- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
Nekem a nethely a befutó a sebessége miatt, de nem rég volt dolgom a profitarhely-el. Valós 0-24-es ügyfélszolgálatuk miatt meggyőztek. Sebességben picit elmarad a nethelytől, de pl van cpanel-ről telepíthető AccelerateWP bővítményük, ami sokszor jó. Ez egy WP rocket alapvetően. + van viszonteladói tárhely, és adnak vissza ha viszed az ügyfeleket. Ezt hiányoltam a nethelynél, mert oda vittem már legalább 50 ügyfelet.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Ki milyen Security bővítményt használ? wordfence-t használtam régebben, de most baromi nagyot csalódtam benne.
Egy régi oldalt valahogy feltörtek, és a css-be rakott script-et nem jelzett ki. Wpbakery-s oldal és az összes oldalra is bekerült a script. Semmit sem talált meg ezekből.
-
hkari
őstag
Nem tudom milyen sablon ez, de nem mondanám annyira szépnek hogy érdemes lenne fizetni érte Custom Css bővítmény is van egy raklap, kb bármelyik jó, ha nem akarsz Child-el foglalkozni.
Talán így középen lesz:
.footer-bottom-inner .row {
grid-template-columns: 1fr 0fr 0fr;
width: 100%;
}.footer--row .hfg-slot {
margin: 0 auto 0 auto;
}Viszont ezzel 1 oszlopos lesz a footer, de ahogy látom ez nem gond.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
-
hkari
őstag
Igen egyik oldalnál pont 40 után hasal el, másiknál 45-nél.
Sajnos ezt már próbáltam, de ebben az esetben is ugyan az a hiba. Nincs WPML-em
Egyetlen hasonló találatot találtam, ez gyanús nekem, de itt nem menü mentésről van szó. Ezt is nyomozza most az a szolgáltató aki szerint nem én vagyok a hülye
Szerencsémre mind a két ügyfél türemles, és rugalmas, maximum megyünk át a nethelyhez. Én nem bánnám
-
hkari
őstag
Sajnos nem látszik semmi. Annyit tudtam közelebb haladni a megoldáshoz, hogy tök mindegy milyen sablon, és milyen bővítmények kb 40 menüpont felett történik ez meg.
Csak cpanelen fordul elő 2 különböző szolgáltatónál. Az egyik rövidre zárta azzal, hogy nálam van a hiba, a másik kutakodik, ők elismerték hogy ha a nethelyen jó, akkor náluk is jónak kellene legyen.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Nem találkozott valaki már olyan hibával, hogy menü mentésnél 404 hibát dob az admin?
A héten már a 2. cpaneles oldalnál jön ez elő. A szolgáltató rám mutogat, de az biztos, hogy nethelyen a dev tárhelyemen semmi gond nincs.
Memória értékeket már állítgattam, bővítményeket kikapcsoltam, sablont és mindent is frissítettem, de semmi nem oldotta meg. Logokban sincs semmi hiba, totál tanácstalan vagyok.
-
hkari
őstag
Sajnos én sem vagyok a témában pro, csak annyit tudok hogy egy erős 8-10 karakteres jelszót erővel kb. lehetetlen feltörni.
Ez pl egy jópofa oldal, bár nem javaslom hogy pont a te jelszavadat írd be, fene tudja hogy tárolja-e
Nekem úgy tűnik hogy ez pl szolgáltató függő is. Amíg a tarhely.eu-nál voltam azért előfordultak hibák. Mióta a nethelynél vagyok 50+ oldallal azóta semmi nem történt, pedig javarészt nem is használok semmi biztonsági bővítményt, mert lassítanak.
Alapvetően a bővítményeket redukálom a legminimálisabbra, és ha fizetőset akkor csak hivatalosan megvettet használok. Ha netán valami gikszer van, mindig FTP-n nézek körül, mert a dátumok 90%-ban mindig nyomra vezetnek.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Takarékbank-os woocommerce integrációval találkozott már valaki?
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jól működő OTP Simple bővítményt? Sajnos eddig mindegyikkel amit próbáltam küzdelem volt.
Köszi a segítségek!
kopogo: Nethely ezeket simán veri sebességre.
[ Szerkesztve ]
-
hkari
őstag
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Webgalambal foglalkozik itt valaki?
Egyik cégem webgalambra váltott, és Woocommerce rendszerrel árusítanak. Valahogy meg kellene oldalon, hogy a vásárlók ha bepipálják hogy kérnek levelet, akkor bekerüljenek a webgalamba.
Eddig nem találtam megodást. Wordpress plugin van ugyan, de az csak azt tudja betenni aki regisztrált is, plusz semmi adatvédelmi opció nincs, szóval kérdés nélkül teszi át, ami éppen jó megoldás.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest