Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunyus
senior tag
Én a windows vista extreme edition r2-t használom kb 1éve,megvagyok vele elégedve.
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!Az sp1 ad észre vehető változást a vistán?Ha igen akkor pl mit?
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!Én Vista Ultimatet 32bit használok.Érdemes rá telepíteni az sp1-et?Csinál valami észre vehető változást?Meg ha nekem mindig frissíti magát ugye a neten keresztűl az nem elég,úgy értem azok a fríssítések nem ugyan azokat teszi hozzá mintha én az sp1 telepíteném?Előre is köszi mindenkinek
-
Hunyus
senior tag
Sziasztok!Nekem az lenne a kérdésem hogy most Vista 32biteset használok,de 4gbramom helyett csak 3,5gb lát a vista.Érdemes lenne fel tennem a 64bites Vistát mert az látná a 4gb ramomat.Azért a 0.5gb ramért érdemes fel tenni?Vagy észre vehetően jobb a 64bites vista a 32bitesnél???Előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest