-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
-
Apollyon
Korrektor
Hja meg jut eszembe... Shift+Del-t már csak reflexből nyomok mindenhová ami nem kell, mert ahogy írtad, ha csak simán Deletelem a fileokat a memkariról akkor sem kerül a lomtárba.
Mindegy, vagy a CCleaner a hibás, vagy a torrent kliens. Vagy a Windows
Szerencsére egyszerűen kitörölhettem ezeket a "fantom" fileokat. -
Apollyon
Korrektor
A telóm memkártyáját szoktam kártyaolvasóval a gépre dugni, és ily módon transzferrálni a zenéket. Ha a kártyáról törlök valamit akkor a SHIFT+DEL művelettel teszem...
Úgyérted, amit letöröltem a memkártyáról (amit külső meghajtóként észlel) átmásolná pont a G:-re? Csak mert egy másik partíción vannak a zenék....
Szal elvileg a lomtárnak semmi köze nem lehet EBBEN a dologban...
De amúgy a torrenteket először úgy szoktam törölni, hogy jobbklikk, eltávolítás és adat törlése, és akkor a torrent file-t és az adatot is kitörli, és megy az egész a lomtárba. Onnan meg egy lomtár ürítése gomb.. Lehet csak látszólag törölte volna? -
Ottoka
őstag
Nem. De félreértés az van
Szal én a vista totyikban kérdeztem ezt, hogy az explorer.exe 200.000k fölött zabál ramot. Nos ott azért elfogadható, bár ahogy mondtad a válaszadó összekeverte a dolgokat. Abban a topikban.
Itt az xp topikban egész másért voltam, és megakadt a szemem chilli7 kollega kérdésén, és ezért reagáltam rá, és nem vettem észre hogy rossz a topik....
Nos xp -alatt abszolút nem jó, és valszeg virus/spy valami lesz....
-
Dagaddt
aktív tag
Kösszi hogy próbálsz segíteni de már nagyon rottyon van a gép valahogy sehogy sem lehet eltávolítani rági meghajtókat leszedem az ATI cuccost restart úgy tűnik hogy le is szedte bár fura hogy driver nélkül hogy megy 1280x1024ben a winXP na mindegy felrakom azt amelyik régen még ment a 7.5öst és már az sem megy. Mostmár bármit csinálok mindíg ehez jukadok ki:[link]
A "Hol a CAtalyst" című a lényeg!
Bocs de csak ezt a megoldást tudtam hirtelen!
-
Dagaddt
aktív tag
Köszi szépen!
Lehet hogy ez már jó lessz vagy a 7.8 mert közben én meg le szedtem egy olyat de látom itt minden van!
Már csak egy gondom van mivel legutóbb kézzel instaláltam a Drivert most az ATI eltávolító nem tudja eltávolítani hogyan tudnám manuálisan az összes eddig a winfosba kerülő VGA drivert eltávolítani?????
-
Dagaddt
aktív tag
Bizony el !
Már feltettem a kérdést a Ctalystos totyikban is de senki sem tud segíteni!
Pedig másnak is van vagy volt ilyen problémája!Minden esetre az ATI (AMD) ezekkel a kaotikus Catalyst állapotokkal nagyon leégeti magát!
Én kurva mérge vagyok!
7.9es Catalystot nem tudod honnan tudnék letölteni ahoz már van fixem de maga a Cat. nincs kiakarom próbálni hátha az jó! -
Kernel
nagyúr
Az adott webhelyről elmentett favicon.ico az IE temp mappába kerül, ahonnan idővel törlődik. Az IE7-nél már javítottak ezen a kellemetlenségen, de ahogy észrevettem, nem sikerült hibátlanul rendezni végre ezt a látszólag egyszerű dolgot. Már a Win98/IE4 idején is ugyanígy működött(?).
IE6-nál is működik viszont a manuális lehetőség, amikor a favicon fájlokat elmentjük valahová, majd az URL-fájlba beszerkesztjük az elérési útját. Vagy másik lehetőség a megfelelő kedvencre jobbklikk, tulajdonságok, ikoncsere.
További lehetőség valamilyen bookmark-manager program használata, nekem a FavOrg vált be. Végignézi a linkeket (kiszűrhetők mellesleg a halott linkek is), letölti a hozzávaló favicon fájlokat, elteszi külön mappába, beszerkeszti az elérési utat az .url fájlba.
-
törölt tag
-
Kriza
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest