-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
hi!
elég sokszor kifagy a gépem. kék képernyő, a hibaüzenet: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OREQUAL
megnéztem eszközelőben , nincs irq akadás, de a videokari és a hálókari ugyanazt ( 5) megszakítást használják. erre gyanakszom, próbáltam megváltoztatni de nem engedi egyiknekse az autómatikusról való átállítást.
ha valóban ez a gond lehet akkor , hogy lehet megváltoztatni az irq-t?
vagy esetleg másmiatt van ez ?
help
miszter
-
MR!!
aktív tag
válasz Steelmanus #11171 üzenetére
Igen, itt már látom a lüldött és fogadott bájtokat.
De én aszámítógép bekapcsolásától szeretném tudni. Másik gépen a forgalamt bájtokbam mutatja , csak ezen mutatja csomagokban.
Gondoltam valahol át lehet állítani...
miszter
-
MR!!
aktív tag
Hi !
Hálózat ikonnál a forgalommérést (küldött-fogadott) nem csomagokban akarom látni , hanem bájtban . Lássam mennyi adatmozgás volt, mert a csmagk számából nehéz megfejteni.
Tudja valaki hol lehet átállítani?
miszter
-
MR!!
aktív tag
válasz csabyka666 #5974 üzenetére
kösz, kipróbálom
remélem magyar nyelvű, mert a képeken francia nyelvű ( vagy amilyen nyelvű xp-m van olyanra alakítja , nincs köze hozzá? )
ajánlották a VTP 6.0-át , de ott valami uxtheme.dll-t is felül kell írni.
itt nem kell patchel-ni semmit ?
miszter
-
MR!!
aktív tag
hi
XP-re Vista Style-t honnan lehet leszedni (normálisat: vírus mentes, működik normálisan)
Egyáltalán érdemes e , nem lassítja be a gépet ?
vki .. tud vmit kicsit bővebben
miszter
-
MR!!
aktív tag
Hali!
Hogy tudom visszaállítani a gépem , hogy az xp simán jöjjön be. Tettem bele mégegy hálókártyát és megosztottam a netet.
Most csak úgyindul be a gépem, hogy első indításnál lefagy (xp logónál).. reset , ujraindul, bejön a menü , kiváalsztom legutolsó helyes beállítással való indulást, aztán bejön windows , megjelenik a felhasználónevem (MR) jelszónál villog, enterrel tovább megy majd bejön.
valaki help , tenkjúmiszter
-
MR!!
aktív tag
Hali!
problémám:
eddig működött normálisan a gépem, csak néha irta ki h nyomjam meg a ''j'' gombot a javítás céljából mert vmi sérült. nem is volt ezzel semmi gond, újraindítás ésmár nem csinálta.
de most nemmegy a hangkártya ( alaplapra integrált), gondltam teszek bele sb live-ot mert van 1 felesleg ( pci). ok , elindítom gépet , felismeri nagyszerü .... eszközelőbe ott van megfelelően működik , alaplapit letiltottam.
de mikor hangbeállításra lépek , mintha nem is lenne. eszközelő...hang-video és j vez.... sb live tulajdonságok... tulajdonságok fül...hangeszközök..tulajdonságai ... az illesztőprogram engedélyezve van , de nincs elindítva.
másik furcsaság , usb-re rádugom 6230i telót (eddig működött) , mostmeg ismeretlen eszköz... töbször telepítettem újra DKU5 kábel ill progit , pc suitot ... semmi , bármelyik usb -r e teszem
Kérdésem: hgy lehet elindítani hang illesztőprogiját vagy más probléma van , esetleg windows telepítő cd kell ( van) és ott j gomb... ?
Valaki help , thxmiszter
-
MR!!
aktív tag
Hali!
Hol lehet megnézni pl: hogy lett leállítva az XP vagy milyen programok futottak, miket néztek a gépen stb...
valami naplófájl szerűt keresek
thxmiszter
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Asszociációs játék. :)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PlayStation 4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest