Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar666
csendes tag
Nekem tökéletesen megy a Vista x64 Ultimate. Gyors, szép - mondjuk vas is van alatta...Alapvetően ha gond van a PC -vel, mindig magamban keresem először a hibát. Értsd: mit szúrtam el? És nem tartom magam hülyegyereknek (Vista okán), csak Internet, számítástechnika iránt érdeklődő orvosnak. Itt ezen a fórumon csak segítséget, támogatást kaptam. Igaz, mielőtt megkérdezek valamit, igyekszem alaposan körüljárni a témát. A felmerült gondok az esetek túlnyomó többségében nem egyediek, és valahol az Interneten fellelhető az áfium a problémára. Keresés, kitartás és leleményesség kérdése csupán - s a siker általában nem marad el. Ultima ratio - ként pedig kulturáltan, precízen segítséget kérek. A sommás ítéleteknek, virtuális szardobálásnak és fikázásoknak itt semmi helye, nem ezért jött létre ez a klassz fórum , nem ezért áldoz értékes szabadidejéből ez a segítőkész csapat. (a törzslakók).
Az automatikus töredezettség - mentesítő kikapcsolására utalok erre a szösszenetre:http://lacy.hu/vista/57
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- Macrodroid
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DCS World modulok
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 10700 / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest