-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
kraftxld #26578 üzenetére
Lemez eredeti Select-es XP SP2-ről (vagy talán XP SP1-ről) készül image-be kézzel a MS által közzétett módszerrel (általam) integrált SP3.
Eredeti CD-t nem is kaptam meg a géphez, mert ezek a gépek preinstall vannak szállítva recovery partícióval, de a cég előzékenyen törölte az egész merevlemezt a linux telepítése elött. Sajnos az előző (XP SP2) másolt lemez nincs meg, így azt nem tudtam kipróbálni, mert már ledaráltam (mivel ez a lemez is működött az asztali gépemmel - ami szintén valamikor céges volt, így ahhoz sem volt eredeti CD, csak matrica).Második kérdésedre: ha megnézed a listát az volt az utolsó próbálkozás...
Ja és még annyit, hogy mivel a beépített CD olvasó valamiért borzalmasan lassú (kb 30 perc alatt sem jutott el a telepítő elindításáig), minden alkalommal (egy próbától eltekintve, amikor is nem vártam ki mire eljut a hibaüzenetig) USB-s olvasóról (LG GSA-E60L) próbáltam a telepítést.
AE
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest