Hirdetés
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-szabi-
addikt
válasz
wenkman #98069 üzenetére
A beállítások biztonsági mentésére teljesen igazad van, újra be akarom lakni a telefont, tiszta telepítéssel.
Gyári alkalmazások vonatkozásában viszont egyszerűen nem értem, ha a naptár fel tud szinkronizálni a felhőbe akkor "onenote" és az híváselőzmények miért nem?Gyári programokon felül, harmadik féltől 58 alkalmazás van a telefonon.
Összesen 14 alkalmazás előzmény fontos, ebből 8-at megoldottam.
Maradt 6 alkalmazás amit nem tudok eltenni, ha leveszem belőle a "run the map"-ot mert ott kimentettem 61 gpx fájlt akkor 5 alkalmazás amit meg kellene oldani.Eddig ezeket találtam:
Windows Phone app for desktop
Azt írták tudja böngészni az alapból nem látható fájlokat, valójában a telefont sem látja.
WPinternals
Hiába állítom át "Mass Storage Mode"-ba a telefon újra indul és megáll, így visszaállítottam "normal" módba.
Interop Unlock
Erről több helyen írnak, telefonra kell telepíteni, de az áruházban ilyen app nincs.Szóval hiába kutakodom semmi értelmeset nem találok.
Fel is merült bennem, soha senkinek nem volt még igénye előzmények mentésére?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- Programozás topic
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest