Hirdetés
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar666
csendes tag
Nekem tökéletesen megy a Vista x64 Ultimate. Gyors, szép - mondjuk vas is van alatta...Alapvetően ha gond van a PC -vel, mindig magamban keresem először a hibát. Értsd: mit szúrtam el? És nem tartom magam hülyegyereknek (Vista okán), csak Internet, számítástechnika iránt érdeklődő orvosnak. Itt ezen a fórumon csak segítséget, támogatást kaptam. Igaz, mielőtt megkérdezek valamit, igyekszem alaposan körüljárni a témát. A felmerült gondok az esetek túlnyomó többségében nem egyediek, és valahol az Interneten fellelhető az áfium a problémára. Keresés, kitartás és leleményesség kérdése csupán - s a siker általában nem marad el. Ultima ratio - ként pedig kulturáltan, precízen segítséget kérek. A sommás ítéleteknek, virtuális szardobálásnak és fikázásoknak itt semmi helye, nem ezért jött létre ez a klassz fórum , nem ezért áldoz értékes szabadidejéből ez a segítőkész csapat. (a törzslakók).
Az automatikus töredezettség - mentesítő kikapcsolására utalok erre a szösszenetre:http://lacy.hu/vista/57
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest