-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz akaido #31841 üzenetére
Ebbe én is belefutottam, mikor a HP notimra akartam rárakni az MSDNAA-s xp-t a notihoz adott key-jel.
Erre valaki valamit esetleg? -
adalbert1
veterán
MSDNAA-ban tud valaki segíteni?
Elméletileg úgy van, hogy miután már nem vagyok rá jogosult, a rendszert azután is használhatom, csak supportot nem nyújtanak.
Tehát ha alaplapot cserélek, és tegyük fel újra kellene aktiválni az XP-t akkor újból beaktiválhatom? -
adalbert1
veterán
Közben találtam egy jó leírást arról hogy hogyan tegyük pendriveról installálhatóvá az xp-nket.
Szerintem még ma kipróbálom a dolgot. -
adalbert1
veterán
Nos nem igazán tudom hogy Vista v. Xp kérdés-e ezért mindkét helyen fel fogom tenni:
Azon gondolkozom hogy vajon az xp install végig fut-e ha bemountolom damon tools-ba (még mielőtt jön a warez, legálisan van image fileom MSDNAA-n keresztül) és vista alól telepítem egy másik meghajtóra. Üres cd-m éppen nincs itthon...
Kísérletezni nem igazán akarok, mivel másik os van azon a hdd-n (tartaléknak jó a vista mellett), és nem igazán akarom azt elcseszni.
Lehetséges ez, vagy inkább menjek el cd-t venni holnap?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Spórolós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- OLED TV topic
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest