Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar666
csendes tag
Nekem tökéletesen megy a Vista x64 Ultimate. Gyors, szép - mondjuk vas is van alatta...Alapvetően ha gond van a PC -vel, mindig magamban keresem először a hibát. Értsd: mit szúrtam el? És nem tartom magam hülyegyereknek (Vista okán), csak Internet, számítástechnika iránt érdeklődő orvosnak. Itt ezen a fórumon csak segítséget, támogatást kaptam. Igaz, mielőtt megkérdezek valamit, igyekszem alaposan körüljárni a témát. A felmerült gondok az esetek túlnyomó többségében nem egyediek, és valahol az Interneten fellelhető az áfium a problémára. Keresés, kitartás és leleményesség kérdése csupán - s a siker általában nem marad el. Ultima ratio - ként pedig kulturáltan, precízen segítséget kérek. A sommás ítéleteknek, virtuális szardobálásnak és fikázásoknak itt semmi helye, nem ezért jött létre ez a klassz fórum , nem ezért áldoz értékes szabadidejéből ez a segítőkész csapat. (a törzslakók).
Az automatikus töredezettség - mentesítő kikapcsolására utalok erre a szösszenetre:http://lacy.hu/vista/57
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Yettel topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Elektroncsöves Hi-Fi
- Energiaital topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest