Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
zkiss0
tag
válasz
Core2duo6600 #33168 üzenetére
HI!
Igazságod van! Valóban régivel kezdünk, mert az újabb már felismeri, hogy van ottan valami!
Köszönöm, hogy kijavítottál!
-
zkiss0
tag
válasz
Xirtam #33146 üzenetére
HI!
Mint állományt igen, mint oprendszert nem, ésnem is tudod majd használni, csak, ha a win7 megy fel először, és azután a vista... fiatalabb---idósebb sorrendet kell követni! Ilyen sorrendben még a zXP-is felmegy... csak azt nem tudom, hogy minek!
Én már a Vista felszínét is nagyon tudom unni!
kovaripeti: Ezek szerint van, ha garos, akkor vidd vissza!
-
zkiss0
tag
válasz
Játékos #33131 üzenetére
HI!
Szóval egy vitás HDMI-s laptopon szeretnél körbetérbehagzással filmet nézni laposTV-n?
localhost kolléga jól mondja, hogy a laptop felől mit kell tenni - egy részt. Továbbá Vista_Tálca_Értesítési területen a hangszóró pictogram jobb klikk, és lejátszóeszközök között kapcsolgatni, valszeg a digitális HDMI-s lesz, ami neked kell.
A helyedben: Laptop---kábel---laposTV, onnan kivezet hangot a hifire. (két kábel!)
A hifi nem kezel videójelet, nincs kijelzője.
Ha kezeli, akkor is két kábel: Laptop---kábel---hifi(aux/video/stb. in), majdan hifi (monitor/video1/video2/stb)---kábel---laposTV_HDMI
A hifin be kell állítani (source) a forrását a jelnek, mindkét esetben, na komolyabb készülékek érzékelik, és "auto format"-módban gond nélkül cselekszenek is és továbbítják a jelet. Továbbá a TV-n is a HDMI1/2/3/stb. be kell állítani, hogy honnan jön a jel.
Ha a laposTV-n jó a hang, akkor ne vesződj a hifivel, TV lejácca! Ha először megy a TV-be, utána a hifibe, a hang késhet valamelyest...0,5-1mp-et...elég zavaró lehet...
Dióhéj bezárva...
Ha fennáll a probléma, akkor nem rám van szükséged... -
zkiss0
tag
válasz
kovaripeti #33127 üzenetére
HI!
Csekkold le, hogy az SD kártya oldalán van-e írásvédős fekete/fehér pöcök, amit pöcögtetve fel, ill. le, tudod az írásvédettséget ki-be kapcsolni!
Hátha az a baj, hogy úgy teszed be a szg-be, hogy mikor betolod a kártyanyílásba, akkor zárod a kártyát (értsd: akkor teszed írásvéfetté...)ha nem ez a baj, akkor ahogy a művelt francia mondja: Cseszt lavisztá!
Játékos! Most mellik szerkót akarod mire rábírni?
-
zkiss0
tag
HI!
Remélem jó helyen járok...
Vista sp2 x86 oldalsáv megmakkant! Működik, tudok hozzáadni gadgeteket, meg is jeleníti, de sz@rul. A körvonal rendben, a tartalomból meg semmi, csak fehér alapon pár vonal..., wifi, multi meter, application launcher, stb, csak körvonalként felsimerhető, semmi értékelhető információ...
Gépet már azóta többször újraindítottam, az oldalsávot is, a gadgeteket újraindítottam, újratelepítettem...semmi változás.
(Egyedül a netgadget megy jól, minden látszik rajta, de az nem igazán grafikus, nem egy letisztult, inkább egyszerű verzió...lehet ott baj? Vagy a videókártya drivert kellene frissíteni?)Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest