Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar666
csendes tag
Nekem tökéletesen megy a Vista x64 Ultimate. Gyors, szép - mondjuk vas is van alatta...Alapvetően ha gond van a PC -vel, mindig magamban keresem először a hibát. Értsd: mit szúrtam el? És nem tartom magam hülyegyereknek (Vista okán), csak Internet, számítástechnika iránt érdeklődő orvosnak. Itt ezen a fórumon csak segítséget, támogatást kaptam. Igaz, mielőtt megkérdezek valamit, igyekszem alaposan körüljárni a témát. A felmerült gondok az esetek túlnyomó többségében nem egyediek, és valahol az Interneten fellelhető az áfium a problémára. Keresés, kitartás és leleményesség kérdése csupán - s a siker általában nem marad el. Ultima ratio - ként pedig kulturáltan, precízen segítséget kérek. A sommás ítéleteknek, virtuális szardobálásnak és fikázásoknak itt semmi helye, nem ezért jött létre ez a klassz fórum , nem ezért áldoz értékes szabadidejéből ez a segítőkész csapat. (a törzslakók).
Az automatikus töredezettség - mentesítő kikapcsolására utalok erre a szösszenetre:http://lacy.hu/vista/57
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere- Beszámítás! Olcsó Számítógép játékra! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 480 8GB / 128SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G5 SFF/ i5-8500, i5-9500, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest