- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
Kedves mindenki!
Adva van két egyforma lemez: "A" és "B", SATA, partíciók: XP home, Fedora7 linux, extended FAT32 adatlemez, Grub indítja. Az egyik a másik klónja biztonsági okból, hogy egy legalább működőképes maradjon...
Most sajnos egyszerre tettem be a két lemezt a gépbe a "B" lemezt masterre jumperoltam, hogy arról bootoljon, az XP-be (fájlokat akartam másolni "B"- ről "A"-ra. Ilyen volt már probléma nélkül. A klónozás is így készült.
Másolás közben lefagytak és hardreturnnal lehetett csak kilépni. Ezután a "B" lemezen egyáltalán nem indult a windoz csak újraindított, az "A" lemezen elmegy a világoskék bootolo képernyőig és ott fagy meg. A két lemez együtt bebootolt de valami elgyesbe: az "A" lemez lett a C: D: viszont a "B" lemez képernyőjét, beállításait, ikonjait láttam az Asztal-on ami viszont I: és J: lett.
Az "A" lemezt próbáltam a gyári install CD javító módjával életre hívni, a max eredmény az lett hogy eljutott az F8-assal előhívható menüig (F8 nélkül) de ott akármelyik opciót választottam újraindult. Ráinstalláltam a windozt most müxik de kétheti örjöngéssel vegyes konfigurálás vár rám...
(Nemrég lettem kész velük.)
A "B" lemezt nem bántottam (ez fagy meg a világoskék bootolo képernyőnél) vajjon volna e valami mód életrehívni újinstall nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Vicces képek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Peugeot, Citroën topik
- Külpolitika
- Konteó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc