- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
-
IT café
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrom
tag
Valaki 5236?
-
zitrom
tag
Hali!
Mi a különbség egy 54Mbps és 108Mbps sebességű router között?Miben több/jobb az utóbbi? -
zitrom
tag
Hali!
Egyszerű a kérdés:
Milyen Wifi routert vegyek?Illetve milyen kis wifi kártyákat?Ha valaki tud indokolni is hogy ez miért az meg miért nem az még jobb lenne! -
zitrom
tag
Hali!
Otthon 2 gép között lenne megosztva a net,pár m-re lennének egymástól(gépek),fallal elválasztva.
Amúgy én egy Asus WL 520gc-re gondoltam.Nem tom mennyire jó,szóval ha ratyi akkor jöhet más ajánlat
Nem vagyok otthon hálózat témában szóval az utp-ről se tudom hogy mi... -
zitrom
tag
Vezetéknélküli routert szeretnék venni,ami ugye szokásosan jól megosztja a netet,nem szakad,meg és nagy "teljesítményű".
Mit ajánlotok ami bizonyítottan jó is?
15K körül húzom meg a max árat.Bár ha nem sokkal van fölötte már igazán jó router akkor azt is leírhatnátok én meg majd elgondolkozok rajta hogy megéri e nekem...
Meg úgy halottam hogy ha 2 gép között meg akarom osztani a netet akkor kell mind a 2 gpébe vennem ilyen wifi-s kártyát vagy "hogyishijják"..
Ezekből is ajánljatok egy jót ami nem túlzottan drága.
Kösz a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest