Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Froclee
őstag
harylmu
(őstag)sziasztok. van egy cisco epc3925ös routerünk, meg vettem hozzá egy TP-LINK TL-WA830RE range extendert. na most a baj, hogy amikor az extender be van kapcsolva meg tud bolondulni a wifi. pl. mobilról ha a router és a repeater között állok és úgy próbálok csatlakozni, akkor néha le-le dobál, alig tud felcsatlakozni, ha igen akkor szakadozik a net. apám laptopján rendszeresen hibaüzenetet dob ki és ha rámegyünk hogy javítás akkor egy "adapter frissítés" után rá tud csatlakozni, ami kb így 5 percet vesz igénybe.
de érdekes módon ha a router "sugarában" nem vagyok benne, csak a repeaterében, akkor simán működik. de mikor a router és a repeater között állok, olyan, mintha a 2 jel összezavarná egymást. van valami ötletetek?
-
Froclee
őstag
sziasztok. van egy cisco epc3925ös routerünk, meg vettem hozzá egy TP-LINK TL-WA830RE range extendert. na most a baj, hogy amikor az extender be van kapcsolva meg tud bolondulni a wifi. pl. mobilról ha a router és a repeater között állok és úgy próbálok csatlakozni, akkor néha le-le dobál, alig tud felcsatlakozni, ha igen akkor szakadozik a net. apám laptopján rendszeresen hibaüzenetet dob ki és ha rámegyünk hogy javítás akkor egy "adapter frissítés" után rá tud csatlakozni, ami kb így 5 percet vesz igénybe.
de érdekes módon ha a router "sugarában" nem vagyok benne, csak a repeaterében, akkor működik. olyan, mintha a 2 jel összezavarná egymást. van valami ötletetek?
-
Froclee
őstag
hali. az mitől lehet hogy mikor mobillal próbálok csatlakozi a wifire akkor az IP cím osztásnál vagy le is dob, vagy csak 5-10 másodperc után csatlakozik fel? néha pedig le is dob a wifiről a mobil, pedig a jelerősség nem gyenge. nem csak az enyémmel produkálja ezt. a router egy (t-homeos) cisco 3925.
köszi. -
Froclee
őstag
áhh sajna kábel egyáltalán nem játszik. én ilyen tök egyszerű hálózatikábeles megoldásra gondoltam, amit csak beledugok a falba és csá. a range extender és a repater között mi a különség egyébként?
egy ilyennel nem fognék annyira mellé, nem? tényleg nem kell semmi extra teljesítmény
-
Froclee
őstag
sziasztok. a szobámig pont az ajtómig ér el a wifi. ha a router és a szobám közé (kb 20-25 méter a táv, falakkal) félúton raknánk egy repeater-t, mennyivel erősítené fel a jelet? nem ismerem a repeater-ek hatásfokát, ezért kérdezek itt. nem szeretnék azért HD filmeket streamelni, elég ha mondjuk a mobilomat tudom használni ott, esetleg mp3-at streamelni akadásmentesen.
ilyen olcsóbb 5-10ezer forintos is megfelelne?szerk.: most olvasok erről a "felezésről". ez mi? automatikusan minden csatlakozó eszköznek felezi a sebességét?
[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
hasonló a kérdésem, mint az előző fórumtársnak. az, hogy 12megából 5-öt fogok azért van, mert G-s a pci-os wifi adapterem? próbáltam több op-rendszerrel is sebességet mérni, hátha driver probléma az oka, de nem nyert.
-
Froclee
őstag
heló.
az a helyzet, hogy van nekünk egy ~13 megás netünk és azt szórjuk két felé. apám laptopján simán fog 13 megát, az én gépemen (windows 7) pedig csak 5-öt maximum. a wifi kártyám lehet a gyenge? a kártyám egy Linksys WMP54G PCI-os kari, ráadásul a router is Linksys.
köszi szépen
-
Froclee
őstag
hali
van egy linksys wmp54g pci-om. ma valamiért újraindítottam a gépet és azóta nem látja a routeremet driver újratelepítést próbáltam, rendszer visszaállítás sikertelen, router restart volt.
tipp?
-
Froclee
őstag
Hello. Van egy Linksys WMP54G PCI adapterem. Játék(multi) közben azt csinálja, hogy 2 percenként belaggol. Tehát felmegy (1-2 másodpercre) a pingem 999-re utána 3-4 percig jó, aztán előröl.
Valami tipp?[ Szerkesztve ]
-
Froclee
őstag
Hali. 7500Ft-ból milyen PCI-os wifi adaptert ajánlotok? Vagy valami márkásat válasszak oszt csá?
-
Froclee
őstag
Halee. link " Hali. Milyen wifi adapter eszközt ajánlotok otthonra? "
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest