- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
-
FrezeR
senior tag
Akkor sikerült kifognom azt ahol nem szánnak rám 1 percet
Most amúgy ezt írja ki nekem a belépésnél amikor a wp-ben szeretnék szerkeszteni:
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) in wp-admin/menu-header.php on line 121Ezzel mit tudok kezdeni? Már letöröltem 2 plugint, de nem változott semmi egyelőre ugyan ezt írja.
-
FrezeR
senior tag
Szétnézek akkor, hogy hová érdemes menni, és köszi az eddigi tippeket is a szolgáltatókról. Amúgy mennyi az a MB mennyiség ami ajánlott wp alá, hogy később ne legyen ilyen gondom?
A szolgáltatónak amúgy ez plusz költségbe, vagy munkába kerül, hogy megemeli? Vagy miért van az, hogy egyik megteszi a másik meg nem? A jelenlegi felajánlotta, hogy olyan csomagba rak (prémium) ahol több memória van, és 9500 Ft/év az ára. Most egy 3500-as csomagban vagyok.
-
FrezeR
senior tag
Amíg nem akartam frissíteni az aktuális wordpress verzióra nem is volt baj De így meg semmit nem tudok csinálni vele. Természetesen nem volt felesleges plugin felrakva, de megnézem mit lehetne "kirakni" a meglévők közül. Most év elején fizettem be egy újabb évet, hát ha ezt tudom előre... Akkor úgy látszik nem lesz más megoldás mint a költözés, csak jó lett volna enélkül megoldani, mert az is macerás gondolom, mert sosem volt még hozzá szerencsém.
-
FrezeR
senior tag
Megkérdeztem és nem emelik fel a limitet csak ha előfizetek egy jóval drágább csomagra, ami nekem sajnos nem fér bele.
Azt hogy tudom megnézni, hogy mennyivel léptem át a 64 mb-os keretet? Illetve ha törlök valami bővítményt, akkor helyreállhat a dolog? Mert így nem tudok sem szerkeszteni sem frissíteni sajnos. -
FrezeR
senior tag
Ok most már bejön az oldalt szerkesztő felület. Viszont ha a bővítményekre megyek ezt írja: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 122880 bytes) /wp-admin/menu-header.php on line 121 Akármire megyek ezt írja ki csak más számokkal.
Ha a vezérlőpultra megyek akkor meg ezt: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 40961 bytes) in /wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/mvc/package.module.mvc.php on line 489
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Frissítettem a wordpress-t admin felőleten át és történt valami hiba közben, mert utána már nem tudok belépni a szerkesztő felületre, csak egy üres oldal jön be. Az oldalam megy továbbra is, de nem tudom szerkeszteni nem tudok belépni emiatt a hiba miatt. Mit kellene tennem, hogy újra működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPhone topik
- Autós topik
- UHD filmek lejátszása
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- iOS alkalmazások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest