TS-en. Hangminősége is rendben van.
-
vJokka
aktív tag
válasz Viktoár #119058 üzenetére
Biztos megérte elcseszni a maradék 12 játékos csatáját . Soha nem értettem miért jó kilőni őket, annak ellenére, hogy nyilván gyökerek voltak, erre te még rá dobsz egy lapáttal. Amíg nem tékáznak, blokkolnak stb addig szerintem felesleges piszkálni őket. Report, azt megyek a dolgomra.
-
vJokka
aktív tag
-
-
vJokka
aktív tag
válasz galervin93 #122634 üzenetére
Ugyan nem sebzés rekord, de kritikus találatok számát tekintve nekem az (egy lövés és nem volt gyújtás, sebzés nem volt sok, kb 150 hp-ról szedtem ki egy wz-131-et)
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #123541 üzenetére
Én is úgy gondoltam, hogy tierenként lesz, de rákerestem Stanislav84 által említett hsz-re, és lehet igaza lesz: "Each tank will have an individual ladder and prize pool."
-
vJokka
aktív tag
válasz kchryss #123638 üzenetére
Erre elméletileg figyelni fognak: [link]
Oldal végén:
"Play Fair!
The event is conceived so that random allies (and Platoons) and enemies can engage in some fierce tank action to determine who among them is a true top tanker. If a situation comes to our attention where players are intentionally fixing matches in order to increase their base experience earned statistics, the results of such players/groups will be reset for all the vehicles in which they participated in the event, regardless of the vehicle in which they fought the fixed battle. Various penalties can also apply in accordance with the Game Rules.
If a player receives a ban of four days or more for violating the Game Rules, their participation in the event is void. A ban of 1 to 3 days is considered a warning and does not remove the player from the event.
If you believe that you were banned by mistake, you may submit an appeal through our Customer Service Center."
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Berakom ide is hátha
Valaki segítsen, mert megvadulok
Szóval, azt csinálja a gépem, hogy WoT alatt 2-3 perc csatározás után visszaveszi a procimat 1,2GHz-re (2,5ös amúgy), és ez nincs túl jó hatással az fps-re (55-60 helyett lesz 30-40). Új csatánál megint jó egy darabig, illetve néha alt+tab megoldja. A vicc az, hogy ezt azóta teszi, hogy leszedtem a WoWS-t, mert kellett a hely. Hőmérséklettel szerintem nincs összefüggésben a dolog, mert valamikor 77 °C, valamikor 80 °C-nál történik ez. Feldobtam a Crysist, mert annak a telepítője volt kéznél, CPU tesztet hagytam futni, és szépen tartotta a 2,5GHz-t. Ezek után gondoltam jól kicseszek vele és visszarakom a WoWS-t (egyelőre csak launcher van fent). Replay indít, és látom ám, hogy szépen tartja a megfelelő freqit, már-már kezdtem örülni, de aztán csak visszavette megint.
A történethez még talán az hozzátartozik, hogy két rendszerem van, egy win7 sima vinyón és win10 az ssd-n, és az utóbbin mielőtt megfrissítettem volna 10re, fent állt ez a probléma.
Szóval bárkinek van valami hasznos ötlete, szívesen fogadom."I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
Végén sajnos nem sikerült csodát tenni [link].
Defeat
Battle: Abbey
Vehicles: Spähpanzer Ru 251
Experience received: 4 908
Credits earned: 64 205
Battle achievements: Defender, Mastery Badge: "Ace Tanker""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
válasz 4580693 #125046 üzenetére
Azt kerestem, de nem találtam
rlazol: Szerintem nem feltétlenül kell bele full HEAT. Alapból AP-val tolom (már amikor gurulok vele néha-néha), mert van elég papír tank a játékban, prém csak a vastagbőrűekre kell. (Mondjuk nincs is valami unikum átlagsebzésem ) Lőszerkiosztás nálam: 20 AP - 20 HEAT - 10 HE
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Majdnem elcsesztem a végét.
Victory!
Battle: Stalingrad
Vehicles: Grille 15
Experience received: 2 608 (x2 for the first victory each day)
Credits earned: 44 373
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Defender, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker""I'm Gonna Sine Yo Pitty on da Runny Kine!"
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz h1mpi #126741 üzenetére
Én nem bántam meg, hogy megvettem amikor behozták (azon kevés prémtankok közé tartozik, amikért pénzt adtam).
(#126742) bodry123: Egy kicsivel jobb a RU, pár soft statot leszámítva link. Azokkal a csajokkal szerintem jól muzsikálna.
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz SoulReaver #128218 üzenetére
Én még csak a jpze100-nál talákoztam ezzel a buggal, úgy néz ki a jt-t is buffolták
Dez egyik videójában is benne van: [link]
Edit: Akkor még sem buffolták.
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Két máker "carry":
T71 [link]
Amennyi misset lőttek rám, tuti Szent Kristóf keze volt a dologban . Végén 1v2 maradtam IS7 meg FV183 ellen. Nem is álmodtam róla, hogy hozható, de aztán "kis" segítséggel sikerült .
Blackdog [link]
Itt meg egy artával maradtam a gonoszok ellen, szerencsére nem voltak túl okosak
-
vJokka
aktív tag
Két küldi kellene, hogy mehessek a 15-re, persze hogy nem a sebezz 5xHP volt bekapcsolva: [link]
-
vJokka
aktív tag
-
vJokka
aktív tag
válasz galervin93 #129661 üzenetére
Nekem valamikor nyáron eltűnt a szerver oldali célzó. Akkor még Aslain pakkot használtam, azt egyik frissítés után hiába kapcsoltam ki-be, nem sikerült elővarázsolni. Azóta modok nélkül tolom, de így sincs, erre esetleg van valakinek ötlete, miért nem jeleneik meg (settingsnél be van kapcsolva)?
[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
Ru móka: [link]
-
vJokka
aktív tag
Obj260 LT#15
Miután meglett a 8k spot, csak alibiztem, hogy túléljek
Az elején meg alig vártam, hogy az AMX-et kilőjék[ Szerkesztve ]
-
vJokka
aktív tag
válasz Carasc0 #129840 üzenetére
rlazol leírta mikre kell figyelni. Itt egy kis összehasonlítás, hogy pl T71-nél mennyit számít egy jó legénység + felszerelések:
Alap tank + 100% crew vs Venti+Optics+Bia+Camo+Látótáv skillek.
Érdemes lenne még megnézned pár spotolós replayt, wotreplays-en van fent jó pár, azokból ellesheted melyik mapokon hol lehet passzív/aktív spotterkedni.
lacibacsi: Köszönöm, most még mákom is volt, hogy tőlünk senki nem ment a hegyre, így később azt is tudtam spotolni.
Itt meg T7 lightok supertestről: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok